|
|
#401 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Kardeş
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#403 |
|
Kardeş
şeyh sadien in bu yılki
istanbulun fethi kutlamalarındaki 2 tane resmi geçti elime... buyurun. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#404 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
#405 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#406 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#407 |
|
Tesekkür: 4
4 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Allah Razı Olsun
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#409 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
S.A ARKADAŞLAR NASILSINIZ UMARIM İYİSNİZDİR BANA BU RESİMLERİM VİDEOLARI BULABİLİRMSİNİZ... ÇOK AMA SEVİNİRİM TŞK... ALLLAHA EMANET OLUN....
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
Guest
|
kıyamet suresi
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#411 |
|
Guest
|
Konu Eski Said tarafından (21.09.09 Saat 10:52 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#412 |
|
Kardeş
üstad sadien mubarek kadir gecesi çorumdaymış
insallah kayıtları cıkar en kısa zamanda elimizdeki bi kaç fotoğrafını paylşaıyorum.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#413 |
|
Guest
|
Sadien başlığındaki bütün linkler ölmüş maalesef.Yeni değil ama indirmek isteyenler için bazı vidyolarını upload ettim.
Bu vidyoların elime gecmesinde emegi bulunan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 'a teşekkür ediyorum. Bu kayıtlar internette mevcud fakat benim verdiklerimin kalitesi yüksek.Mevcud olanlarda zaten youtube gibi sitelerde.(genelde kalitesi düşük ve makta şeklinde, baştan sona okuyuslar da değil zaten oradakiler).o sitelerdeki vidyoları herkesin indirmesi mümkün olmuyor.O yuzden bunları upload etme lüzumunu gördüm.Dua ediniz inşaallah.... Ankara-aski spor salonu Haşr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] istanbul-Abdi ipekci spor salonu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antep ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Süleymaniye ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Viyana ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ankara-aski-2 ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Duha+röportaj ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fetih şöleninden ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Pendik ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İzmir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Eski Said tarafından (21.10.09 Saat 10:20 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#414 |
|
Tesekkür: 4
4 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Allah razı olsun.
Ancak kardeşlerim abilerim nedense üstad Sadienin yeni videoları artık hiç eklenmiyor. uzun zamandır duraklama var bölümde. Dua edelim de elimize videolar geçsin.Üstad Sadien bölümü biraz bereketlensin. |
|
|
|
|
|
#415 |
|
Guest
|
Selamun aleyküm
Değerki Kur'an aşıkları kardeşlerim, bu bölüme baktığımda Abdurrahman sadien,e ait tüm linklerin ölmüş olduğunu gördüm. Bir iki tane sağlam link hariç, hemen hemen hiç link yok diyebiliriz. Dünden beri googlede ve çeşitli sitelerde aratmama rağmen 15-20 taneyi bulmayan aynı videolar hariç, başka kayıtlarınada rastlamadım. Elinde sadiene ait video ve ses kayıtları olan kardeşlerimiz bizlerle bu kayıtları paylaşırlarsa seviniriz. Madem sadiene ait başlık var, birazda içeriği olması lazım kanaatimce. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
#416 |
|
Kardeş
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
teşekkürler ,sadiyeni canlı dinlemiştim fena değil,bi de topsakal bırakmasa
|
|
|
#417 |
|
Tesekkür: 1
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
GÖRÜNTÜLER KALİTELİ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM
aynı videoları [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] indirebilirsiniz Dortmund [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Amsterdam [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bielefeld Stadthalle/ Abdurrahman Sadien -Güney Afrika- 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] zümer altyazılı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
433 Mesajına 724 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Degerli arkadaslar sadien'in ses kaydi lazim acilen mp olabilir.
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#419 |
|
Kardeş
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
arkadaşlar noldu size herkes nerde abdurrahman sadien kayıtlarının devamını neden getirmiyorsunuz
|
|
|
|
|
|
#420 |
|
Kardeş
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
aleykümselam nerdesiniz kuran aşıklar ı gelsenize buraya 1 senedir ilk mesajı yazıyorum noldu size küstünüzmü yoksa
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| abdurrahmÂn, afrika, cumhuriyeti, güney, kayıtları, sadien |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|