| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#241 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
hakk'ınızı helal edin vesselam...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:53 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Guest
|
bu linki ben upload etmisstim ihtiva ettiği kelimelerde ne gibi problem varmıs açıklarmısınız abi
|
|
|
|
#243 |
|
Guest
|
Stinger kardeş yanlış anladınız herhalde...Rakım abinin çalıştığı ortam bu dosyayı indirmek için müsait değil...Yoksa sizin dosyada bir problem yok...
|
|
|
|
#244 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
allah'a emanet olun ![]() selamun aleykum 46-Onlar ki, kendilerinin gerçekten Rablerine kavusacaklarina ve ancak O'na döneceklerine inanirlar. bakara 34-46 çokca okunan ayetlerden. son derece hüzünlü bir okuyuş; yani gözyaşlarını akıtmak için bahane arayanlara göre değil. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) cumanız mubarek olsun (bu kayıt şeyh şaişa'nın parçalı hatimlerindendir.)
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Guest
|
Estağfirullah abi ne kızması yanlışlık bendeyse düzelteyim diye sordum yanlış anlaşılmak istemem hakkınızı helal edin hüsnü zanna memur olduğumuzu unutmuşum
|
|
|
|
#246 |
|
Guest
|
İbrahim-Şems-Alak
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fetih(1-5) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamer-Rahman-Kadir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamer-Rahman 1957 Mescid-i Hüseyin LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Kamer-Rahman-Kadir ile Kamer-Rahman 1957 aynı imiş, kusuruma bakmayın... Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#247 | |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Bilmiyorum benim bilgisayarda mı bir sorun var? Ses gelmiyor bu kayıttan. Bir daha baksanız... Diğerleri çalışıyor, bundan ses gelmiyor.
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
ikisi de muazzam, muhteşem, insan'ı eritip bitiren kayıtlar. yalnız biraz volüm'leri düşük; herhalde radio'dan kaydettiğiniz için böyle olsa gerek. allah'a emanet olun ![]() selamun aleykum abi tekrar indirip kontrol ettim; "media player classic" ve "real player" proğramları çalıştırıyor. fakat "windows media player" çalıştıramıyor.
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:59 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Guest
|
Abi Rabbim sizlerden de razı olsun...Bunları başka bir siteden eklemiştim...Musait olamadığımdan sizin kendi kaydınızı akşam dinleyeceğim inşallah...
|
|
|
|
#250 | |
|
Alıntı:
Hatta süresi de çıkıyor 26:45 diye, Hatta ilerliyor. Ama bir türlü ses gelmiyor. Diğerlerinde hiçbir sorun yok.
|
|
|
|
#251 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
ben bilmiyorum, sizin aklınıza gelen birşey varsa ben yapmaya hazırım.alpparslan hocam size sabırlar dilerim. vesselam
|
|
|
|
#252 |
|
Tamam abi oldu Allah razı olsun.
Şimdi dinliyorum. wma'ya çevirince geldi ses.
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu müştak-ı nur tarafından (05.06.07 Saat 09:57 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Alıntı:
Arka arkaya çok yazı yazıp kalabalığa ve kirliliğe sebeb oluyorum ama, Duramıyorum... Tavsiye ederim dinleyiniz. Eğer bendeki sorunla karşılaşan olursa -yani dosyayı açınca ses gelmez ise- wma formatına çevirebilir. Onu da yapma imkanı yoksa ben yükleyebilirim. Yeter ki dinleyin. Bu İbrahim'ler başka! Mustafa İsmail'de de favoriler arasındadır, Kamil Yusuf'ta da... Gördük ki Şaişa'da da aynısı geçerliymiş. Dinle dinle bıkmazsın...
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 05:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Aliimran-lievveli merrah:
tevbe-yarım saat-gençliğinde-stüdyo: necm-kamer-rahman-1969-suriye: LİNKLER ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 05:01 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
şeyh ebulayneyn şaişa denince akla gelen ilk okuyuş budur. bize gelen rivayetlere göre 1959 senesinde yani şaişa 37 yaşında iken (kendisi 1922 doğumludur.) hüseyin camii'nde gerçekleştirilmiş bir efsanedir. allah teala şeyhimiz'e sağlıklı ve hayırlı ömürler versin.
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 05:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
şeyh-ul kebir, nakib'ul kurra ebulayneyn şaişa'dan 14 dakikalık bir ziyafet; enam 12-24: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 20-Kendilerine kitap verdiğimiz milletlerin bilginleri, Peygamber'i kendi oğullarını tanıdıkları gibi tanırlar. Ancak kendilerine yazık edenler iman getirmezler. 21-Allah'a iftira ederek yalan uyduran veya O'nun ayetlerine yalan diyen kimseden daha zalim kim olabilir? Şüphe yok ki zalimler kurtuluşa ermezler. allah'a emanet olun
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 05:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
isra:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Aliimranda nasıl vakfediyor bak-makta-40 saniye: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 05:05 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Guest
|
Bazı nadir kayıtları:
Neziat(12 dakikalık studyo ama çok ihlaslı,çok güzel) Hakka Al-i İmran(130. ayetten itibaren)-50ler Meryem Tevbe LİNKLER ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 05:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#259 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
arkadaşlar böyle bombardıman yapılırmı yahu birgün'de bu kadar kayıt. biliyorsunuz ilacı iyleşmek için içeriz. fakat aşırı dozda alınınca öldürebilir. hele rakik yürekli arkadaşlara hiç tavsiye etmem vallahi bu adam delidir, kim öldü kim kaldı bakmaz, hiç müteessir bile olmaz. cumanız mubarek olsun vesselam
|
|
|
#260 |
|
Guest
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |