Alıntı:
Kelbuh´isimli üyeden Alıntı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Esselamu aleykum.
İlk mesajım.
Şarkawi.
Yanındaki zata dikkat ..
Gülsem mi? Ağlasam mı? Yoksa hiç bir şey yokmuş gibi mi davransam bilmiyorum.
Keşke Şarkaviyi tanıyanlar onun İslami şuuru hakkında bilgi verseler de biz de o zaviyeden incelesek ve dinlesek.
Saygılar.
|
kelbuh kardeş yasiri yakinen tanırım arkadaşım olur kendisi gayet ahlakı düzgün ve samimi ve mutedeyyin ihlaslı birisidir ve halne bu işi gelişirmeye çalışıyor manaya tatbikede çok önem veriyor okurken
kendi içinde bulunğu ortamda ben de çok bulundum aşık kişiler ama tabiki biraz aşırılık söz konusu mustafa ismailn daha çok müzik yönüne esinlenmişler o yanın daki ahmet mustafa kamil diye mustafa ismail aşığı hatta nerdeyse mustafa ismailden başka kaari tanımıyor makamat yönünü iyii kapmış ve kuranı kerim kanalı olanf fecr kanalında kuran kaarilerini ayarlayan kişi
yasirde O kanalın en iyi kaarilerinden ve mustafa kamilde ona sebeb olan kişi yanındaki kişler islami yönden zayıf olabilirler amma en azından aşık kişiler YASİRE GELİNCE YUKARDA DEDİĞİM GİBİ AHLAKIYLA SAMİYETİYLE İYİ BİR ARKADAŞIMIZ HATTA NAMAZ VAKTİ GELİNCE HER ŞEYİ BIRAKIB NAMAZA DURMASI BENİ ETKİLEDİ inşallah bu ay sonu istanbula gelecek benide gelmeden mustafa kamil arayacak DAHA 21 YAŞINDA AMA OKUYUŞU MUTHİŞ DEMİ