| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#201 |
|
Guest
|
Kamer-Rahman-İnfitar İmam huseyin camii 70ler(video)
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:29 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#202 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
şimdi dönüp dolaşıp dünyanın başka bölgelerinden bir kardeşimizin paylaştırmasıyla tekrar bize geldi. doğrusu çok duygulandım allah emeği geçen kardeşlerimizden razı olsun. selamun aleykum muhterem arkadaşlar daha önce verilip verilmediğine bakamadım, artık siz arşivinize bir zahmet bakarsınız. ancak eğer dinlemediyseniz mutlaka dinleyin derim. şeyh'in o hüzünlü sesinden hz musa (a.s)'ın başına gelenleri yaşayın; şuara 52-110 63-Bunun üzerine Musa'ya: "Vur asan ile denize." diye vahyettik; vurunca bir infilak etti, her bölük koca birdağ oluverdi, LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) cumanız mubarek olsun...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Televizyonun faydaları...
Memlekete gelince bu şekilde istifade ediyoruz bu meş'um aletten...Mübarek mi oluyor ne? İran'dan Kur'an yayını yapan bir radyodan kaydettim. Televizyonu açtığımda başlamıştı, anca buradan yakalayabildim.Eskiden verildi mi bilmiyorum... O konuda, "Şaişa uzmanı" Rakım ağabeye danışmamız lazım.Verildiyse kusura bakılmasın... Buyrun: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
estağfirullah hocam biz şeyh ebulayneyn şaişa'nın uzmanı değil hizmetcisi olalım yeter. bendeki kayıtlarla bir karşılaştırma yapacağım inşaallah. ama verilmiş bile olsa radyo kaydı olduğu için orjinale daha yakın olacağını tahmin ediyorum. bu güzel katkılar için allah razı olsun. selametle....
|
| RAKIM Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | izzet (11.07.10) |
|
|
#205 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
İsra-dimyat-1959:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah Kur'anin ve Kur'an hizmetcilerinin hizmetcisi etsin hepimizi. Sizin Abul Aineyn e ve Adil hocamin da Mustafa Ismail kolleksiyonuna katkilariniz cok buyuk. ARO. |
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Guest
|
2 dakika 47 saniyelik bir makta...Çok nadir ve güzel...Bakara suresinden...Irak'tan...Bu maktanın tamamı yani Bakara Irak kaydı elinde olan var mı acaba?
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:32 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#208 | ||
|
Erkek Üye
ve aleykumusselam
Alıntı:
önce estağfirullah diyelim. malumunuz ensar demirkan beyefendi kardeşimiz iltifatlar konusunda çok cömerttir, allah razı olsun. muhterem hocam sizin gönderdiklerinizden sadece "nisa 77-87" kaydı bile bu siteye şeref vermeye yeter. bakmayın siz onun tevazu yaptığına şaişa konusunda hepimizi okutur. şeyh şaişa'yla ilgili birçok bilgiyi ilk defa kendisinden duyduk. adil kardeşimize gelince şaişa'nın internet ortamındaki tek gençlik video'sunu paylaşmakla en büyük katkılardan birini gerçekleştirdi. bizimkisi internetten bulduğumuz kayıtları burada paylaştırmaktan başka birşey değil. ancak bu konuda üstad ahmet ergenekon hocamdır allah selamet versin. selamun aleykum Alıntı:
186-Sayet kullarim Beni senden sorarlarsa gerçekten Ben çok yakinim. Bana dua edince duacinin duasini kabul ederim; O halde onlar da Benim davetime kossunlar ve Bana layikiyle iman etsinler ki, dogru yola gidebilsinler. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) selam ve dua ile... selamun aleykum muhterem müştak-ı nur kardeşim deniz sonu geliyor galiba. artık yeni kayıt göndermek iyice zorlaştı. yeni defineler bulmak için yeni serüvenlere çıkmak gerek, o da bizde yok. daha önce ensar demirkan hocam göndermişti, aynı ayetler olmakla beraber bu farklı bir okuyuş, yer ve zaman konusunda bilgim yok. buyurun; nisa 77-87 78-Her nerede olsanız olun, ölüm size yetişir, göklere yükselmiş burçlarda da olsanız. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) dikkat!!! şaişa her an tize çıkabilir. cuma' nız mubarek olsun vesselam ![]() selamun aleykum çok özür dilerim galiba bir yanlışlık yaptım. benede nisa okuyuş'undan iki adet mevcut. fakat ötekisi diye düşünerek gönderdiğim bu okuyuş üstad ensar demirkan kerdeşimizin gönderdiği olabilir. baktım onun gönderdiği link ölmüş olduğu için kontrol edemedim. kendisi kontrol ederse diğerini gönderebilirim. ne olursa olsun et tekrar-u fi ahsen ve lev kane yüzseksen. sözünün mucibince binlerce kez dinlenebilecek bir okuyuş inşaallah...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:35 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Alıntı:
Ben yine de indiriyorum ama baktım da dosya ismi falan aynı. Denizin de sonuna geliyormuşuz madem... Her damlayı değerlendirmemiz lazım. Başka isteriz! Bu arada indirip baktım da bu ensar ağabeyin gönderdiği... Hani şu "Kul metauddunya kalîl" diye başlayan öldürücü kıraat...
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu müştak-ı nur tarafından (04.05.07 Saat 11:27 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Guest
|
Bakara Irak kaydı için teşekkürler Rakım abi...
|
|
|
|
#211 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
birşey değil abi Alıntı:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) yukarıdaki kayıt için öldürücü demişsiniz; merak etmeyin bu da sağ bırakmaz. zaten şeyh ebulayneyn'in huyudur bu
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:36 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#213 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
nahl-stüdyo:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#215 | |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Rakım hoca buda öyleyse ben dinlemem.
Müminler ancak kardeştir.- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:37 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Alıntı:
Aynı onun gibi bu da... Sen yine de dinle zarar gelmez.
|
|
|
|
#217 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 14
6 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Selam...kardeşlerim şu an en büyük idaellerimden bir tanesinin yaşayan Kuran karilerinin piri ve en usta okuyucusu ve Muhammed Rıfat okuyuş tarzının tek varisi olan Ebulayneyn Şaişaı dünya yüzüyle bir kerre görmek ve ondan feyiz almak olduğunu söylersem tuhafınıza gitmesin lütfen...Muhammed Rıfat okuyuş tarzının tek varisi dedim çünkü orada yıllarca kalan bir kardeşimiz bana daha önceleri söylemişti hakikaten öyledir dikkat ederseniz...Çünkü Rıfatın okuyuş perdesi çok yüksek işte Şaişa o okuyuş stilini yapabilen ender karilerdendir fikrindeyim...Nasıl ki şu an Mustafa İsmail okuyuş tarzının tek varisi ve o çizgiden dışarıya çıkmayan Fethi Melici ve Abdussamed okuyuş tarzınında tek varisi ve o çizgiden dışarıya çıkmayan Suveysi gibi...
Konu Muratçiçek tarafından (08.05.07 Saat 02:39 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#218 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
teknik olarak ses kalitesi belki onun kadar iyi olmayabilir. fakat tamda müştak-ı nur kardeşimizin dediği gibi. hiç zaman kaybetme bence!
|
|
|
#219 | |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Rifat ile Şaişa arasında makamat ve elhan olarak pek bir ortak nokta göremiyorum. Abdussamedi izleyen Suveysi derken? bu kimdir hocam .
|
|
|
|
#220 |
|
Ali Hasan Suveysi... Abdussamed başlığında birkaç mp3 kaydı verilmişti... nefesinin kısalığına rağmen Abdulbasitin ses perdesini ve makamını çok iyi yakalayan bir kari'....
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|