![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Eski mevlit kayıtlarının birinde, veladet bahrinden önce mahmut hataylı bir ibtihal okuyor ama sanki mübarek taha feşni den ders almış gibi, sesine çok hakim ve aynı mısırlı gibi.. cemaat istanbul cemaati ama çok hoşlarına gitmiş ve sürekli mukabele ediyorlar... (bu ibtihalden önce aziz bahriyeli mevlit okumuş,muhtemelen mekan istanbul camilerinden biri)
forumankebut.net - Mahmut Hataylı (İnceleyin) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
| surkentli Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: |
|
|
#2 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 14
6 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Erkek Üye
|
ya maşaallah,subhenellaaaaahhh...cenabı hak beni bu insanla buluşturma şerefine nail eylesin..amiin..şu ana kadar dinlediğim memleketimizin genelinde tüm resmi türk okuyuculardan daha fennan daha makamşinas bir üstad oldu..neler varmış güzelliklerimizden..şahsen hala tesirindeyim bu makamın..zahmet edip de yükleyenlerden cenabı hak ebeden raziolsun..
|
|
|
|
| mehmetkılıç Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | surkentli (01.04.10) |
|
|
#4 |
|
Kardeş
Tesekkür: 2
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Rahmetli Mahmut hatayli essiz bir ustad dir. 13 sene kadar oldu Yetim adli bir kaseti vardi net de aradim fakat bulamadim.. elinizde var ise paylasirsaniz cok sevinirim. 2 defa satin aldim bu kaseti 13 sene önce ikiside elimde tutamadim. birini askere kadar goturdum. saatlerce dinlerdim o kadar haz aliyordum. Allah gani gani rahmet eylesin hocamiza muhterem bir zatti. mekani cennet olsun. bu arada paylasim icin cok tesekkur ederim dinledim tuylerim diken diken oldu 13 sene onceki gibi o kasette gecen kasidelerden bir derme yapmis Mahmut Hatayli. Konu susmak tarafından (17.04.10 Saat 01:54 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Güzel abim mahmud hoca hakkında daha detaylı bilgi verirseniz memnun oluruz.nerelidir, nerelerde görev yapmıştır vs. allah razı olsun
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 2
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Alıntı:
Istanbul Karamgumrukde Cerrahi tekkesine gidip geldigini biliyorum Cerrahi idi. Hafiz ve ulkemizin sayili Mevlidhan ve kasidehan larindan. Kultur bakanligi bunyesinde calismalarina devam eden kendisi gibi sanatci bir ogul yetistirmis. UDİ 16 Aralık 1964 târihinde İstanbul'da doğdu. Hafız, mevlıdhan ve kasîdehan Hacı Mahmut Hataylı ile Şükran Hataylı'nın oğludur. Hakan Hataylı, ilk müzik sevgisini küçük yaşlarda, din mûsikî alanında önde gelen bir ses sanatkârı olan babasından aldı..Hakan HATAYLI İstanbul Tasavvuf Mûsikîsi Topluluğu üyesi olarak da, çok sayıda sahne konseri verdi. Türk Tasavvuf Mûsıkîsı'nın önde gelen örneklerinin seslendirildiği bir dizi TV programına ve ayrıca Kanal 7, Kanal D, Samanyolu TV, HBB, Show TV ve BRT gibi medya kuruluşlarında çok sayıda müzik programına solist olarak iştirak etti. Hâlen Devlet Korosu'nda ses sanatçısı olarak görevine devam etmekte olan Hakan Hataylı tasarımcı, stilist Işıl (Tezay) Hataylı ile evli olup Özge (doğ. 1992) ve Bilgesu (doğ. 2000) adlarını taşıyan iki kız çocuk babasıdır. Konu susmak tarafından (02.05.10 Saat 01:25 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tesekkür: 10
15 Mesajına 19 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
hem ismi hem de sesi ve tarzına bakacak olursa hataylıdır diye tahmin etmek yanlış olmaz herhalde
bizim ordan çıkar böyle cevherler genelde |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| hataylı, inceleyin, mahmut, İnceleyin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|