| İstek ve Öneriler Forumda olmasını istediğiniz değişiklikleri bizimle paylaşın. |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Kardeş
|
forumankebut.net - Moderatörlük Hk Selamun Aleyküm; RABB'im herşeyin hayrlısını eylesin... ----------- (Ey Muhammed) Kur'an'ı, önce gelen Kitab'ı tasdik ederek ve ona şahid olarak gerçekle sana indirdik. Allah'ın indirdiği ile aralarında hükmet; sana gelmiş olan gerçeği bırakıp onların heveslerine uyma! Maide : 48 ----------- Forumda Moderatör lük başvurusu için ne yapmamız gerekiyor. Kimlere başvuru yapmamız lazım.. VesSelam...
|
|
|
#2 | |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 459
219 Mesajına 394 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
Bu konu hakkında Yetkili yani Kebudi ve Hizülzeyat abimizle görüşebilirsiniz...
|
|
|
|
#3 |
|
Kardeş
|
RABB'im herşeyin hayrlısını eylesin... Kebudî Hizülzeyat 'a yolladım. Yüreğim..! Toparlan gidiyoruz “ Yâr ” deyip susalım “ Yâr ”dandır deyip razı olalım! Biz kısaltmadık aşkı. Takdire boyun eğmek gerek yüreğim. Kader, güllerimizi eğse de; Elhamdülillah, diyelim..
Hayatta varsa da ağlayıp, gülmek, Aslında güzeldir dünyaya gelmek. Arzulanan en kutlu dilek,İmanla yaşayıp, imanla ölmek. Konu SHAHADAT tarafından (24.01.12 Saat 07:49 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kardeş
|
S.A. Konu ile alakalı Yönetim ile görüşüldü..
Hayatta varsa da ağlayıp, gülmek, Aslında güzeldir dünyaya gelmek. Arzulanan en kutlu dilek,İmanla yaşayıp, imanla ölmek. Konu SHAHADAT tarafından (31.01.12 Saat 07:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| SHAHADAT Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ~NeFHa~ (31.01.12) |
|
|
#5 |
|
Kardeş
|
S.A. Konu ile alakalı gelişme varmı acaba?
|
|
|
#6 |
|
Sorumlu
|
Bu acele niye?
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sorumlu Hanım
Tesekkür: 790
451 Mesajına 614 Teşekkür Aldı
Aziz kardeşim moderatörlük için başvurular hizülzeyat abi tarafından değerlendirilir...Ve bu zaman alabilir çünkü taktir edersiniz ki hemen seçimler yapılamayabiliyor..Sabretmenizi tavsiye ederim..Paylaşımlarınıza devam ediniz inşallah..
Hayırlı paylaşımlar
|
|
|
|
#8 |
|
Kardeş
|
S.A.
Sabr Müslümanın En iyiSilahıdır. Sabr Ediyorum. Lakin Kebudi ile gorustum ona istinaden cvp varmı diye yazmak istedim.
|
|
|
#9 | |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 459
219 Mesajına 394 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Cevabı özelden yazarlar diye tahmin ediyorum... Bizden önce mesajı bekleyen siz oldugunuz için size ilk ceap verilecektir emin olun Öncedende dediğim gibimiz kebudi ablamın yogunluğu nedeni ile cavabın gelmesi uzun sürebilir. Hakkınızda hayırlısını diliyorum....
|
|
|
|
#10 | |
|
Sorumlu
|
Alıntı:
İnnallahe meassabiriyn..
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kardeş
|
.........
Hayatta varsa da ağlayıp, gülmek, Aslında güzeldir dünyaya gelmek. Arzulanan en kutlu dilek,İmanla yaşayıp, imanla ölmek. Konu SHAHADAT tarafından (14.02.12 Saat 12:07 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Dünya hayatı çok kısadır. Âhıretin azâbları pek acı ve sonsuzdur. İleriyi gören akıl sahiplerinin, hazırlıklı olması lâzımdır. Dünyanın güzelliğine ve tadına aldanmamalıdır. İnsanın şerefi ve kıymeti dünyalıkla ölçülse idi, dünyalığı çok olan kâfirlerin herkesten daha kıymetli ve daha üstün olmaları lâzım gelirdi. Dünyanın görünüşüne aldanmak akılsızlıktır, ahmaklıktır. Birkaç günlük zamanı büyük nîmet bilerek, Allahü teâlânın beğendiği şeyleri yapmaya çalışmalıdır. Allahü teâlânın kullarına ihsân, iyilik etmelidir. Kıyâmette azâblardan kurtulmak için, iki büyük temel vardır: Birisi, Allahü teâlânın emirlerine kıymet vermek, saygı göstermektir. İkinci, Allahü teâlânın kullarına, yarattıklarına şefkat, iyilik etmektir. Hep doğru söyleyici her ne söyledi ise, hepsi doğrudur. Şaka, eğlence, sayıklama sözler değildir. Tavşan gibi gözü açık uyku ne kadar sürecek. Bu uykunun sonu rezil, rüsvâ olmak ve eli boş, mahrum kalmaktır. Mü'minûn sûresinin yüzonbeşinci âyetinde meâlen, (Sizi abes olarak, oyuncak olarak mı yarattım sanıyorsunuz. Bize dönmiyecek misiniz zannediyorsunuz?) buyuruldu. Her ne kadar, böyle sözleri dinleyecek hâlde olmadığınızı biliyorum. Gençsiniz. İçiniz kaynıyor. Dünya nîmetleri içindesiniz. Herkese sözünüz geçiyor. Her istediğinizi yapabiliyorsunuz. Fakat, size acıdığımız için, iyilik etmek istediğimiz için bunlar yazıldı. Elinizden birşey kaçmış değildir. Tevbe edilecek, Allahü teâlâya yalvaracak zamandır. Haberleşmemiz lâzımdır. Resûlullah buyurdu ki, (Allahü teâlâ refîktir. Yumuşaklığı sever. Sertlik edenlere vermediği şeyleri ve başka hiçbir şeye vermediğini, yumuşak davranana ihsân eder). Bu hadis, İmâm-ı Müslimin (Sahih)inde vardır. Yine (Müslim)de bildiriliyor ki, Âişeye, (Yumuşak davran! Sertlikten ve çirkin şeyden sakın! Yumuşaklık insanı süsler. Çirkinliğini giderir) buyurdu. VesSelam...
|
|
|
|
#13 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
RABB'im razı olsun yorumunuz ıcın. ilk kez forum sıtelerınde bulunmuyorum. amacım gayem hatırlatmak. yogunlukları bellıkı cevap vermıyorlar. Ona ıstınaden ozel mesaj ıle bana gerı doneceklerı kesındır.
|
|
| SHAHADAT Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ~NeFHa~ (14.02.12) |
|
|
#14 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 0
634 Mesajına 948 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Gülümseme işaretinde de anlaşıldığı gibi kardeşimiz hilm sahibidir.
Kardeşim, Forumda yönetim değiştikten sonra; arkadaşların bir süre işlerinin sürmesi durgunluğa sebeb olmakla birlikte; Forumun yazısız kurallarına göre yönetici olmak; uzun bir müddet forumda bulunduktan sonra ki bu bir iki sene olabilir; yönetici arkadaşların istişaresi neticesinde arkadaşlara vazife alıp almayacağını sorulması şeklindedir. Birçok arkadaş da vazife almak istemediği halde hatır gönüle binaen bu işi sürdürmüştür. İnşallah bir süre sonra (yukarıda bir süre belirtmiştim) hizmetlerinizin neticesinde size de böyle bir teklif gelir. Allah, rızasına uygun amel etmemizi nasip eylesin. |
|
|
|
| hakancayir Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: |
|
|
#15 |
|
Kardeş
|
Bende Zaten RABBîm rızaı ıcın bu forum a bu yuvaya bu alem e yardım amaclı olmak ıstıyorum.
gayem amacım bu.
|
|
|
#16 | |
|
Sorumlu Hanım
Tesekkür: 790
451 Mesajına 614 Teşekkür Aldı
Alıntı:
..Kalbinizdeki hizmet şuurunu arttırsın..müsterih olmayınız eğer seçilmesi gereken kişiler varsa bu niyetle paylaşımlaırnıza devam ettiğiniz müddetçe seçilecek kişiler arasındandasınız demektir..Sabrınız için de tebrik ederiz..hakan cayır abimizin dediği gibi bu süreç belli bi zaman alabilir..kimbilir belki yarın belki yarından da yakın..Sabırla paylaşımlara devam etmeniz temennisiyle.. Hayırlı paylaşımlar
|
|
|
![]() |
| Tags |
| moderatörlük |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|