| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#381 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
artık ramazanın da sonuna geldik,ayrılık çattı; tıpkı hızır as'ın musa as'ye dediği gibi. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kehf suresi; Bismillahirrahmanirrahim 78-O: "İşte bu, seninle benim ayrılmamız olacak! Şimdi sana o sabredemediğin şeylerin iç yüzünü haber vereyim. hayırlı İFTARLAR hayırlı BAYRAMLAR...
|
|
|
#382 |
|
Guest
|
müminun suresinin başından nadir stüdyo:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hadid suresinden-izaat-ül kurandan kaydedilmiş: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#383 |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
ebul ayneyn şaşanın kraliyet sarayında kral farukun yanında okuduğu kayıtlar kendisind olan kardeşler bunları sunarsa çok makbule geçer.veyahutta imkanı olan zamanını bu işe adamış olanlar bulabilirse çok güzel olur.mustafa ismailin 10 15 tane kraliyetsarayında okuduğu kayıtlar var.belkidahada vardıırda bulunamamıştır. işallah1940lardaki genç sesini tüm arkadaşlarımız merak ediyordur.
|
|
|
|
|
|
#384 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Kesinlikle radyoda 30 lu ve 40 yillardan olan kayitlari vardir.. Fakat bence ticari amacla piyasaya surmek icin ustadin vefatini bekliyorlar.. Allah uzun omur vesin, ustad da onlara inad "daha gitmem" diyor Saka bir tarafa, sayet bir arkadasimiz ustad ile gorusup California daki profesor oglunun telefonunu alabilir ise ben burada onunla bir proje gelistirebilirim insallah.. En azindan ustadin genclik resimlerine ve bazi nadir kayitlarina ulasabiliriz. |
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Bendeki Yunus ve Hud kayıtları: Yunus(1-10) Yunus(9-17) Hud(32-43) Hud(36-49) Hud(41-49) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#386 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
REİSULKURRAA EBU AYNEYN ŞAŞAİNİN EVİNİN KAPISI
HUBBÜLHÜSEYİNM KARDEŞLE SİZE BİR HEDİYEMİZ OLSUN hübbül hüsyin kardeş kendsi çekti [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] resmin üsütne tıklayın resim büyür
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (16.10.07 Saat 05:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#387 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
arşivimdeki bütün yunus suresi kayıtları; 1-10 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9-17 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] özellikle ikincisin hatim kaydı olduğuna inanmazsınız, hud kayıtlarını daha sonra ekleyeceğim inş... selamun aleykum elimdeki birbirinden güzel ve hüzünlü dört adet hud suresi kaydı. hele bir cemaatli okuyuşu varki; zannedersem 75-80'li yaşlarında okumuş ama ne okuyuş. ayrıca alpparslan hocam baktım sende (108-123) yokmuş, şiddetle dinlemeni tavsiye ederim. buyurun efendim: 32-43 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 41-49 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 36-49 (cemaatli) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 108-123 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] allah'a emanet olunuz...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#388 |
|
Guest
|
ben abdussamedin hayranıyım diğer karileride dinledim ama abdussamedden aldığım hazzı alamadım ta ki şeyh ebulayneyn şaişayı dinleyene kadar şeyhin sesi ve okuma şekli çok mükemmel dinlerken mest etti beni...
|
|
|
|
#389 |
|
Guest
|
Allah razı olsun Rakım abi bende 108-123 yoktu...Teşekkürler...
|
|
|
|
#390 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Abi sen ozaman bide M.ismaili dinle...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#391 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#392 |
|
Guest
|
Arkadaşlar bendeki Yusuf Sureleri:
1-Yusuf(1-22)-Şam 2-Yusuf(78-89) 3-Yusuf(87-99)-1987 4-Yusuf(90-101) Bunlardan elinizde yoksa söyleyin ekleyeyim...Sizde bunlardan başka var ise ekleyin lütfen... |
|
|
|
#393 |
|
Guest
|
2 sure:
ال عمران ابو العنين [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] طه [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (31.10.07 Saat 02:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#394 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
elimdeki bütün yusuf okuyuşları: 1-22 (stüdyo_ suriye radyosu'ndan) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 87-99 (stüdyo_ 1987) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 90-101 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] üstad'ın 1987 yılında okuduğu (87-99) yusuf kaydı bütün takdirler'in üstündedir. bir stüdyo okuyuşu ancak bu kadar olur. alpparslan hocam (78-89) bende yok, paylaştırırsanız çok sevinirim.
|
|
|
#395 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Buyur abi Yusuf(78-89) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bendeki Ra'd Suresi kayıtları: 1-Rad(1-13)-Şems 2-Rad(1-19) 3-Rad(1-24) 4-Rad(35-43)-İbrahim(1-10) Bunlardan elinizde olmayan varsa eklerim inşallah...Sizde bunlardan başka varsa siz eklerseniz çok sevinirim... Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:13 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#396 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
selamun aleykum ![]() daha önce verilmedi diye hatırlıyorum. önlerindeki gazete'nin başlığı türkçe; bir ramazan ekine benziyor. belki de türkiye'yi ziyaretlerin'de çekilmiştir. hayırlı cumalar
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:14 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#397 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
[quote=Alpparslan;168465] 3-Rad(1-24) quote] abi bu kayıt bende yokmuş eklerseniz sevinirim. buyurun şeyh ebulayneyn şaişa'dan dehşetengiz rad suresi kayıtları; 1-13 / şems (cemaatli) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1-19 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 19-24 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 20-29 (cemaatli_el aksa filistin 1958) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 35-43 / ibrahim (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] dikkat: dehşetengiz ifadesini laf olsun diye kullanmadım
|
|
|
#398 |
|
Guest
|
ibrahim suresi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|