| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#281 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
çok küçük bir cuma hediyesi; 5 dakikalık bir okuyuş. fakat yanlış anlamayın ha! elense'lerle geçen 5 daika değil. nakib-ul kurra şeyh şaişa fenni'ni kullanıp, uzatmadan hemen tuş ediveriyor. zaten onun gül kokulu sesi'ni duyar duymaz insanın gücü kuvveti alınıyor. hacc 14-17: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) cuma bayramınız mubarek olsun
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 05:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Allah razı olsun abı sen de bızı alıstırdın her cuma her cuma boylesı gusel hedıylerın devamını beklerıs..... herksesın cuması mubarek olsun...selam ve dua ile..
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 05:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
Erkek Üye
inşaallah hocam dua edin
|
|
|
#284 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
muhammed rıfat belgeselinde seyhi anlatırken........
![]() ![]() selam ve dua ile...
|
|
|
|
#285 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
RAKIM abi ben geldim! Senin haberin yok galiba
Bu cuma adım geçsin isterdim ama... Önümüzdeki cuma hediye bana!.. Bu arada yaz dönemi yoğun geçiyor başlıkları takibde zorlanıyorum...
|
|
|
#286 | ||
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
yerin çok belli oluyordu muştak-ı nur abim seni özledik, geldiğini de sezemedik kusura bakma! cuma gününe kadar ömrümüz varmı? allah bilir. o yüzden sana peşinen bir hoş geldin hediyesi sunalım inşaallah; bakara 60-77 LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) umarım daha önce verilmemişitir. selamun aleykum sadien29 hocam resimler için çok teşekkürler selamun aleykum Alıntı:
selamlar saygılar. selamun aleykum bu hafta cuma hediyenizi unutmadım inşaallah. asrın mucizesi şeyh şaişa'dan enam 164-araf 1-13; 1-Elif, Lam, Mim, Sad. 2-Bu, kendisiyle uyarasın diye ve mü'minlere bir ihtar olmak üzere sana indirilen bir kitaptır; sakın bundan dolayı yüreğinde bir sıkıntı olmasın! LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) cuma'nız mubarek olsun
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 05:59 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#287 |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
ALLAH razı olsun Kardeşim...
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
allah senden'de razı olsun muhterm kardeşim. sizin gibi kadirşinas hocalarımız'ın varlığı bizi sevindiriyor.
|
|
|
#289 | |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Sağolsun titizlikle dinler ve en güzellerini paylaşır.
Müminler ancak kardeştir.- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#291 |
|
Guest
|
kasas:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] maide: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (17.07.07 Saat 05:45 PM ) değiştirilmiştir. |
|
| Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (07.12.10) |
|
|
#292 |
|
S.a
Degerli SeyhimizİN Ali Imran Kaydini Bilmeyen Yoktur Ayni O Ayarda Okudugu Yani O Zamanlar Okudugu Gasas Suresi Haricinde Degisik Kayitlari Olan Arkadaslarimiz Paylasirsa Cok Memnun Oluruz Duaciniz Oluruz...selametle......
ibnus-Salah,^^F E T A V A^^adlı eserinde şöyle der:Kuran kıraati,Allahın insanlara ikram ettiği bir nimettir.rivayet edildiğine göre,meleklere bu nimet verilmemiştir.Bu bakımdan onlar Kuranı insanlardan dinlemeye oldukça haristirler. |
|
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Erkek Üye
ve aleykumusselam
Alıntı:
özel olarak ardığın bir okuyuş varsa bakarız. selamun aleykum nakib-ul kurra şeyh şaişa hz'lerinden muhteşem bir okuyuş; dinleyince bu mu? hatim okuyuşu diyeceğiniz bir kur'an ziyafeti. o kadar hüzünlü ki insan'ın yağlar'ını eritiyor. yasin 33-50 LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) üç aylar ve cuma gününüz mubarek olsun vesselam
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
Guest
|
Allah razı olsun rakım abi...
|
|
|
|
#295 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
abiler cumanız mübarek olsun...allah sizden razı olsun...emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
#296 | |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Allah razı olsun ey aşık-ı Şaişa
Müminler ancak kardeştir.- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
Guest
|
Suriye Radyosundan Bakara suresi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#298 |
|
Guest
|
Şeyh Şaişa, bir seveni ile birlikte
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamer-Rahman(video) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (sağ klik farklı kaydet yapın) Videodan bir görüntü [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:04 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#299 |
|
Guest
|
Muhammed Nasr'ın şeyhi ziyaretinden görüntüler.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yusuf suresi: NAdir. M.Nasr'a taşplaktan dinletmiş. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kısa Sureler: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Farklı Kaydet yada save target as.. seçeneğiyle bilgisayarınıza indirebilirsiniz) |
|
|
|
#300 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
tatil dönüşü nakib-ul kurra şeyh şaişa'nın yeni bir videosu'yla karşılaşmak bendeniz'de büyük bir sevince neden oldu, emeği geçen alpparslan kardeşime sonsuz teşekkür derim. Alıntı:
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|