| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#541 |
|
Guest
|
fussilet-şura-stüdyo-ilk defa-nadir
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#542 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
saygı ve hürmetler...
|
|
|
|
#543 |
|
Guest
|
ibrahim
|
|
|
#544 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#545 |
|
Guest
|
besmelenin alındığı şura-ilk defa-nadir
|
|
|
#546 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
allahu a'lem bu okuyuş okuyana şefaat eder...
|
|
|
#547 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
2 adet süper kayıt(Wav olduğu için dosyalar çok büyük)
Meryem-Londra [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nisa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#548 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Erkek Üye
Alıntı:
Ahmed hocam, sabah namazında link aktifti,indirmeden dinledim de (evde kotalı internet var ve her ay kotayı aşıyorum düşüncesi ile) iş yerinde indiririm diye düşündüm ve işe geldik hakikaten link inaktif...Ensar Bey online idi eğer indirmişse çok iyi olur... Hakkınızı helal ediniz... |
|
|
|
|
|
|
#550 |
|
Guest
|
ibrahim-filistin
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kamer-rahman-kadr-1956-hüseyin mescidi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hicr-nahl-1954-dimyat [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#551 |
|
Kardeş
|
Ahmed hocam, sabah namazında link aktifti,indirmeden dinledim de (evde kotalı internet var ve her ay kotayı aşıyorum düşüncesi ile) iş yerinde indiririm diye düşündüm ve işe geldik hakikaten link inaktif...Ensar Bey online idi eğer indirmişse çok iyi olur...
Hakkınızı helal ediniz...[/quote] Malesef ben de kacirdim.. |
|
|
|
|
|
#552 |
|
Guest
|
londra radyosunda okuduğu meryem suresinin tamamı
|
|
|
#553 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
selamun aleykum sayenizde küp'ümüze yeni bir altın daha attık allah razı olsun. (ebuturab ve mecunurifat hocalar) ebuturab hocam'ın gönderdiği meryem'i dinledim. bu kadar hırpalanmış bir kayıt ve yanlış ekoya rağmen insana böyle tesir etmesi; allah'ın bir lutfu olsa gerek. ahmed hocam'ın göndermiş olduğu meryem suresi'nin tamamını henüz indiriyorum. nisa suresi eğer benim şimdi gönderdiğim bu kayıt ise sorun yok, eğer farlı idiyse o zaman çok şey kaçırmışız. buyurun; nisa 76-81 london 1989 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] daha önce dinlemiş olan arkadaşlar kontrol edebilirler.
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (20.04.08 Saat 12:24 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#554 | |
|
Erkek Üye
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#555 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
nisa 77-87_ bağdad 1953 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yalnız çok can yakıcı bir kayıt dinleyecek hocaefendiler tedbirli olalar...
|
|
|
|
#556 |
|
Guest
|
وأذكر في الكتاب مريم ayetinden başlıyor-meryem
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] necm-kamer-tin رابط صوتي MP3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] رابط فيديو ( جودة عالية ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] رابط mp4 بجودة عالية [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] رابط mp4 بجودة متوسطة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] رابط فلاش flv [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (20.04.08 Saat 12:24 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#557 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#558 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
selamun aleykum allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
#559 |
|
Guest
|
gençlik okuyuşları
القصص من مسجد الحسين 1959 راااااااااااااااائعة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ال عمران من مسجد الحسين فى الستينيات رااااائعة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الاسراء من العراق 1952 فى عزاء الملكة علياء [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الحجر والنحل 1954 من دمياط [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] القمر والرحمن والقدر 1956 من مسجد الحسين مالهاش حلللللللللل [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ابراهيم من المسجد الاقصى فى الستينيات [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] القدر تكملة لسورة ابراهيم من الاقصى فى الستينيات [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ابراهيم والتين من تسجيلات المسجد الاقصى فى الستينيات [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
| Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (10.12.10) |
|
|
#560 |
|
Erkek Üye
ve aleykumusselam
cümlemizden allah razı olsun mirzasaid hocam. şeyh'in birçok okuyuşunu indirebilirsiniz buyurun; [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|