![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
yani mustafa ismailden sonra duyduğum en güzel kaf suresi girişi..iranlı ebul kasimi..
forumankebut.net - Ahmed Ebul Kasimi (Iran) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hafız İranlıdır....Gelecek Vadediyor...
![]() Bu adamın gırtlağına şaşıyorum yahu.. Eğer bu adam Mustafa İsmaile talebe olsaydı şuanda yer yerinden oynardı bunun tilavetleriyle...Çünkü üstad naina bile mustafa ismailin üst perdelerine Kasimi kadar yükselemiyor...Daha önce kütahyadaki kaf okuyuşunu vermiştim... şimdide eskişehirden fetih suresinin ilk sayfası.... özellikle 10.dk dan sonra coşup coşturuyor...buyrunuz.. LİNK ÖLMÜŞ,KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 03:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
maşallah maşallah maşallah..dediğiniz kadar varmış hatta fazlası bile..süper bi ses müthiş bi gırtlak ya..Allah razı olsun okuyandan da buraya taşıyandan da..selametle kalın inşallah..
Alıntı:
surkentli azizim ebul kasımi nin okuyuş tavri ile ilgili bizzat kendisinden ögrendiğim birşei söyleyeyim üstada sorduk kimleri talip edersiniz diye onun verdiği cevap şuydu : SEYYİD NAKŞİBEND VE MUHAMMED SIIDIK MİNŞEVİ... Bu iki üstadin dışında kimseyi takip etmiyormuş.. okuyuşlarında dikkat ederseniz gerçektenm ses perdeleri birebir seyyit nakşibend ile aynı.... hatta esma ul hüsna okuyuşunu neden bu kadar güzel okuyor diye düşünmek lazım hatta seyyid nakşibend kadar meşhur olan biri var mı esmaul husna da ... Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 03:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
İranlı okuyucular istikbali bayağı bir sarsacak gibi gözüküyor..
Mükemmel... Allah c.c razı olsun surkentli kardeşim.... |
|
|
|
#5 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
abi sen kayıtları gönder biz sana dua etmekten bıkmayız evelallah ab-ihayat kardeşimize de verdiği bilgiler için teşekkür edelim... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
bu hafızın başka okuyuşları yok mu
|
|
|
#7 |
|
Elimdeki ikinci videoyu da ekliyorum...G.antep cemaati...
LİNK ÖLMÜŞ,KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 03:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Ebul kasimi ses konusunda muhteşem bir kaari. Fakat sesindeki potansiyeli profosyenel olarak okuyuşuna yansıtamıyor. Surkentli kardeşin belirttiği isimler belki artık mümkün değil ama sesini daha doğru kullanmayı öğrenirse alemi islama yeni bir abdussamed geliyor diyebiliriz.
Aslında kendisi Ahmet Naina ile ile beraber epey bulunuyor. Ondan alacağı çok şeyler var. Video için teşekkürler
|
|
|
#9 |
|
Ebulkasimi bursa okuyuşu
LİNK ÖLMÜŞ,KALDIRDIM(Alpparslan) Uşak hoş bir okuyuş..İsra suresi LİNK ÖLMÜŞ,KALDIRDIM(Alpparslan) Zirve bir okuyuş...Daha önce kısa vermiştim şimdi tum okuyuş...ben canlı dinledim "kaf" deyince içimde bişeyler sızladı tekbir çekmesem patlayacaktım...buyurun.. LİNK ÖLMÜŞ,KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 03:24 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 03:24 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#11 |
|
Zehraveyn kardeşim uyardığınız için sağolun...Linki düzelttim bursa okuyuşunu indirebilirsiniz...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
Teşekkür ederim...Allah razı gele.
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
KARDEŞLERİM BENDE BU MUBEREĞE BAYILIYORUM ALLHIM BU NE SES BU NE MAKAM BUNUN MAKAMI ORJINAL KENDİ MAKAMI ALLAH UZUN OMUR VERSİN
|
|
|
|
#14 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
sevgili kardeşim emeğine sağlık ALLAH razı olsun
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
kardeeslerim saolun allah razı olsun araya araya bulamamıstım hafız kasımi nin kıraatini cok guzel okuyor allah sizdende ondanda razı olsun daha bulabilirseniz cok guzel olur Allaha emanet olun
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Selamın Aleyküm
Değerli Kardeşlerim Bu Güne Kadar SizlerleGerek İşlerim Gerekse Bencilliğimden Dolayı, Birlikte Olamadım.. İmşallah Bundan Sonra Daha Sık Beraber Olucağız. Bu HAfızın Bende Bir Videosu Var, Bu Bayram Arefesinde DAhil Dünyadaki bazı müslüman kardeşlerimize çektirdikleri acılar yaşanırken BÜTÜN MÜSLÜMAN KADEŞLERİMİZ ACI İÇİNDEDİR şahsen ben bayram sevincini yaşayamıyorum.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu videoda Hafızın Gaziantepte okuduğu amenerrasulü suresini izleyecek, okuyacak ve hissedeceksiniz.. özellikle KAFİRLERE KARŞI BİZE YARDIM ET DERKEN (5. dakikasında ) Sizden Rica Eiyorum AMİN diyin, ve başka bi meşkuliyetiniz olmasın bu videoyu seyrederken.. ALLAHA EMANET OLUN , Kardeşlerim Ben Azönce Gönderdiğim Videonun Diğer Bir Sureyle Beraber Bi ARKADAŞIMIZ göNDERMİŞ,, Kusura bakma kardeşim.. Lakin O Videonun Boyuna bakmıştım büyük olunca aynısı değildir diye düşünmüş ondan dolayı kendi videomun izleme lşinkşni vermiştim.. izlemeyenler KESİNLİKLE SEYRETSİN DERİM... ALLAHA EMANET OLUN Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 03:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
bana mp3 ü lazım cd yapcam.. bulabilirmisiniz acaba??
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
kesinlikle pendik kıraatı güzeldir.zira adem kemaneci ile sadien çok başka okumuşlar
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
kasimi'nin kıraatını çok beğeniyorum.Benim a katagorimde.onun antepte sadien ile birlikte okuduğu bir esmaul hüsna var çok harika.okudukları bu makamı ben yıllar önce de dinlemiştim ama kimden,nasıl... hatırlamıyorum..
|
|
|
|
#20 |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
ebul Kasimi beni hayal kırıklığına uğratan kaarilerin başında geliyor.
önceleri bu kaariden çok ama çok umutluydum. büyük bir kaari doğuyor diye bekliyordum. ama değişik kayıtlarını dinledikçe kendisinin daha çiğ olduğuna kanaat getirdim. ses limitleri çok yüksek ama inanılmaz hatalar yapıyor. kaç defa detone olduğuna şahid oldum. güvenim zedelendi. ayet sonunu okurken şimdi toparlayamazsa diye endişelere kapılır oldum. Allah muvaffak kılar inşallah ne diyelim
|
![]() |
| Tags |
| iran |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|