| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#421 | ||
|
Guest
|
Alıntı:
(Abi bir de (1-13)-1959-dimyat kaydı bende 1-14 şeklinde...Acaba yanlışlıkla mı öyle yazıldı...) Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:26 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
#422 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
zannedersem ayet numaraları farklı yazılmıştır. büyük ihtimalle aynı kayıtlar. kahire hocamın gönderdiği makta hangi sureden; merak erttim doğrusu
|
|
|
|
#423 |
|
Guest
|
kahire hocamın gönderdiği makta hangi sureden; merak erttim doğrusu
![]() [/quote] meryem suresinden. |
|
|
|
#424 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#425 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
mecnunurifat ve ensar demirkan hocalarım'dan allah razı olsun, çok teşekkür ederim. mecnunurifat hocamın buyurduğu "kuranın kerameti" bugün iki şekilde daha tecelli ediyor;
58-75 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 75-86 (hatim) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] malesef belki de 70-75 yıl seyyide zeyneb camii'nde her cuma kehf suresi okuyan kari'den elimizde olanlar bu kadar. fakat bunların hatim okuyuşu olması yanıltmasın, bilhassa 75-86 okuyuşu o kadar etkili olmuştu ki bu okuyuştan maktalar yapmışlardı.
|
|
|
#426 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#427 |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#429 |
|
Guest
|
Allah razı olsun bu qarinin gençlik sesleri çok tatlı ya böle bir ses olabilirmi hele makamı başka süper mest ediyor insanı..
|
|
|
|
#430 |
|
Tesekkür: 170
107 Mesajına 672 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Allah ömrünü uzatsın, bir eski kurra çıkıncaya dek ölme Şueysa
yürekten çıkıyor sesi, sonsuz olanın sonlu ile buluştuğu yerden. |
|
|
|
|
|
#431 |
|
Guest
|
Ketaballah.net sitesindeki 120 kaydının bulunduğu sayfa:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
| Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (07.12.10) |
|
|
#432 |
|
Guest
|
Bendeki Meryem Sureleri:
1-Meryem(1-18)(sonu kesik) 2-Meryem(1-28)(sonu kesik) 3-Meryem(1-36)-Suriye Radyosu 4-Meryem(2-26)-Bağdad-1952(Bu kayıt 26. ayette yarım kalıyor ve Şems-Tin Alak var...Fakat bunların Meryem'den ayrı olduğunu düşünüyorum) 5-Meryem(63-98)-Taha(1-6) |
|
|
|
#433 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
forumda varmı bilmem gece saat ikide izatülkurandan(mısır kuran radyosundan) ebu ayneyn şaşaiden harika bir kehf süresi kaydettim
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
| kahire Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (07.12.10) |
|
|
#434 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
alpparslan abim'in de dediği gibi malesef şeyh'ten çok az kehf kaydı var elimizde; ki kendisi en az elli, altmış sene mescid-i zeyneb'de her cuma kehf suresini okumuş bir kari. selamun aleykum alpparslan hocam bizde olmayan birkaç meryem kaydı var sizde galiba, gereğini istirham edebilirmiyiz. bendenizdeki akıllara ziyan meryem okuyuşları. 1-36 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 10-26 (cemaatli 1952 bağdad) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 41-67 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 63-93_taha 1-6 (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] daha önce bu kayıtlar kendilerinde olanlar da tekrar indirip kontrol etsinler. çünkü aynı kayıttan bazen birkaç tane olabiliyor ve bendeniz en iyilerini seçmeye çalıştım. buna rağmen kendilerinde daha iyi versiyonu olan kardeşlerim lütfen bizimle paylaşsınlar.
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:29 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#436 |
|
Guest
|
1-Meryem(1-28)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Meryem(2-26)-1952-Bağdad(Üstte Rakım abi eklemişti, aynı kayıt ama bu 2. ayetten başlıyor,bazı kesiklikler stüdyo kaydıyla doldurulmuş ama tatta bir azalma yok...Bu eklediğimin sonunda Şems Tin Alak var başka yerden alınan ama ben kesmedim uzman abiler karar verebilir kesmeye...) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bende bulunan Taha ve Enbiya Sureleri: 1-Taha(1-50)-Suriye Radyosu 2-Taha(111-135)-studyo 3-Enbiya(29-56)-studyo 4-Enbiya(76-100)-Suriye Radyosu (Farklı olan varsa ekleyebilirsiniz,bunlar yoksa söyleyin ekleyeyim) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:29 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#437 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
bu maktayı dinleyenin yarası sağalır mı aceb Alıntı:
abi dakika dakika tetkik etdim (1-18) göndermiş olduğum (1-30) kaydıyla aynı okuyuş. ama o (1-28) kaydı var ya o yeni işte. hem de bu okuyuşta nakib-ul kurra daha genç. fakat makascılar 3:50'nci dakikadan itibaren yani 7'nci ayette kesip 22'nci ayetten başlatmışlar. kaydın başı olağanüstü fakat kesildikten sonrasında biraz kalite kayması olmuş gibi. gene de can baş üstüne, alpparsal hocam'dan allah bir değil binlerce kere razı olsun inşaallah. son verdiğiniz kayda henüz bakamadım bakınca inşaallah kanaatimi bildiririm. hayırlı cumalar vesselam
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 07:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#438 |
|
Guest
|
Rabbim sizden de razı olsun abi...1-18 i çıkardım, çok teşekkürler...Sizlere de hayırlı Cumalar...
|
|
|
|
#439 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
alpparslan hocam mujde verenleriniz çok olsun bugün bana iki mujde verdiniz. karşılaştırmalı hatim işine girdiğimiz çok büyük isabet oldu allah'ın izniyle. eksikliklerimizi tamamlıyoruz. gerçekten aynı kayıt fakat gönderdiğim 10'ncu ayetten başlayan'ın ses kalitesi daha iyi. ama ben başını bulmuş olmanın sevinciyle coşmuş haldeyim. sonuna eklenen (şems-tin-alak) okuyuşları şeyh'in 1952'de suriyede okuduğu sureler. isteyen kesebilir fakat kayıt işlem gördükçe malesef kalitesi bozuluyor. allah razı olsun vesselam...
|
|
|
|
#440 |
|
Erkek Üye
|
Forumumuzun degerli uyelerinden Hubbulhusiin(Hüseyin abi)Enes abinin hediyesidi....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|