| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#301 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Hoşgeldin Rakım hoca.
Tazelenmiş olarak aramıza geldin yine. Bu enerji ile sensiz biraz öksüz kalan Şaişa ve Leysi yeniden ihya olacaktır.
|
|
|
#302 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#303 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
muhterem enderun hocam ve alpparslan hocam bu sıcak karşılamanız beni çok duygulandırdı, hoş bulduk. sizlere kavuşmak çok güzel, rabbim'e şükürler olsun estağfirullah enderun hocam şaişa başlığı maşaallah gayretli hocaefendi arkadaşlarımız sayesinde görüyorum ki; öksüz değil hatta gayet canlı. genede nazik iltifatlarınız'dan dolayı teşekkür ederim. alpparslan hocam'ın video'yu sunuş şekli dikkatimi çekti; resimli sunum çok zekice ve güzel düşünülmüş allah razı olsun. omeros hocam resimler için çok teşekkürler, yalnız kayıtları indiremedim, bir himmet'iniz olursa sevinirim. mecnunurifat hocam'ın kayıtlarına henüz bakamadım peşinen allah razı olsun. herkes'e selamlarımı ve saygılarımı sunarım.
|
|
|
#304 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
arkadaşlar çok güzel paylaşımlar yapmışsınız teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Guest
|
Aşağıdaki linkte rarlı vaziyette 3 tane suresi var, 2 si nadir nisa, 1 i 1989 Londra kaydı...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#306 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
malesef bendeniz biraz yoğunluk ve biraz da tenbellik nedeniyle farklı sitelerde kayıt araştıramaz oldum. fakat sen hızır gibi imdad'a yetiştin maşaallah barekallah
|
|
|
|
#307 |
|
Guest
|
Estağfirullah Rakım abi, sizin yanınızda bizim esamemiz anılmaz...Rabbim razı olsun hizmetlerinizden...
İbrahim-Tin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ahzab(21-31) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Al-i İmran(189-sona kadar)-Alak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İsra-Şems [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rad-Şems [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Necm-Rahman [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 13.08.2007 tarihli ropörtaj [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (sağ klik farklı kaydet) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:09 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#308 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
anladığım kadarıyla merhum şeyh halil husari hakkında söyleşiyorlar, şeyh ebulayneyn 85 yaş'ına rağmen herzaman ki canlılığında maşallah. birde telefon'la katılan kişi ahmed amir olsa gerek; kur'an-ı kerim'in mekke'de indiğini ve mısır'da okunduğunu söyleyince, dayanamayıp şeyh şaişa ısrarla istanbul'da yazıldığını vurguluyor. buda bizim için büyük bir kıvanç elhamdulillah. anti parantez şunu söyleyeyim nasıl ki kırat'e meraklı olanlar dünya'nın her taraf'ından mısır'a akıyorlarsa hat sanat'ına meyyal kardeşlerimiz de bu sanat'ı öğrenmek için istanbul'a geliyorlar. bunu bizzat müşahade ediyoruz. malesef anladıklarım bu kadar; arapcası kuvvetli hoca efendilerimiz himmet ederlerse müteşekkir oluruz. selamun aleykum daha önce şeyh'in hud 36-49 kaydını göndermiştim. bu defa aynı sure'nin 108-123'ncü ayetleri'ni okuyor, okumuyor adeta yaşıyor. buyurun; (hud) 108-Ama mutlu olanlar cennetdedirler, Rabbinin dilediği süreden başka, gökler ve yer durdukça onlar orada ebedi kalacaklardır; kesintisiz bir lütuf olmak üzere. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) cuma'nız mubarek olsun
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#309 |
|
Guest
|
Allah razı olsun Rakım abi...Cuma hediyeleriniz gelenekselleşti....Rabbim daim etsin inşallah...Rakım abi bir ara Üstadın kayıtlarını hep beraber elden geçirsek te eksik olan kayıtlarımızı tedarik etsek...Herkes elindeki kayıtları yazsın, eksik olan kayıtları burada paylaşalım inşallah...
Şeyh Ahmed Amir ve Şeyh Taruti ile beraber ![]() Şeyh Taruti ve Şeyh Şahhat Muhammed Enver ile beraber...
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:12 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#310 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
muhterem alpparslan hocam paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler, gayretler'inize hayranım kayıtlar'ı tamamlama konusunda bendeniz hizmetiniz'deyim inşaallah. siz bir yöntem söyleyin, tabi olalım. şeyh şaişa'ya hizmet etmek benim için şereftir.
|
|
|
#311 |
|
Guest
|
Allah sizden de razı olsun Rakım abi...Abi siz bilirsiniz kayıtları nasıl paylaşacağımızı fakat Fatiha'dan başlayarak sırayla gidebiliriz...Tabi siz nasıl arzu ederseniz...Bu arada elimde Nebe-Neziat kaydı var...Daha önce verildi mi bilmiyorum...İsteyen olursa upload ederim...
|
|
|
|
#312 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
şaişa'nın fatihası mevcud değil; isterseniz önce birinci sure bakara kayıtlarını paylaştırayım sizde olmayan varsa alırsınız, bende olmayıp sizde olan varsa paylaştırırsınız. biraz zaman alabilir, hakkınız'ı helal edin.
|
|
|
|
#313 |
|
Guest
|
Buyrun abi üstteki mp3 linkini de silmiyorum sadece dinlemek isteyenler için...Bu da rarlı hali...
Nebe-Neziat-Seyyide Zeyneb Camii... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#314 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
اتصلنا كعادتنا للاطمئنان على صحة الكروان شعيشع فوجدناه مهموما وصوته حزين سألناه عن السبب فأوضح لنا أن ابنه مريض عنده ( ذبحة صدرية) نسألكم يا اخواني الدعاء له عسى الله أن يتقبل منا ومنكم اللهم رب الناس اذهب الباس واشف أنت الشافي لا شفاء الا شفائك شفاءا لا يغادر سقما اللهم عافيه واشفيه يارب العالمين yukarıdaki satırlar quan-voice'den; anladığım kadarıyla şeyh şaişa'yı aramışlar, onun sesi'nin hüzünlü ve hasta olduğunu görmüşler. sebebini sorunca oğlu göğsünde hastalığı olduğunu açıklamış. bizlerden onun için dua etmemiz'i istiyorlar; umulur ki dualarımız kabul olur da allah (c.c) şifalar verir...amin! اللهم رب الارض والسماء اكشف عن أخى البلاء أنت الشافى العافى أنت الشافى العافى رب مس أخى الضر وأنت أرحم الراحمين amin amin amin ya erhamerrahimin.
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#315 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
Sa. Abiler şeyhi dinlemeye başladık inşallah, tavsiye edeceğiniz tilavetleri öğrenebilirmiyiz.
|
|
|
|
|
|
#316 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Rakım abi varken bize düşmez ama benim en sevdiğim okuyuşu Al-i İmran suresi. Hz. Meryem'i anlatan ayetler. Kesinlikle tavsiye ederim.
|
|
|
#317 |
|
Tesekkür: 3
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Aşağıda linkini verdiğim kayıt benimde Şeyhin en sevdiğim kaydı.Ali İmran(33-47) ayetlerde Hazreti Meryemin Kıssasıyla İsa Aleyhisselamın dogumundan bahsediliyor. Mealini okuyarak dinlemeni kesinlikle tavsiye ederim...
Bu linkten Ali İmran(33-47) yi indirebilir yada dinleyebilirsin... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
estağfirullah hocam söz söyleme sıra bize en son gelir. buyurduğunuz gibi şeyh'in hüseyin mescid'inde okuduğu al-imran (33-47)suresi gerçek olamayacak kadar güzeldir. hatta şeyh şaişa'yla özdeşleşmiş bulunuyor. buna ilaveten en bu sure kadar iyi okuduğu, ilk etep'ta aklınmıza gelenler;
haddimi aştım, selamlar saygılar
|
|
|
|
#319 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
Allah Razi Olsun
|
|
|
|
|
|
#320 |
|
Guest
|
mescidi aksada okuduğu ibrahim suresi:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) nisa: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|