| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#721 |
|
Guest
|
...
Konu Sipahi tarafından (22.10.08 Saat 03:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#722 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
inşaallah biraz sonra bakıp bulabilirsem tamamını paylaştırırım
|
|
|
|
#723 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
RAD 1-19 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] RAD: 18-Rablerinin emrine uyanlara daha güzeli vardır. O'na uymayanlar ise, yeryüzünde olanların tamamı ve bunların bir katı da kendilerinin olsa, hepsini kurtuluş fidyesi olarak verirlerdi. bu muhteşem kaydı tekrar dinlememe vesile olduğunuz için allah razı olsun. uzun süredir dinlememiştim fakat hasretrini bugünlerde hissettiğim bir kayıttı. insanın iliklerine kadar işleyen bir okuyuş ensar demirkan hocama da tekrar dinlemesini tavsiye ederim
|
|
|
|
#724 | |
|
Sorumlu
|
Alıntı:
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
|
#725 |
|
Guest
|
kamer-rahman
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [/URL][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#726 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
lütfedip bizimle paylaşırsanız. nasıl olsa eklersiniz diye kaç gündür yazmadım, ilgilenmediğimiz sonucu çıkmasın
|
|
|
|
#727 |
|
Guest
|
Yok abi estağfirullah...Kimse ilgilenmiyor diye eklemedim değil...Aslında iki üç defa denedim olmadı...Acaba dedim kendi kendime bu mübarek şahsiyetin resmini tam yapamadım da yakışmaz diye eklenmesi istenmiyor mu acaba diye düşündüm...Yolda giderken ayağım takılsa acaba nerede yanlış yaptım diye düşünüyorum...Çünkü bu renklendirmeyi alel acele yaptım biraz...Çok hoş olmadı, belki şeyhe de yakışmadı ...Şeyh hakkında olumsuz düşünceye vesile olacaksa lüften üstteki resmi silelim...
|
|
|
|
#728 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
şeyh hakkında olumsuz düşünceye neden olması bir tarafa bu başlığın maskotu olacak, şeyhi sevenlerin avtar resmi olacak bir iş çıkarmışsınız. eğer avatar'ımda şahıs resmi kullansaydım bu resmi kullanmak isterdim. paylaştığınız için allah razı olsun...
|
|
|
|
#729 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
alpparslan abi elinize saglık. renklendirme cok guzel olmus.
|
|
|
|
#730 |
|
Guest
|
ya ben mi göremiyorum.nerde resim?
|
|
|
|
#731 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
sayfa'nın en üst mesajında olan resimden bahsediliyor sayın hocam, yukarıya bakınız.
|
|
|
#732 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#733 |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
abiler şeyhin 1970-80 yıllarındaki video kayıtları varmı?nasıl download edebilirz
|
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#735 | |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Guest
|
Rabbim sizden de razı olsun abi...Avatar resmi Şeyh Hamdi Zamil...Hasom kardeş yeni ekledi şeyhin başlığına....
|
|
|
|
#737 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#738 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
بسم الله الرحمن الرحيم
وصلى الله وسلم على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه اجمعين اقدم لكم اخواني الافاضل اعضاء هذا المنتدى المبارك حفلة خارجة نااادرة جدا وبجودة عالية مما تيسر من سور ابراهيم والعلق للشيخ ابو العينين شعيشع حفظه اتمنى لكم حسن الاستماع والتدبر رابط التلاوة : [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ولاتنسونا من دعائكم الطيب المبارك والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته |
|
|
|
| khalid1426 Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (11.12.10) |
|
|
#739 | |||
|
Guest
|
Daha önce Ebuturab abimiz muhteşem bir Alak kaydı eklemişti....
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
|
|
|
#740 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (01.11.08 Saat 01:13 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|