| DUYURULAR Sadece duyuruları paylaşalım kardeşler..! |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Aziz, sıddık kardeşlerim,
forumankebut.net - Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Evvelâ: Hem geçmiş, hem gelecek, hem maddî, hem mânevi bayramlarınızı ve mübarek gecelerinizi bütün ruh u canımla tebrik ve ettiğiniz ibadet ve duaların makbuliyetini rahmet-i İlâhiyeden bütün ruh u canımızla niyaz edip, isteyip, o mübarek dualara âmin deriz Emirdağ Lahikası, s.333 Tüm kardeşlerimin ve abilerimin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Rabbim daha nice bayramlara kavuşmayı nasip ve müesser eylesin.
"Gelecek Ecel Birgün, Kaseyi Ömrün Bitecek" Konu leyl88 tarafından (09.09.10 Saat 09:35 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
433 Mesajına 724 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Tüm kardeşlerimin ve islam Aleminin Ramazan Bayramı mübarek ve kutlu olsun.
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yetkili
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tesekkür: 1.761
696 Mesajına 997 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Ramazan bayramimiz mübarek olsun. Rabbim nice hayirli bayramlar nasip etsin.
|
|
|
#4 |
|
Kardeş
Tesekkür: 127
710 Mesajına 1.127 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
ramazan bayramının ankebut üyelerine onlarla beraber tüm alemi islama mübarek,hayırlara ve güzelliklere vesile olması temennilerimle...
selam ve dua ile |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Sorumlu
|
Bayramımız mübarek olsun.
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Sorumlu Hanım
Tesekkür: 767
434 Mesajına 593 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Ramazanımızı inşallah ihya edenlerden olmuşuzdur..bayramımız mübarek ola...
![]() ![]() ''İlim,azığımızdır''
Konu şuaranur tarafından (09.09.10 Saat 11:03 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kardeş
Tesekkür: 89
25 Mesajına 31 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Tüm ümmeti Muhammedin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarnhayırlara vesile olmasını dilerim.NİCE BAYRAMLARA EFENDİM
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kardeş
Tesekkür: 54
19 Mesajına 35 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Aziz, sıddık kardeşlerim,
Evvelâ: Hem geçmiş, hem gelecek, hem maddî, hem mânevi bayramlarınızı ve mübarek gecelerinizi bütün ruh u canımla tebrik ve ettiğiniz ibadet ve duaların makbuliyetini rahmet-i İlâhiyeden bütün ruh u canımızla niyaz edip, isteyip, o mübarek dualara âmin deriz Emirdağ Lahikası, s.333 Tüm kardeşlerimin ve abilerimin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Rabbim daha nice bayramlara kavuşmayı nasip ve müesser eylesin. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tesekkür: 304
434 Mesajına 727 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 8 ![]() |
RABBİM MRÜMÜZÜ RAMAZAN AHİRETİMİZİ BAYRAM EYLESİN
RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
|
|
|
#10 |
|
Kardeş
Tesekkür: 77
13 Mesajına 17 Teşekkür Aldı
Bayrmınız Mübarek Olsun....
|
| müteallib Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | elifar (11.09.10) |
|
|
#11 |
|
YA SABIR ÇOK ŞÜKÜR
|
ALLAH İÇİN SEVMEK ALLAH İÇİN NEFRET ETMEK İYİYİLİĞİ TAVSİYE ETMEK KÖTÜLÜKTEN MEN ETMEK HAŞA ZULUM ETMEZ KULUNA HÜDASI İNSANIN ÇEKTİĞİ KENDİ CEZASI[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Sorumlu
Tesekkür: 455
486 Mesajına 835 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
BAYRAM
Mevlâ bizi affede Gör ne güzel ıyd olur Cürm ü hatalar gide Bayram o bayram olur Merhamet ede Rahîm Dermanı ver Hakîm Lutfede luf-i Kadîm Bayram o bayram olur Feyz-i mehabbet-i Hak Nur-i hidayet siyak Cennet-i â’lâ durak Bayram o bayram olur Hakk’ı seven merd-i şîr Kalbi olur müstenîr Allah ola destigîr Bayram o bayram olur Merhametin kânıdır Afv ü kerem şânıdır Hep ânın ihsânıdır Bayram o bayram olur El tuta kitâbını Dil tuta hitâbını Can tuta şitâbını Bayram o bayram olur Mevlâ’yı candan seven Rıza-yı Hakk’a even Lüft-i Hüdâ’ya güven Bayram o bayram olur Hakk’ı seven dîl ü cân Aşkı eden heyecân Feth ola bâb-ı cinân Bayram o bayram olur Bahr-i keremden Hüdâ Gark eden nûr-i Hüdâ Afv ola bây u gedâ Bayram o bayram olur Ganîler ede kerem Ref’ ola derd-i verem Sahî ola muhterem Bayram o bayram olur Nûr-i hidayet dola Dilde hidayet bula Nâsırın Allah ola Bayram o bayram olur Tevhîd ede zevk ile Hakk’ı seve şevk ile Tasdîk inerse dile Bayram o bayram olur Dilde ki Rahmân olur Dertlere dermân olur zâde fermân olur Bayram o bayram olur Lutfî’ye lutf u kerem Dâhil-i bâb-ı harem Dâima Allah direm Bayram o bayram olur ALVARLI EFE HAZRETLERİ [v.1956] (Muhammed Lütfi Efendi K.S.) ---tüm islam aleminin bayramı; birlik, beraberlik, ihlas, samimiyet ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisi ile, mübarek olsun.
Sultân-ı Resûl Şâh-ı mümeccedsin efendim Bîçârelere devlet-i sermedsin efendim. Dîvân-ı ilâhide ser-âmendsin efendim. Menşûr-i “leamrük” le müeyyedsin efendim Sen Ahmed-ü Mahmûd-ü Muhammedsin efendim, Hak’dan bize Sultân-ı müeyyedsin efendim!... ![]() Şeyh Galib "derin yaralarını sardıkların senin eline vururken, sen aldırmayıp yaralarını sarmaya devam ediyorsun." IŞIK ADAM |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kardeş
Tesekkür: 1.003
131 Mesajına 233 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Bayram ola inş.
|
|
|
#14 |
|
Tesekkür: 8
16 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Bayramınız mübarek olsun kalbi hala ayakta,farkındalıklı ve canlı olan kardeşler..YÜCE ALLAH mağfiretinize vesile eylesin bayramı inş., sevdiklerinizi ve sizi Peygamberimizin s.a.v. sevdiklerinden eylesin. Bedenlerini ve evlerinizi nur ile doldursun, bakışlarınızı helal ve pak eylesin inşaallah..
|
|
|
|
| ELSEM Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Allahın nuru (09.09.10), elifar (11.09.10) |
|
|
#15 | |
|
Sorumlu
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz ![]() Sizinde bayramınız mübarek olsun. Daim olma ümdiyle inşaAllah
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kardeş
Tesekkür: 1.844
78 Mesajına 145 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
| elifar Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Bahr-ı Umman (11.09.10) |
|
|
#18 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 0
618 Mesajına 922 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Bayramınızı tebrik eder, ötelerde yaşanacak bayramlara mebde olmasını dilerim...
|
|
|
|
| hakancayir Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | elifar (11.09.10) |
|
|
#20 |
|
Kardeş
Tesekkür: 3
17 Mesajına 17 Teşekkür Aldı
Ramazan Bayramının tüm Alem-i İslam'a huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.
|
|
|
|
| Akhisarlı Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | elifar (11.09.10) |
![]() |
| Tags |
| bayramınız, mübârek, olsun, ramazan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|