| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#341 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
hayırlı cumalar
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:45 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:46 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#343 |
|
Guest
|
Allah razı olsun Rakım abi Nisa Sureleri için...Bendeki Maide Sureleri
1-Maide(1-11) 2-Maide(12-17) |
|
|
|
#344 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Mecnunurifat abimizin yukarıda eklediği muhteşem maktaları 3 dosya haline getirdim...Kendilerinden Rahman razı olsun... Maktalar-1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Maktalar-2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Maktalar-3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:47 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#346 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#348 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
elimizdeki maide kayıtları malesef sadece iki tane; 1-11 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 12-17 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hayırlı iftarlar
|
|
|
#349 |
|
Guest
|
yusuf suresinin evveli-dimeşk radyosu:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#350 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#351 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#352 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
abiler'imizden biri, bir fedakarlık yapıp bu kaydı benim için rar'layabilirmi, yoksa intenet kafeye mi gideyim? şimdi'den
|
|
|
#353 | |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Hakk'ın hatırı âlidir. Hiç bir hatıra feda edilmemelidir! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#354 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
musvir hocam nezaketiniz'den dolayı sonsuz teşekkürler, allah'ın rahmet, mağfiret ve bereketi üzerine olsun ![]() selamun aleykum elimdeki bütün an'am suresi kayıtları buyurun inş; 1-12 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 12-24 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 155-164 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 164-araf 13 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hatim okuyuşları diye indirmemezlik yapmayın! alıştığımız tarzda bir hatim okuyuşu değil, mücevved ve çok güzel okuyuşlar
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:50 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#355 |
|
Guest
|
meryem-taha-gençlik okuyuşu:nadir
|
|
|
#356 |
|
Guest
|
Allah razı olsun Rakım abi...Bende bir tek Enam(155-164) vardı...Mükemmel oldu diğerleri...Bir de Nisa(77-87) isimli 2 kayıttan birisinin tarihini bilmiyoruz...Ensar abinin eklediği bilinmiyor...Benim bilgisayara kaydettiğim şekilde bu iki kayıttan biri 1950 Bağdad, diğeri 1970...Fakat siz birisini 1953 Bağdad olarak yazmışsınız...Eğer ki 1953 Bağdad ile 1950 Bağdad aynı ise diğer Ensar abinin eklediği kayıt 1970 olabilir mi? Yada Ensar abimiz tarihi biliyor mu acaba?
Ne kadar zamandır söyliyeyim diyorum ama hep çekiniyorum...Muhammedrifat.org için de teklifi yapıp geri çekilmiştim...Bazı özel sebeplerden ötürü...Ama gerçekten içim içimi yiyor...Neden bizim bir de ebulayneyn.org sitemiz yok...Söz başka bir Şeyh için istemeyeceğim ama Şaişa yerden göğe kadar bir siteyi hak ediyor be kardeşim...Bildiğim kadarıyla şaişa adına dünyada herhangi bir site de yok...Dernek mi olacak, vakıf mı olacak kuralım bu yapıyı, açılışına Şaişa'yı da çağıralım, siteyi de kendisine armağan edelim... Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#357 | ||
|
Kardeş
|
Alıntı:
Alıntı:
Riza hocam Misira gidince kendisini ziyaret edip konuyu acsa.. nadir resimlerini ve varsa kayitlarini alsa.. kalani bir haftalik is insallah.. Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#358 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
Alıntı:
Rakım abi bu yorumu Al-i İmran(33-47)-Rahman(1-29) için yapmıştınız...Ben tekrar dinliyorum sanki montaj değilmiş gibi...Daha cemaat 47 ayet için Allaaaah derken Şeyh besmele çekip Rahman'a başlıyor...Elimde başka bir Rahman kaydı vardı 1-29 şimdi onu da dinledim o da başında Allaaah nidalarından sonra Besmele ile Rahmana giriş yapıyor...Yani bendeki tek olan Rahman başka bir yerin devamı...Ama bu Al-i İmran olabilir mi? Yada sizdeki Al-i İmran nasıl bitiyor, sadakallahulazim var mı mesela? Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#359 |
|
Guest
|
Şeyhin acib bir tarz ile okuduğu en güzel okuyuşu nur suresi:
|
|
|
#360 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
O acip tarza canim feda.. Dokturmus ustad... tek kelime ile dokturmus.. Uc okuyucu varki studyo kayitlari canli kayitlari kadar etkili.. 1-Abul Ayneyn 2- Minshawi 3- Kamil Yusuf.. Resmen dinlenmeye doyulmuyor.. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|