Cevap: Qari yasir sargawi
süleymaniyedeki okyuşu beliki en müthiş okuyuşlarından biriydi bana nakadar okuyum dedi ben cemaate belki ağır geleceğini düşünerek 15 dakka dedim ama allah razı olsun müezzin mehmed duman hocaefendi istediği kadar okusun dedi 20 dakka dedik bizde süleymaniyeyi inletti adeta Ekrem Nalbant hocanında çok hoşuna giderek tebrik etti ben dedimki Mustafa ismailde burada okumuş dedim biliyom dedi ondan dolayıda sevinç duydu ve bereber 2 gün geçirdik evimize götürdük misafir ettik hepsini arada evde kuran okudular sümmayyde maşşalla h kuran ziyafetinden bizi mahrum etmedi abisi yanındaydı oda baya maharetli hepsini aileden gelen müzik kabileyeti var maşaallah bizm ve onlarında hocaları olan kanatül fecrin kuran bölümü başkanı mustafa kamil hocada ayrı bir renk kattı gördüğü hocaya kuran okuttu herkese mustafa ismaili dinleyin diye tenbih etti çamlıca tepesine götürdük yasira dikkattim durmadan benim telofonu alıb mustafa ismail kayıtlarını dinliyor maşşallah çok azimli uçağa kadar uğurladık onları İNŞALLAH O GÜZEL KAYITLARI EZANI BAZI RESİMLERİ EKLENECEK
|