| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#641 |
|
Guest
|
Selemun Aleykum...
Yeni bir Rad kaydı... Baş taraf ve sonu kesik...5 dakika ve 8 ile 9. ayetler... Muhtemelen arap arkadaşların klasik önce bir parça tattırma sonra gerisini verme oyunları... Benim elimde 8 ve 9. ayetleri kapsıyan 2 adet kayıt vardı: 1.si Rad(1-19)-studyo bunu eledik çünkü şimdi ekleyeceğim studyo değil cemaatli ama yine de kıyasladım aynı değil...Elimizdeki 2. Rad kaydı ise Rad(1-13)-Şems idi...Onunla da kıyasladım aynı değil... Buyrun Rad(8-9)-1965-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnşallah tamamını buluruz... Konu Jerusalem tarafından (13.07.08 Saat 05:44 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#642 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Shuqran kasiran akhi Jerusalem
|
|
|
|
|
|
#643 |
|
Guest
|
Not at all...Thanks brother hasom...
Şeyhin 2 adet nadir kaydı geçti elime....Daha önce eklememiştik....Ayarlayıp ekleyeceğim inşallah... Buyrun kalpten gitmezsiniz inşallah...Rakım abi sen bu 3 kaydı hemen indirme...Kendini iyi hissettikçe indirirsin... 2 nadir kayıt arkadaşlar: 1-Nisa(77-82)-Londra Radyosu Elimizde 76-81 Londra Radyosu kaydı vardı, kıyasladım bu farklı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Araf(26-34)-Londra Radyosu Elimizde 156-161 kaydı vardı sadece bu 2.si oldu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Özellikle Araf kaydına dikkat hele 32.ayet) Konu Jerusalem tarafından (14.07.08 Saat 09:37 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#644 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
رائع جدا يا أســتاذ جزاك الله خيرا maşaallah yeni bir şaişa kaydı eğer kayıt kalitesi iyi olsaydı insanın ayağını yerden kesecek bir okuyuşmuş. gönderenden allah razı olsun.
|
|
|
|
#646 | |
|
Erkek Üye
ve aleykumusselam
Alıntı:
hocam allah razı olsun dehşetli bir kayıtmış, bence hiç kıyaslama yapmana gerek yoktu. çok farklı ve çok nefis bir okuyuş, şeyh'in fennanlığı çok başka; makamat, ses, tasvir-ul mana hepsi içiçe geçmiş. allah selamet versin, allah ömrünü ziyadeleştirsin inşaallah. hele şu ayeti dönüp dönüp tekrar okuyuşu varki; "herşey O'nun katında bir ölçü iledir. 9- Görünmeyeni ve görüneni bilendir; büyüktür, herşeyden yücedir." bir tanesi rakım'ı mahvetmeye yetecekken bir kaçını peşpeşe sıralamışsınız bunun ecri ancak ahirette olur, dünyada iken alacağınız hiç bir ödül bunu karşılamaz. kendimi iyi hissettikçe diğerlerini de dinleyeceğim inşaallah. birşey dikkatimi çekiyor birçok kari okurken cemaat okuyanı daha da coşturmak için allah nidalarıyla tezahurat yapıyorlar. fakat şaişa cemaatin göğsünü öyle bir dolduruyor ki adeta patlamayla beraber kendilerini serinletmek için allah gibi nidalar çıkarmaya mecbur kalıyor. tabi bunu söylerken böyle başka kariler de var muhakkak, kimseye haksızlık olmasın. ensar hocam bir haftadır şaişa kaydı dinlemediğim'den dolayı kafayı zaten sıyırmış durumdayım merak etmeyin hocam bu ARO'ya rastlıyorum, merakımı celbetti açınımı varsa paylaşabilirmisiniz. hüsn-i zannınız'dan dolayı teşekkür ederim.
filistin kanıyor!!! Konu RAKIM tarafından (14.07.08 Saat 11:53 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#647 |
|
Guest
|
Yeni eklenen Araf kaydından bir makta:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#648 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Guest
|
Meryem suresi 16. ayetten başlayan ve Londra radyosunda okunmuş bir kaydı eklemişler arap forumuna ama link ölmüş...Eklenirse buraya eklerim inşallah yada elinde 16. ayetten başlayan Meryem olan var mı?
Alıntı:
Buyrun 10 saniyelik Duha suresinden makta...Yine aynı şahıs eklemiş ve nadir diyor... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Buyrun üstteki Duha nın devamından yine 1,5 dakikalık makta...Muhteşem ki ne muhteşem... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bunlar da üstteki rm uzantılı duha maktalarının wav hali: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Buyrun bombardıman devam ediyor...Nisa 1952 veya 1962...Daha dinlemeden ekliyorum ama nadir bir stüdyo...İlk baş 74. ayetten başlıyor ve bu kayıt bizde yoktu...Sonra düzenleyeceğim: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (14.07.08 Saat 09:36 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#650 |
|
Guest
|
3 adet ezan:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#651 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
fakat malesef bugün kötü bir sürprizle karşılaştım; bizim bilgi işlem iyice coşmuş. artık 4shared proğramına izin vermiyor, inşaallah başka bir yerde indirip düşüncelerimi paylaşacağım. çok güzel bir buluş ensar hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler selamun aleykum bana kafayı sıyırttırmak isteyenler size şeyh şaişa'dan 1 saatlik bir kuran ziyafeti bu okuyuş muhterem ensar demirkan hocama hediyemdir ama bir şartım var; bu kaydın sizin o sihirli edit'nizden geçmesi.buyurun yusuf 30'ncu ayetle başlıyor; [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu link bir klasöre açılıyor, orada "diğer" isimli klasör'ün içinde enam-yusuf şaişa diye bir dosya olarak bulunuyor ![]() bir önceki sayfada ali kılıç kardeşimiz paylaştırmış ama paylaşım şeklinden olsa gerek gözden kaçmış...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (17.07.08 Saat 08:21 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 56
29 Mesajına 54 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Rakım hocam; Link arasındaki ... nedeniyle geçerli bir sayfa çıkmıyor.Sanıyorum adres yanlış... İsra-Bağdad 1951 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (17.07.08 Saat 08:21 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#655 | ||
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
4shared yasaklı olduğu için (şirket'te) sorun oldu. ancak dosyadaki isim yanlışlığı ayet numaralarını bulma konusunda beni bir hayli uğraştırdı. doğrusu yusuf 30- enam. müthiş bir okuyuş selamun aleykum Alıntı:
nisa: 74.O halde seferber olun da o geçici dünya hayatını ahiretin ebedi hayatı karşılığında satacak olanlar çarpışsın! Her kim Allah yolunda çarpışır da, öldürülür veya üstün gelirse, her iki surette de Biz ona yarın pek büyük bir mükafat vereceğiz. 75.Hem size ne oluyor da Allah yolunda ve: "Ey bizim Rabbimiz, bizleri halkı zalim olan bu memleketten çıkar, tarafından bize bir sahip gönder ve yine tarafından bize bir yardımcı gönder." diye yalvarıp duran o ezilmiş erkekler, kadınlar ve yavrular uğrunda çarpışmıyorsunuz? 76.İman edenler Allah yolunda cenk ederler, küfredenler ise Tağut =azgın şeytan yolunda çarpışırlar. O halde şeytanın taraftarlarını öldürmeye bakın! Her zaman şeytanın hilesi çürüktür.
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (17.07.08 Saat 08:20 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#656 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Rakim hocam... Bahsettiginiz kaydi elimden geldigince temizledim.. Asil problem kaydin cok yuksek ses ile dijitallestirilmis olmasi... Malesef bunun tamiri olmuyor. Yine de orjinalinden cok daha iyi duruma geldi. 4shared den indirmeniz sorun oldugu icin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] un aldinda bir dosya acmistim. Oraya koydum.[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Allaha emanet olun Konu ensar demirkan tarafından (16.07.08 Saat 07:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Enam(127-144) Yusuf(30-46) Yeni bir kayıt... Necm(32-55)-Londra Radyosu: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (17.07.08 Saat 08:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#658 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
AbulAyneyn tarif edilemez zenginlikte bir okuyucu. Ummeti Muhammed ne zaman onun kiymetini anlayacak dogrusu cok merak ediyorum.. Onun kadar insanin maneviyatini aninda alt ust eden baska okuyucu varmi acaba? Onun acele etmeden yavas yavas, ayetlerin ustune basa basa okuyusu gercekten doyumsuz. Daha besmelesinde kendinizi Kur'an ikliminde buluyorsunuz. Kalpten ciktigi icin hemen kalbe giriyor. |
|
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Erkek Üye
ve aleykumusselam
ensar hocam yukarıdaki yorumunuz tarihe not düşülecek nitelikte. teşhisler mükemmel, söylenecek söz yok Alıntı:
paylaşımı da sizin için çok zahmet olmuş, tekrar tekrar teşekkür ederim. elzem gördüğüm kayıtları arkadaşlar vasıtasıyla indiriyorum elhamdulillah. dediğiniz gibi malesef dosyaları dijitalleştirirken mahvediyorlar. gönül isterki orjinalleri size gönderip sizin vasıtanızla dijitalleştirsinler. selamlar saygılar...
|
|
|
|
#660 |
|
Guest
|
Arkadaşlar şuan şeyhin 140 kaydına ulaştık...Son iki sayfada biraz karışmış olabilir son eklenen yeni kayıtlar:
1-Rad(8-9)-Mescidi Aksa-1965 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Nisa(77-82)-Londra Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3-Araf(26-34)-Londra Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4-Enam(127-144) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5-Necm(32-55)-Londra Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6-Nisa(57-58)_1950 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7-Nisa(74-)-1952-stüdyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 8-Yusuf(30-46) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyhin tüm kayıtlarına ulaşmak için bakınız: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Gözden kaçırdığım birşey varsa hatırlatın lütfen... |
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|