| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#521 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
akunaak hocam sizden de allah razı olsun. Alıntı:
ama muhteşem paylaşımlar, bendekiler kırpılmış kayıtlar idi. nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum gerçekten fevkalade sevindim, allah razı olsun. kalbi olanlar dinlemesin diye uyarmışsınız haklı olarak. fakat daha önce defalarca dinlediğim halde beni bile serhoş yaptı. kafayı sıyırmış durumdayım
filistin kanıyor!!! Konu RAKIM tarafından (04.03.08 Saat 11:37 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#522 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
şeyh'in arşivine bakarken gözüme ilişti, daha önce verilip verilmediğini bilmiyorum. verilmişse özür dilerim. 5 dakikalık, çok hüzünlü ve fevkalade fennanlık ihtiva eden bir okuyuş; meryem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] allah'a emanet olun
|
|
|
#523 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Allah sana uzun omur versin hocam.. Bunun daha once verilip verilmedigini sen bilmezsen kim bilecek |
|
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Erkek Üye
ve aleykumusselam
Alıntı:
iltifatlarınız için çok teşekkürler hocam. kayıt için önce paylaşım sitesi'ndeki kayıtlarıma baktım orada bulamadım. diğer arkadaşlarımız paylaştırış olabilir mi (mesela muhterem alpparslan hocam veya mecnun abimiz.) diye düşündüm. baktım kayıt fevkalade affınıza mağruren paylaştırdım. hem zaten dinlenmemiş her kayıt yeni kayıt değilmidir?
|
|
|
|
#526 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Basta Rakim hocam olmak uzere butun Abulayneyn sevenlerine... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] daha once varmiydi bakmadim.. Fakat sanirim yok (en azindan ben dinlememistim) ....ve dehset bir kayit. |
|
|
|
| ensar demirkan Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (08.12.10) |
|
|
#527 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#528 |
|
Erkek Üye
|
|
|
|
| ebuturab Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (10.12.10) |
|
|
#529 | |
|
Erkek Üye
Alıntı:
ne yaptın sen hocam iki kuruşluk aklımız var onuda zayi ettireceksin. böyle kayıt gönderilirmi, rakıma bu kötülük yapılırmı? ![]() ensar hocam bu bana bir sene yeter, sana da yerle gök arası kadar teşeekkür. aslında bu kayıttan sonra sadece sükut edilir. fakat densizlik edip birsürü laf kalabalığı yaptım. çok özür dilerim. kayıt çok temiz, herhalde sizin edit'inizden geçti. selamlar saygılar.
|
|
|
|
#530 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Standart temizlikten gecti hocam.. Fakat kaydin orjinali normalden hizli ve ses biraz incelmis.. Su an icin dokunmadim.. Cok hosuma gittigi icin elim varmadi.. Ileride mubaregin kayitlarina el atinca alternatif versiyonunu da veririz insallah.. Konu ensar demirkan tarafından (10.03.08 Saat 06:59 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#531 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
bu kayıt beni mahvetti. sabah'tan beridir bu kaçıncı tekrar bilmiyorum. dinlemeye kıyamıyorum, dinlemeye doyamıyorum. önceleri tamamını birkerede dinlemeye tahammul edemiyordum. sonra dinleye dinleye kendimi alıştırdım. dostlar ne olur beni kınamayın
|
|
|
#532 |
|
Guest
|
Bu zamanda insanlar pop rap hip hop ile kendilerinden geçerken siz Kur'an coşkusu ile kendinizden geçiyorsunuz...Kınamak ne kelime binlerce takdir ve tebrikler...Ne mutlu size ve sizin gibi Kur'an aşıklarına...
Konu Jerusalem tarafından (11.03.08 Saat 09:13 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#533 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
estağfirullah
filistin kanıyor!!! Konu RAKIM tarafından (11.03.08 Saat 08:56 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#534 |
|
Erkek Üye
|
|
|
|
| ebuturab Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (10.12.10) |
|
|
#535 |
|
Guest
|
enbiya
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ibrahim-tin-mescidi aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] meryem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (18.03.08 Saat 02:38 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#536 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
93-Enbiya(76-100)-Suriye Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#537 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#538 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
nasıl böyle bir yanlışlık oldu anlamadım. buyurun yenisi inşaallah; enbiya 76-100 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] mevlid kandiliniz mubarek olsun
|
|
|
#539 |
|
Guest
|
besmeledeki garib hüzün ve acib ihsasa bakın
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#540 |
|
Erkek Üye
Bir Ebu'l Ayneyn klasiği
Kasas-Necm-_Kamer (Kayıt çok ideal değil ama tilavet mükemmel) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|