Kamil Yusuf cok farkliydi..
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
dinlemeye doyamadigim bazi alintilar...
Onu 47 yasinda zehirleyip gecicide olsa felc olmasina sebep olanlari (ve zehir neticesinde omrunun son iki senesinde hemen hemen hic okuyamaz hale getirip sebepler dairesinde 49 yasinda olumune vesile olanlari) Cenab-i Allaha havale ediyorum..
Zaten nadir bulunan kayitlarini 40 yil boyunca cinnet derecesinde bir kiskanclikla kimse ile paylasmayan, bize verdigi o kadar soze ve 80 kaset karsiligi verdigimiz 3000 USD ye yakin odemeye ragmen hicbirsey vermeden gecen sene vefat eden kolleksiyoncusunu da Yuceler Yucesine havale ediyorum.. Ogullarida babalarinin izinden gidiyorlar... Allah selamet versin... (Duydugum kadari ile zaten kayitlari da kendisi kaydetmemis idi.. bir astsubay dar butcesi ile bu kayitlari yapmis.. akli dengesini kaybetmeye baslayinca kayitlar icin endise etmis ve haci Huseyin Farac isimli meshur kolleksiyoncuya ulastirmak icin bu merhuma emanet etmis.. Emaneti yerine ulastiracagina el koymus.. Sayet bu rivayet dogru ise vay haline)
Tilaveti Kur'ana ve Kamil yusufa olan sevgimden dolayi icimdeki kini dayanamayip kustum.. hakkinizi helal edin
Kamil yusufun hayatini merak edenlere
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]