![]() |
| Seçenekler |
|
|
#41 |
|
Guest
|
Buradan takip edebilirsiniz:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
Merak ettiğiniz, aradığınız ismini bilmediğiniz hafızları, kaarileri buraya yazalım, soralım, bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır....Yeni konu açmayalım lütfen...Daha önceki ayrı ayrı açılan mesajlar ile birleştirdik bu konuyu...Dolayısıyla 6-7 ayrı konu birleştiği için bu başlığa yeni bakanlar yanılmasın...Mesajlar tarih sırasına göre geldi...
Konu Jerusalem tarafından (09.04.09 Saat 08:17 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#43 |
|
Tesekkür: 0
6 Mesajına 6 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Selamun Aleykum
Hafızlık yarışması için bir arkadaşıma Hızlı Kuran Tilaveti arıyorum Mesela 1 sayfayı 1 dakikada veya bu zamana yakın okuyabilen bir kurra biliyormusunuz? Tavsiye edeceğiniz kurraların isimlerini yazarsanız sevinirim. Allah razı olsun Selamun Aleykum |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Guest
|
Sipahi abi...Şeyh İzzet Anani olması lazım...
Konu Jerusalem tarafından (11.05.09 Saat 07:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#46 | |
|
Kardeş
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Kardeş
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
O imamı nasıl dinlicem ben bulamadımda yardımcı olabilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Kardeşim linkler ölmüş...Bu msjı görüpde bu kayıtları ındırmıs bı arkadas varsa ancak onlar buyraya yukleelerse dınlıyebılırsın...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Selamun Aleykum
Aşağıdaki linkte verdiğim kari kim acaba çok acil yardım [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Guest
|
Abi mısırlı hafızlardan olsa yardımcı olan biri olurdu muhakkak.Bende bilmiyorum bu kimdir.
|
|
|
|
#51 |
|
Selamun Aleykum
Ankebut forumda bu sesi tanıyan veya yorumda bulunacak bir Allahın kulu yokmu acaba ? Acil dedim 24 saat geçti acil olmasa ne olacak bilmiyorum.. Ben mesajımı yazmadan 1 dk önce eskisaid cevap vermiş Ondan özür dilerim Allah razı olsun Konu Murattal tarafından (20.10.09 Saat 08:36 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Guest
|
Sevgili kardeşim Mısırlı olupta murattal okuyan tek meşhur şahıs Muhammed Cibril...Bu okuyan o değil...Duyar duymaz tanıyabileceğim 3-4 kişi var...Sudeys, Şureym, Şatiri, Meşari Raşid, Ahmed Recep, Ğamidi...Bu okuyan bunlar değil...Evde çok kayıt var, kıyaslamam lazım, müsait olunca bakarım inşallah...
|
|
|
|
#53 |
|
Selamun Aleykum
Aslında bu okuyanın Gamedi olmadığını kanıtlamak için sormuştum Bu ses gamedi ye ait diyenler var Ben ona ait değil dedim Keza okuyanı da merak ettim Kimin okuduğunu öğrenebilirsek iyi olacak Jarusalem kardeş Allah razı olsun Hayırlı günler |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Guest
|
Merhaba suriyeli bir kasideci kuranı kerim okuyucusu EDİB ÜD DAYH bir kuran okuyuşu vardı ama bulamıyorum
|
|
|
|
#55 |
|
Kardeş
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
arkadaşlar okuyan çok süper okuyor ama devamını bir türlü bulamadım.Allah rızası için bilen duyan varsa bir baksın.link aşağıda
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Guest
|
Ben bilmiyorum kim oldgunu.Tahmin etmek de zor...
|
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
Ozellikle giristeki kiraatindan bana Gamidi gibi geldi.. Ama kulagim o kadar keskin degil.
|
|
|
|
#58 |
|
Tesekkür: 5
5 Mesajına 7 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
çocuğun namaz kılarken okuduğu sureyi ve kime ait olduğunu bilen var mı? |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Tesekkür: 620
394 Mesajına 778 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Youtubeda da videoları var arama seçeneğine şunu yazabilirsiniz: أديب الدايخ Anladığım kadarıyla Suriyeli değil Fas'lı...
Konu Jerusalem tarafından (11.09.11 Saat 03:14 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| acıl, ait, bilen, bir, bır, cok, kari, kim, kime, kım, mÜkemmel, okuyan, oldugunu, ses, süper, varmı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|