| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#481 |
|
Guest
|
Tek Tur kaydı için teşekkürler Rakım abi...Bende de sadece bu vardı...Necm Sureleri:
1-Necm(31-62)-Kamer(1)-Suriye Radyosundan-Sonu kesik [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Necm(32-62)-Kamer(1-12)-Tin(1-6)-Bağdad-1950-CEMAATLİ [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3-Necm(32-62)-Kamer(1-14)-Rahman(1-29)-Mescid-i Emevi-Suriye-1959-CEMAATLİ [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4-Necm(32-62)-Kamer(1-14)-Rahman(1-29)(1959 kaydı ile aynı değil-Yer ve yıl belli değil)-CEMAATLİ [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1950 ve 1959 kayıtlarını dinleyenlere birşey olursa sorumluluk kabul etmem Konu Jerusalem tarafından (28.12.07 Saat 04:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#482 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
adama bak yahu... dümdüz, ayetleri birer defa okuyup gidiyor; insanın iflahını söküyor. gidipte şeyhi hayattayken ziyaret etmeyen rakım'a yazıklar olsun alpparslan abim bu kayıt bende yoktu allah razı olsun. bu mubarek cuma günü fakiri sevindirdin ya sende inşaallah cennet'te cuma günleri cemalullah'ı görme sevincine ulaşırsın ![]() cumanız mubarek olsun...
filistin kanıyor!!! Konu RAKIM tarafından (28.12.07 Saat 10:58 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#483 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#484 |
|
Guest
|
Sipahi abi Rıza Günay Hocamızın başlığına eklemiş bu resmi ama bu başlıkta yok herhalde...
|
|
|
|
#485 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 14
6 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
ACABA BİZİMDE RIZA HOCAM GİBİ ELİNE ELİMİZ DEĞECEK Mİ ? YA İNANIN BU MÜBAREĞİ YAKINDAN GÖRMEYİ VE ELİNİ ÖPMEYİ ÇOK AMA ÇOK ARZULUYORUM BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL VALLAHİ VE BİLLAHİ AH RIZA HOCAM SENİN YERİNDE BİZ OLSAYDIK DA BİZDE O ŞEREFE NAİL OLSAYDIK YA AH AH YA RABBİ...
|
|
|
|
|
|
#486 |
|
Guest
|
Bende bulunan 2 adet Kamer kaydı:
1-Kamer(49-55)-Rahman(1-27)-1965 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Kamer(54-55)-Rahman(1-21)-1957-Mescid-i Hüseyin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Elimde Rahman ve Vakıa sureleri bulunmamaktadır...) Konu Jerusalem tarafından (30.12.07 Saat 04:46 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#487 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
alpparslan hocam rahman kayıtlarını tarayıp en kısa sürede göndereceğim inşaallah.
|
|
|
|
#488 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
biraz geciktim kusura bakmayın buyurun şeyh'imizden kamer ve rahman sureleri; Rahman1-29 (cemaatli) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kamer 54_ rahman_ infitar (cemaatli huseyin mescid 70'ler görüntülü) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kamer-54_ rahman-1-22 (cemaatli iran görüntülü) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kamer_ rahman (cemaatli iran görüntülü) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] allah'a emanet olunuz...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (02.01.08 Saat 10:18 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#489 |
|
Guest
|
Rakım hocam Rabbim razı olsun...Özellikle bu videolar çok makbule geçti...Çok teşekkürler...
|
|
|
|
#490 |
|
Guest
|
mucize sesin mucize şemsi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
| Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (08.12.10) |
|
|
#491 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
cümlemiz'den allah razı olsun üstadım. emrinize amadeyim...
|
|
|
#492 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Buyrun bendeki Hadid Sureleri: Hadid(10-17) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hadid(17-24) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Bende Mücadele,Haşr,Mümtehine,Saf,Cuma,Munefikun,Teğabun ,Talak ve Tahrim Sureleri yok...) |
|
|
|
|
#493 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
mezkur okuyuşlar için bakacağım inşaallah, selametle...
|
|
|
|
#494 |
|
Guest
|
Evet Rakım abi benim eklediğim Al-i İmran Rahman kaydındaki Rahman ,Al-i İmran'dan ayrı gibi...Ben de farkettim ...Ama bu Rahman da yarım başlıyor ama neyin devamı bilemiyorum...
|
|
|
|
#495 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
1-52 ( huzuru ilahi'de okunmuş ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1-24 ( hatim okuyuşu ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 19-52 ( hatim okuyuşu ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] saygılarımı sunarım...
|
|
|
|
#496 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
bugün uzun bir süredir dinlemediğim bu kayıtları paylaştırmak için tekrar dinleyince; adeta şeyh'i yeniden keşfetmiş gibi oldum. allah kendilerine uzun ve sağlıklı ömürler versin. nakib-ul kurra şeyh şaişa'dan nebe suresi okuyuşları buyurun; 31-40 ( cemmatli seyyidet-i zeyneb camii ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 31-40 ( cemaatli iran_ görüntülü ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 31-40_ naziat 27-29 ( cemaatli iran_ görüntülü ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] cumanız mubarek olsun...
|
|
|
#497 |
|
Guest
|
yusuf
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#498 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
allaaaaaaaahhh!!!!!!! Alıntı:
yusuf 15-17 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ahmed abi bendeniz uzun zaman'dır yusuf peyğamber'in babası gibi üzüntülüydüm. acaba şeyh şaişa'nın yusuf suresi'nin başlarını okuduğu güzel bir kaydı elime geçermi diye hüzünleniyordum. geçenlerde yusuf suresinin başından itibaren okuduğu bir kayıt paylaştırılmıştı. ancak nedense pek tatmin edici değildi? hüznüm daha da arttı. göndermiş olduğunuz bu okuyuşu dinler dinlemez hüznüm sevince döndü. fakat yakub aleyhisselama yusuf'un gömleğini getirdikleri sevinç gibi bir sevinç. yani tam bir kavuşma değil çünkü kayıt kesik. kurban oluyum a hocam bu okuyuş'un tamamını bulun, beni vuslata erdirin benden canım dahil isteyin ne isterseniz. hürmetlerimi, selamlarımı, muhabbetlerimi sunuyorum
|
|
|
|
#499 |
|
Tesekkür: 137
13 Mesajına 20 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Aman ya Rabbim. Bu ne güzel okuyuş. İnşallah bu Yusuf suresinin tamamı bulunur.
|
|
|
#500 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
![]() atlayarak devam ediyoruz sure-i mutaffifin; 22-27 (cemaatli_ iran görüntülü) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hayırlı cumalar...
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|