|
|
#262 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 0
634 Mesajına 948 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() emrini yerine getirmek için gittinizse ve burası engel oluyorsa dönmeyiniz. Kuran bölümünün cevherfuruşanlarını... Anılmayı istemeden veda edenleri... Lafazan değil ilim sahibi olanları... Kıllatü'l kelam ufkuna dalanları... isimlerden biri unutulur korkusu yazdırmıyor. Konu hakancayir tarafından (28.01.12 Saat 02:19 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| hakancayir Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Kebudî (29.01.12) |
|
|
#263 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 714
440 Mesajına 736 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
ihlas'sizlik en büyük kayip sermayedir,ihlas'sizlik yasayan veya bikkinligin sebeb oldugu seylerden kurtulmasini bileceksin.ihlas'sizlik yasayan forum üyeleri bikkinligi vermis oldugu rehavete kapilip,ya üyeligini sildiriyor yada girmeme karari aliyorlar.Galiba simdiki gencler rüzgarin etkisini kapilip ne edecegini bilmiyorlar.Bizlerde zamaninda bu rehavete kapilmistik ama sefkat tokati aklimizi basimizi getirdi.Bu güzide sitenin kapanmamasini istemiyorsaniz,kendinizi özlettirmeyeceksiniz.
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
| ÜSTAD Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Kebudî (29.01.12) |
|
|
#264 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 0
634 Mesajına 948 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Sorumlu Hanım
Tesekkür: 790
451 Mesajına 614 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Ankebut ehlinden ''elhamdulillah ala dinil islam'' deyip ümitvar olan ve rıza-i ilahi çerçevesinde ''ya Allah'' deyip hizmeti sürdüren kardeşlerimi ....
|
|
| şuaranur Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Allahın nuru (29.01.12) |
![]() |
| Tags |
| ankebutta, kimleri, Özledik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|