| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#701 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
ama bu yusf'un gömleği, kendisi değil. inanıyorum ki şeyh'den cemaatli ve ses kalitesi yüksek ve temiz bir yusuf suresini de ömrü fanide dinleyeceğiz inşaallah. kayıtla ilgili yorum yapmıyorum, yorum işini siz kadirşinas arkadaşlara bırakıyorum muhabbetlerimle...
filistin kanıyor!!! Konu RAKIM tarafından (04.09.08 Saat 11:46 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#702 |
|
Guest
|
Bu Nahl kaydı bende daha önce yoktu...Elimizde olan Nahl(51-79) ile aynı değil...
Nahl(51-72) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#703 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
bin yaşa alpparslan hocam bir kayıt sende yoksa o kayıt yenidir şimdiye kadar dinlediğim en temiz şaişa kayıtlarından, okuyuş bir o kadar tatlı. fakat duyabilmek için yalıtımlı, sessiz bir odada olmalısınız. musluğu bir açılsa ses çıksa şöyle gürül gürül ankebut sallanır ama
|
|
|
#704 |
|
Guest
|
Bakara 153. ayeti okuduğu kayıt görmemiştim...
Bakara(153-173) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bende daha önce Nisa 58. ayeti okuduğu birtek Nisa 57-58 vardı...Çok ihlaslı okumuş mübarek... Nisa(58-75) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bakara(183-195)-Kuveyt Bende Bakara(183-187) ve (183-193)-Suriye Radyosu kayıtları vardı...Bu ekleyeceğim 183-195 arası...Bu ayetler arasını okuduğu (183-195)-Bağdad kaydı var idi ama bu studyo...Tahminimce şeyhin Kuveyt Televizyonunda bir çok nadir videosu bulunuyor Allahualem...Buyrun Bakara(183-195)-Kuveyt [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Al-i İmran(33-50)...Elimde daha önce (33-49) var idi...Onunla kıyasladım ama tahminimce aynı değil... Buyrun Al-i İmran(33-50) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] (Yeni mesaj yazmayacağım...Ekleyeceğim diğer kayıtları bu mesaja ekleyeceğim...) Konu Jerusalem tarafından (15.09.08 Saat 08:43 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#705 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Utangac yuze ne hacet hocam.. Size canim feda... wma olarak link [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bu da .rar olarak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] biraz temizleyip sesin gucunu 4 db arttirdim.. insallah begenirsiniz |
|
|
|
|
| ensar demirkan Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (10.12.10) |
|
|
#706 | |
|
Erkek Üye
ve aleykumusselam
Alıntı:
![]() yüzümüzün kızarması sizin bu fevkalade centilmen tavrınız dolayısıyladır ensar hocam. şu siteye ve şu başlığa katkılarınız unutulmaz, hiçbir istirhamımızı da geri çevirmediniz. hakkınızı helal edin. kaydı henüz dinlemedim ama süper ötesi olduğuna kefil olurum, çok teşekkürler...
filistin kanıyor!!! Konu RAKIM tarafından (08.09.08 Saat 10:47 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#708 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
henüz dinlemedim alpparslan abim
|
|
|
|
#709 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#711 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#712 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
toplu bir şekilde sırasıyla buyurun inşaallah: Rad(1-10)-Alak-Mescid-i Aksa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnfitar(1-13)-Mescid-i Huseyin [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ankebut(46-69) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nahl(51-69)-1959-Dimyat [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yusuf(7-28) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nahl(51-72) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bakara(153-173) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nisa(58-75) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] cumanız mubarek olsun
filistin kanıyor!!! Konu RAKIM tarafından (19.09.08 Saat 05:48 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#713 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Sipahi tarafından (05.10.08 Saat 06:05 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#714 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Sipahi this picture its Sheikh Sayid Sa3id not shi3sha3i
|
|
|
|
|
|
#715 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#716 |
|
Guest
|
Zuhruf(bende yoktu daha önce)-60lar
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#717 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
allah razı olsun alpparslan hocam. şeyh'e neden elmas sesli dediklerini anlamak için bu kaydı dinlemek yeter allah'ın izniyle. ne okuduğunun idrakiyle okunmuş bir okuyuş. meali'yle dinlemek isteyenler için 24'ncü ayetle başlayıp 53'te bitiyor.
|
|
|
|
#718 |
|
Guest
|
Şeyh Ebu'l-Ayneyn Şaişa, Şeyh Muhammed Şahat Enver
ve Şeyh Seyyid Mutevelli ... Bunlar oturmuş kimi dinliyor dersiniz : Asrin devlerini mi yoksa ? [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hiç boşuna heveslenmeyin çünkü Mahfilde Kocaman bir Şeyhu'l-Kurra Değil [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bir çocuk var ... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Abdussamed'in Irakta okuduğu Meşhur haşır tekvir ve fecr süresindeki fecr okumaya çalışıyor... |
|
|
|
#719 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
cumartesi günü mısırlı bir arkadaşımızla birlikteydik. doğrusu kendisinin kıraatle bu kadar ilgili olduğunu bilmiyordum. şeyh ebulayneyn şaişa'yı tanıyormusun? diye sorunca konu açıldı. malesef arapçam sonderece zayıf olduğu için söylediklerinin azını aktarmak durumundayım; ebulayneyn şaişa'yı sorunca; iki elini yana açtı ve "tabiki" kabilinden birşeyler söyledi. şeyh ebul ayneyn şaişa ve hocası muhammed rifad'ın diğer karilerden farklı bir yeri olduğunu, şeyh mustafa ismail'in çok üstün bir fennan ve makamat ustası olduğunu söyleyerek devamla muhammed rifat'ın bozulan kayıtlarını şeyh şaişa'nın tamamladığını ve kimsenin kolay kolay aradaki farkı anlayamadığını anlattı. bir arkadaşımız seyyid said'i sordu malesef seyyid said ve tablavi hakkında pek iyi şeyler söylemedi. gene birisi minşevi'den sordu;resulullah (sav)'in terifine en uygun okuyan kari olduğunu söyledi. abdussamed sorulunca uzun nefesli, güzel sesli ve çok meşhur olduğunu ve ben tekrar leysi'yi sorunca tanımadığını ve mısırda çok kari bulunduğu için hepsi'ni tanıyamayacağını karilerin derece derece olduğunu söylemesi beni biraz üzdü. kendisi mustafa ismaili çok sevdiği halde mustafa kamil ve sümeyye eddebi tanımıyor yasir şarkavi'yi sadece ismini dudum galiba diyecek kadar tanıyor. bir aksilik olmazsa salı günü inşaallah yanıma muhammed rifat kayıtları almaya gelecek önemli şeyler anlatırsa paylaşırım inşaallah. aklıma gelmişken rıza günayı hocayı da dinlemiş ve övgüyle bahsediyordu.
filistin kanıyor!!! Konu RAKIM tarafından (13.10.08 Saat 01:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#720 |
|
Sorumlu
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
bu kaydın tamamı elinde olan varmı?
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|