| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#401 |
|
Guest
|
Bendeki İbrahim Sureleri:
1-İbrahim(12-17)-(23-27)-(31-37)-Bağdad 2-İbrahim(23-28) 3-İbrahim(31-41)-Mescid-i Aksa-60lar 4-İbrahim(1-14)-Tin-Mescid-i Aksa 5-İbrahim(23-41)-Suriye Radyosu 6-İbrahim(23-41)-Şems-Alak-Seyyide Zeyneb Camii-50ler Arkadaşlar fırsatı kaçırmayın...Rakım abiyle beraber Şeyhin tüm kayıtlarını topluyoruz...1-2 sayfa geriden başladık Fatiha-Bakaradan...Şuan İbrahim suresindeyiz...Lütfen elinizdekileri kıyaslayın, bizdekilerden farklı varsa ekleyin... Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#402 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykujm
hocam bu kayıt yukarıda bütün rad kayıtları içinde vermiş bulunduğum; 1-19 (stüdyo) LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) ile aynı!!! kayıt'ın 41:42'nci saniyesinden itibaren ek yapılarak uzatılmış bir versiyonu. bunu dinleyince sizde anlarsınız. fakat malesef bu işlemler yapılırken ses kalitesi fevkalade bozulmuş; hem bu sebepten, hemde orjinal olmadığı için bu kaydı silip rakım'ın gönderdiğini muhafaza ediniz! ibrahim suresi kayıtlarını en kısa sürede paylaştıracağım inş... selamun aleykum elimdeki ibrahim suresi hazinesi buyurun; 1-8 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1-14_ tin (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-14_ tin (cemaatli aksa) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 12-17 _ 23-27 _ 31-37 (cemaatli bağdad) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 23-39 (cemaatli) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 23-41 (cemaatli mescid-i zeyneb) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 23-48 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 31-41 (cemaatli aksa) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 39-41 (şeyh rifat'ın eksik kaydını tamamlamak için takliden okunmuş. euzu besmele rifat, ayetler şeyh şaişa) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hayırlı cumalar
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Niye ben yokken, ya da foruma fazla uğrayamazzken yapılır ki bunlar?
Kastınız mı var abi? Dua ediyorum, linkler ölmemiş olsun diye...
|
|
|
#404 | |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bu kayıt aklımı başımdan alan ve beni ebulayneyne hayran bırakan bir kayıt, qaale yaa meryem deyişi okadar mı tatlı olur.Şiddetle tavsiye ediyorum dinlemeynlere..
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
"Innallahastafa Adama wa Nuhaw waala Ibrahime..." diye basladigi bu Ali imran suresi tam anlami ile klasik.. ve bu ayetleri bu kadar olumcul okuyan ben baska okuyucu bilmiyorum..Bu kaydi sonuna kadar dinlemem belkide bir ayimi almisti.. cunku basi o kadar hosuma gitmisti ki 2 dakikada bir basa alip duruyordum.. Allah bu buyuk okuyucuya uzun omur versin.. Baska bir duyumum var.. malesef iyi degil.. Abul ayneynin Iza'a daki genclik kayitlarinin cogu uzun yillar once sirra kadem basmis. Yani calinmis. 30 larda 40 larda okudugu o muhtesem okuyuslar malesef su anda bir hirsizin elinde. Dua edelimki niyetleri vefatindan sonra ticari amacla satmak icin ellerinde tutuyor olsunlar, muhafaza ediyor olunlar... Eninde sonunda birsekilde bu kayitlara kavusmus oluruz.. Konu ensar demirkan tarafından (02.11.07 Saat 09:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Kardeş
|
Abi herhalde mısırda şeyhin sesinin pırlantalığına bu kayıattan sonra karar kılmış olsalar.Hani sıralama yapılıyordu ya bazen seste;
1 abul_ainayn 2 abdulbasıt diye hakıkaten şeyhin sesinde çok büyüleyici ismini koyamadığım bir tatlılıkta ses var..Allah uzun ömürler versin..
|
|
|
|
#409 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
asr'ın mucizesi, melaike sesli, muhammed rifat'ın halifesi şeyh şaişa'dan hicr okuyuşları; 89-99_nahl 1-14 (cemaatli) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 89-99_nahl 1-19_ alak (cemaatli) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ilk verdiğim link gençlik yıllarından fakat ses kalitesi olağanüstü bozuk; hatta yer yer zor duyulacak kadar ses alçalıyor. ama eğer bu kaydın ses kalitesi iyi durumda olsaydı dinleyenler kendini kaybedebilirlerdi ![]() selamun aleykum elimdeki tüm nahl kayıtları; 1-7 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 51-79 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 52-69 (cemmatli dimyat 1959) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 65-69 (cemaatli 1959) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 75-77 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 75-89 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] arkadaşlar bugün yorum yazmayacağım. dinleyenler yazsınlar. öyle yağma yok, ne diyor kur'an "şahitliğinizi gizlemeyin" selametle kalın
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#410 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
a selam Allah razı olsun rakım abım..
|
|
|
|
#411 |
|
Erkek Üye
cümlemizden inşaallah salih abim, okuyuşlarla ilgili yorum bekliyorum. bugün gönderdiklerimin arasında muhteşem şeyler var
|
|
|
#412 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Şaişa Kamer Rahman video
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şaişa infitar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] mescidi huseyin Konu Mirliva tarafından (07.11.07 Saat 11:08 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#413 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#414 |
|
Kardeş
|
Yorum isteyene de yorum yazanada canim feda olsun.. Allah razi olsun..
|
|
|
|
|
|
#415 |
|
Guest
|
Rabbim hepimizden razı olsun...
Bendeki İsra kayıtları: 1-İsra(1-12)-1950-Bağdad 2-İsra(1-14)-1959-Dimyat 3-İsra(1-19) 4-İsra(1-19)-Suriye Radyosu 5-İsra(1-21)-1955-Mescid-i Hüseyin 6-İsra(23-27) 7-İsra(23-38)-Şems-Kuveyt 8-İsra(54-64) 9-İsra(65-78) Elinde bunlardan farklı İsra kaydı olan varsa eklerse seviniriz...Bu kayıtlardan sizde yoksa belirtin ekliyeyim... |
|
|
|
#416 |
|
Guest
|
tevbe:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#417 | ||
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
şeyh'in genel tarzından bir miktar farklı olsa da farkı meydana getiren asıl unsur bence kayd'ın kalitesi'nden kaynaklanıyor. fakat bu okuyuş fennanlık tarafı ağır basan bir okuyuş gibi. şahane bir okuyuş, birde kayıt bize tam olarak yansıtabilse dayanmak kabil olmayabilir. selamun aleykum bu kayıt suriyede 1959 yılında okuduğu kayıtlar; bendeniz'in arşivinde 2 parça halinde (muminun 1-14 / şems tin ikra) bulunmaktadır. ses kaliteleri bundan daha iyi durumdalar. selamun aleykum alpparslan hocam bu kaydı bizlere paylaştırabilirmisin. sende de eksik olan var kontrol edersen iyi olur. efendim isra kayıtları buyurunuz; 1-12 (cemaatli) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1-12 (cemaatli 1953 ırak) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1-13 (cemaatli 1959 dimyat) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1-19 (cemaatli 1950 ırak) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1-19 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 23-27 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 23-38 (kuveyt) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 54-64 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 65-78 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 110-111 (cemaatli iran video) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bunlardan birini bile indirmeyen kayıptadır ona göre tarihlere itibar olunmayabilir, bizde daha önce bu kayıtları paylaştıran arkadaşlardan rivayet ettik. selamun aleykum Alıntı:
şaka bir yana kayıt için çok teşekkür ederiz. şaişa kayıtları son derece sınırlı olduğu için; yeni bir kayıt gördüğümde sevinçten uçuyorum. selamun aleykum arkadaşlar çok özür dilerim bu kayıt gözümden kaçmış. neyseki erken farkettim. isra süresinden; 1-25 (cemaatli hüseyin mescid) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kayıt çok iyi durumda
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:25 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Konu mecnunurifat tarafından (16.11.07 Saat 09:23 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#419 |
|
Guest
|
Gerçekten çok kaliteli okuyuşlar allah razı olsun ali imran suresi zaten harika
|
|
|
|
#420 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
bakın
resisulkurra bu maktadayı nasıl okumuş anlatılmaz bir arab sitesinden buldum muhteşem! [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
| kahire Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (07.12.10) |
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|