Alıntı:
enderun´isimli üyeden Alıntı
Süleymaniye kaydını yeni dinleme fırsatı bulabildim.
Maşallah ki maşallah
Şeyh Şargawi yi gün geçikçe daha çok seviyorum.
birde kılık kıyafetleri biraz daha kariye benzese daha çok seveceğim.
tanımasam hayatta kaari olduğunu tahmin edemem.
Lakin hoş okumuş. Süleymaniyenin bereketinden de olabilr.
Getiren arkadaşlara teşekkür vacib olmuş. Her nekadar biz dinleyemesek de.
Mustafa İsmail e Ahmet Naina dan daha çok benzediğini söyleyebilirim.
Ki ben Ahmet Naina nın kıraatini da çok dinleyen ve seven biriyim.
|
zaten bu musvir müştaku nur kardeşin yardımıylada olan gerçi mustafa kamil hoca önce izin vermedi sonra ben biraz israra edince oldu elhamdülillah yani önceden palnlanmış bir okuyuşş değildi hatta ezan saatine kadar bile kesin değildi tabiki yasir için hazırlanmadan aniden bir okuyuş oldu yasir normalde meşhur kaari kıyafetiyle okuyor kuranları bilhassa mısırda (ezherdeki okuyuşunu dinlemişsinizdir)tabiki nainadan çok benziyor mustafa ismaile tamamen mustaf ismailin okuduğu yerleri çoğunu aynen kapmış benim telofonu alıb yemek yerken bile içindeki mustafa ismailn tahrim süresindeki müslimatin müminatin ayetini kaçkere dinledi sayamadım doğrusu azmi müthiş diğer kaarileride dinliyor bil hassa türk ezanlarına ve musikisine bayıldı gerçi onun abiside türk müziği hastası mısırda tanışmıştık maşallah halen bitmeyen bir gayret var hafızımızda birde bunlar için vakit çok önemli viyanadaki okuyuşundaki vakitin az olmasından dertliydi kısacası 20 dakka yetmiyor bunlara dua edinde daha güzel programlarla gelsin türkiyeye teberruken sizin selamınızada söylüyorum her telofon konuşmamada