| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#581 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
بسم الله الرحمن الرحيم وصلى الله على سيدنا محمد وعلى اله وصحبه اجمعين اقدم لكم اعضاء هذا المنتدى المبارك ولاول مرة على النت حفلة خارجية ناادرة جدا مماتيسر من سورة العلق للشيخ ابو العينين شعيشع حفظه الله تلاوة قمة في الروووعة والجماال و ستلاحظون اخواني الاعزاء ان الشيخ ابو العينين حفظه الله ابدع حاجات جدييييدة على مقام النهاوند ونهاوند مايشبه نهاوند اترككم اخواني الافاضل بدون اطالة مع التلاوة المباركة الخاشعة للعلم فقط فالشيخ قرا سورتي ابراهيم والعلق لكن ماعندي هو هذا الذي اقدم بين ايديكم فالتلاوة عندي مبتورة :o ان شاء اخوانا السميعة ممن عنده هذه الحفلة النادرة كاملة ان يتحفنا بها رابط التلاوة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته |
|
|
|
|
|
#582 |
|
Guest
|
Halid kardeş Efendimize salatü selamdan sonra aslı ibrahim-alak kaydından kesme olan alak suresinde şeyhin nihavende benzeyen yeni bir nihavend icad ettiğini söylüyor.Benim yanımda kesim olan bu alak var.İbrdahim suresiyle birlikte tamamı yanında olan var ise, bize hediye etsin diyor.
بارك الله يا اخي خالد وجعله في ميزان حسناتك واسكنك الله في جناته مع قراء العظام و حضاره السميعة Konu mecnunurifat tarafından (24.04.08 Saat 09:04 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#583 | |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
الله يبارك فيكم اخي الكريم حياكم الله Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#584 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Muhterem Ebu'l Ayneyn severler, Şeyhle yapılan Arapça bir röportaj ahlalilm boarda yüklendi...
Bu görüşmeyi gönderen Muhammed Nasır kardeşimiz Salih dualar rica ediyor... wmw formatında:160MB [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] rm formatında :111MB [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] rar formatında :110MB [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#585 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Buyrun abi İbrahim(23-41)-Şems-Alak-1950ler-Seyyide Zeyneb Camii [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#586 |
|
Guest
|
maide-75-81
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#587 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
sizin gönderdiğiniz kayıt'a baktım ses kalitesi bayağı bozuk. bendenizde ses kalitesi daha iyi olanı mevcud elhamdulillah. buyurun iki parça halinde ama olağanüstü bir okuyuş; ibrahim 23-41_ şems_ alak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] cumanız mubarek olsun...
|
|
|
|
#588 |
|
Guest
|
Evet abi işlerimin yoğunluğundan daha indirip dinlemedim ebuturab abinin eklediğini...Mecnunurifat hocam da İbrahim'in devamı deyince bendeki kaydı ekledim, hatırlattığınız için teşekkür ederim...
|
|
|
|
#589 |
|
Guest
|
Alak suresi tahminimce 80li yıllarda okunmuş Allahu a'lem...
|
|
|
|
#590 | |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Abi indirmeden dinleseniz de kotayı doldurur.
|
|
|
|
#591 |
|
Guest
|
Mecnunurifat Hocam Karilerin Fotografları bölümüne eklemiş, buraya da eklemek istedim...Allah razı olsun...
Şahhat Muhammed Enver ve Abbas Selimi ile(1989)... |
|
|
|
#592 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
barak allhoufik
|
|
|
|
|
|
#593 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#594 |
|
Salam 3alaykoum
Thank you Akhi I'm From France |
|
|
|
|
|
#595 |
|
Guest
|
Wellcome to our forum akhi...Thank you so much...You can find all qaries' records at this forum...We want to see you everytime in here...When you have any problem or question, we'll help you if we know...Allah bless you...
|
|
|
|
#596 |
|
Salam 3alaykom
Barak Allah oufik akhi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] This forum is exellent! God bless you! |
|
|
|
|
|
#597 |
|
Erkek Üye
|
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
allaaaaahh!!!
Alıntı:
hocam seni allah göndermiş yahu! öyle ki hem bize yeni ve muhteşem bir rahman kaydı gönderiyorsun hem de geceden haberini veriyorsun. bu nasıl oluyor dersen; bu gece rüyamda rahman suresini canlı dinliyordum. ama uyanınca şeyh rıfad'dan mı yoksa şeyh şaişa'dan mı dinlediğimi hatırlıyamadım. işte sabah internete girince göndermiş olduğunuz bu rahman suresi kaydıyla karşılaştım. hemen indirip bendekiler'le mukayese ettim; kayıt yeni! yeni amma tek özelliği yeni olması değil. daha önce gönderdiğiniz alak suresi kaydı gibi bu da muhteşem tabirini mecalsiz ve anlamsız bırakan bir okuyuş. en yüksek tiz perdelerde okurken bir anda öyle inişler yapıyor ve bazen devam edeceğini zannederken öyle bir yerde bitiriyor ki ayeti, insanın ağzı yüreğine geliyor. allah daha nice sağlıklı ömürler versin inşaallah. şeyh şaişa 1922 doğumlu olduğuna ve bu kayıt 1994 yılına ait olduğuna göre şaişa bu okuyuşu 72 yaşında gerçekleştirmiş. fakat iddia ediyorum şu anda 30-35 yaşındaki karilerin hiç biri böyle tize çıkamaz! yaptığı fennalıkları zaten mevzu bile etmiyorum; çünkü imkansız. bu da şeyh şaişa'ya asrın mucizesi diyenlerin ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. söylermisiniz mananın, edanın, sesin ve makmın hiç bu kadar iç içe geçtiği başka okuyucu var mı? allah iki dünyada da yardımcınız olsun ebuturab hocam. beni nasıl sevindirdiğinizi ifade edemem...
filistin kanıyor!!! Konu RAKIM tarafından (05.05.08 Saat 12:21 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#599 |
|
Guest
|
114 sure-14 video
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kamer-rahmanı indirdikten sonra açamadım. Konu mecnunurifat tarafından (05.05.08 Saat 02:46 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#600 | |
|
Erkek Üye
Alıntı:
Allah razı olsun... |
|