| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#621 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| enesyildizhan Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Kebudî (08.03.11) |
|
|
#622 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
rabbim yolunu açsın bu yolda devam edesiniz inş. cümleten allah'a emanet olasınız
|
|
|
|
|
|
#623 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
EBU AYNEYN AŞIKLARINA RIZA ABİDEN(Allah ondan razı olsun )
SüPRİZ BİR VİDEO şeyh ebu ayneynden türkiyeye selam rıza abiden hediye bu videoda ebu aynyn şaşaiyle rıza abi konuşuyor türkiyedeki tüm kardeşlerime selam söyle ben güzel türkiyeyi ziyaret ettim(yani biliyorum türk insanın iyi olduğunu demek istiyor çok sevdim demek istiyor) diyor rıza abide ebu ayneyn'e ya üstaz türkler seni çok seviyor diyor ebu ayneynin yanında yasir şarkavine var ama tek kolu gözüküyor buyrun videoo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#624 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
selamun aleykum
valla ne yalan söyleyim sürpiz video kelimesini okuyunca heyecanlandım, şeyh'in bir gençlik okuyuşu falan çıktı zannettim. mamafih şeyh'in cemalini görmek sesini duymak'ta bizin için sevinç vesilesidir. rıza ve kahire hocalarıma binlerce teşekkür ederiz ![]() allah şeyh'imize daha nice sağlıklı ve hayırlı ömürler versin. maşaallah ne kadar rahat bir insan; kral ve üst düzey bürokratlarla oturup kalkan bir insan kendisinden elli altmış yaş küçük insanlar la da aynı düzeyde muhabbet edebiliyor. bir öz eleştiri yapmak gerekirse bizim reisulkurralarımızın saygıdan yanına yaklaşılmaz
|
|
|
#625 | |
|
Kardeş
Alıntı:
türk insanını sevmesinin nedeni kendi dedeleri türk oluncadır belki ahmet nainayla aynı köylü lakin rıza abi gayretli hafızlarla çok ilgileniyor zaten genelde msırdaki kaarilerde mutevazilik var
|
|
|
|
#626 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
ses tonu mükemmel nağmeler mahreçler 10 numara daha ne diyim
|
|
|
|
|
|
#627 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#628 | ||
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
![]() selamun aleykum Alıntı:
elinde bu kayıt çalşır durumda olan varsa paylaşımlarını bekleriz allah razı olsun...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (13.07.08 Saat 04:01 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#629 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
| ebuturab Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (08.12.10) |
|
|
#630 | |
|
Guest
|
Bakara 186.ayet makta....Real Player ile açın...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Eğer olmazsa ben formatını değiştirip tekrar yüklerim... Konu Jerusalem tarafından (13.07.08 Saat 04:01 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#631 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Ben mp3 veya wma e cevirmek icin cok ugrastim. Dosya cevriliyor fakat calismiyor.. |
|
|
|
|
|
|
#632 |
|
Guest
|
wma ya çevrilmiş hali...Hud(108-123)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.06.08 Saat 04:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#633 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
shukran kasiran Jerusalem
|
|
|
|
|
|
#634 |
|
Guest
|
Nadir...Şeyh Şaişa, Şeyh Şaşai, Şeyh Tablavi....(Bu fotografta Abdulbasit ismi de geçiyor aldığım yerde ama bulamadım yada benzetemedim...Sol başta yarım çıkan Muhammed Sıddık Minşevi olabilir mi?)
![]()
Konu Jerusalem tarafından (13.07.08 Saat 04:00 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#635 |
|
Kardeş
ebu aynyn in solundaki olması lazım abdussamed
|
|
|
#636 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
kurtardığınız hud kaydı ve eklediğiniz resimler için anladığım kadarıyla hud suresini AD Sound Recorder'la çevirmişsiniz. çok güzel bir proğram ama bilgisayar'ın çalışma gürültüsünü de kaydediyor malesef. çok teşekkürler allah'a emanet olun...
|
|
|
#637 |
|
Guest
|
Yukarıdaki resimde sağ başta oturan Mahmud Tablavi mi?
|
|
|
|
#638 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
bence mahmud tablavi. şaişa'nın solundaki abdussamed onun solundaki minşevi olabilir.
|
|
|
#639 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
بسم الله الرحمن الرحيم وصلى الله وسلم على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين من مدينة مراكش العامرة أقدم لكم اليوم اخواني الأفاضل الاعزاء تلاوة ناااااااادرة جدا ولاول مرة على الشبكة العنكبوتية ماتيسر من سورة النساء للشيخ أبو العينين شعيشع مأخوذ من الفلم السينمائي النادر ***** الذي عرض لاول مرة سنة 1950 ياااااااااه تلاوة ولا اروع ولا اجمل اترككم مع الشيخ ابو العينين شعيشع حفظه الله تعالى ومتعه بالصحة والعافية رابط التلاوة المباركة : [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] وختاما لاتنسوني ووالدي اخواني الافاضل من دعائكم الطيب المبااارك أخوكم خالد المغربي والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته Konu khalid1426 tarafından (07.07.08 Saat 12:21 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| khalid1426 Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (08.12.10) |
|
|
#640 |
|
16 Mesajına 18 Teşekkür Aldı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|