| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#841 |
|
Guest
|
Daha önce eklenen Al-i İmran(33-50) kaydı, Suriye Radyosunda okunmuş...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#842 |
|
Guest
|
İran'dan bazı fotografları
![]() ![]()
|
|
|
|
#843 |
|
Guest
|
59 dakikalık tv ropörtaj(sağ klik farklı kaydet yapın)
|
|
|
#844 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#845 |
|
Guest
|
Elimizde Muminun(1-14)-Emevi Camii-1959 kaydı vardı...Sonunda sadakallahul azim yoktu...Yani kesik idi sonu...Bir kontrol edin isterseniz...
Bu kayıt tahminimce adı geçen kaydın tamamı: Muminun(1-14)-Şems-Tin-Alak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#846 |
|
Guest
|
Daha önce Elimizdeki İbrahim(1-8)-studyo-1951, İbrahim(1-14)-Tin-Studyo ve İbrahim(2-14)-Tin kayıtları ile aşağıya eklediğim kaydı kıyasladım...Üçüyle de aynı değil...Yeni benim için yeni bir kayıt:
İbrahim(1-7)-Studyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (28.02.09 Saat 12:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#847 |
|
Guest
|
Ders niteliğinde bir video...Bir hoca var tanımıyorum ama 23 dakikalık programı çok güzel...15.dakikadan itibaren Şeyh Şaişa ile ilgili...Hocanın da sesi çok güzel:
|
|
|
#848 | |
|
Guest
|
Alıntı:
İbrahim(1-20)-studyo [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
#849 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
alpparslan hocam uzun zamandır siteye girmeye vakit bulamıyor girsemde yazı yazamıyorum. ancak şunu söyleyim coşturuyorsun maşaallah. allah ziyade eylesin. rabbim hizmetlerini karşılıksız bırakmayacak inş... selamlar saygılar
|
|
|
#850 |
|
Guest
|
Benim için yeni bir kayıt:
Kasas(1-23)-Suriye Radyosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#851 |
|
Erkek Üye
|
Alpparslan abmın verdıgının aynımı bılmıyorum arapforumunda gordum nadır yazıyodu buyrun
Kasas Dimeşk Radyosu Nadir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
| Sipahi Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (11.12.10) |
|
|
#852 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
|
|
|
|
#853 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Hoş bi okuyuş ama diğer okuyuşlarını pek bilmediğimden bi fikir edinemedim. Nasıl bi tepki beklıyordunuz? |
|
|
|
|
#854 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
muhterem hocam kaydı yeni dinledim ve o duygu yoğunluğuyla bu mesajı yazdım. amacım kimseyi lzam etmek değil uyarıda bulunmak, işaret etmekti. yorumlarıma alışık olmayanlar yadırgayabilir. hocam madem şeyh'i fazla dinlememişsiniz bundan sonra dinlemenizi ve takip etmenizi şiddetle tavsiye ederim. asrın mucizesi şeyh şaişa bu okuyuşta sütüdyo okuyuş'unun sınırlarını çizmiş desem abartı olmaz. aklıma gelmişken geçen bir ıraklı arkadaşa şaişa dinlettim; kapat yav bu normal değil dedi.
|
|
|
#855 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
en azından bende mevcut. eğer şaişa arşivini paylaştırırıken bir atlama olmadıysa eklenmiş olması lazım. hayırlı cumalar....
|
|
|
|
#856 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Muhterem Rakim hocam... Bir okuyucudan tam anlami ile zevk almak icin o okuyucunun haleti ruhiyesi ve stili ile tam anlami ile hem dem olmak lazim.. Tabiri caiz ise frekanslarin uyusmasi gerekiyor.. Fena fil olunmasi bu olsa gerek.. Bir okuyucuya mesai harcayinca derinde olan cevherleri cikarip zevk alabiliyorsunuz. Ilk defa dinleyenler bu cevherleri iskalayabiliyorlar. Butun forumdaki arkadaslar icinde sizin Ebul Ayneyn ile, Allahin Nuru arkadasimizin Antar Musellem ile, Kahire arkadasimizin Mustafa Ismail ile olan muhabbetleri buna ornektirler. Sizi duvardan duvara vuran bir okuyus veya bir parcanin baskalari icin o kadar birsey ifade etmemesi normal... Dedigim gibi o okuyucuya alismak ve frekansini yakalamak onemli.. Mesela Ebul Ayneyinn meshur ali imran suresini sadece girisi olan 1-2 ayeti ben cevirip cevirip yuzlerce defa dinledigimi hatirliyorum. Mubaregin edasi ve okuyusu beni oyle etkilemisti ki.. Iki-uc sene kadar once buldugum ve biraz yaslilik zamaninda okudugu o oldurucu Nisa suresi de buna ilave edilebilir.. Fakat bu bahsettigim ayetleri kardesime ve birkac ihvana dinlettigimde gozlerindeki bos bakislar ve de hatta "birseye benzemiyor" yorumlari beni cok uzmustu. Sonra anladim ki herkesin derdine deva baska. Her hastaligin tiryakini Allah veriyor. Tabiiki biraz da bu ise mesai harcayip sarraflasmak da lazim.. Benim tahminime gore sizin Ebul Ayneyn den sonra Hamdi Zamil favori okuyucularinizdan biri olacaktir. Stilleri biraz farkli olsa da her ikisi de maneviyat yogun okuyucular.. Zaman ile ibrahim Shaishai yi de seveceginize inaniyorum..
|
|
|
|
#857 |
|
Erkek Üye
ve aleykumusselam
muhterem ensar beyefendi, çok güzel faydalı bir yazı irad etmişsiniz. yüreğinize sağlık. muhterem hocam hani şair diyor ya ben şiir yazdığım için buradayım (hapiste) bu amcaysa burada olduğu için şiir yazıyor. bazı insanlar varki ona o işi adeta allah yap demiş, her bakımdan yol vermiş, önünü açmış. işte ben onların peşindeyim. mubarek şaişa'ya da sanki allah oku demiş. ses vermiş, eda vermiş, okuma dehası vermiş. duygularını ifade yolunu açmış, vs.vs... yoksa insanın yetenekleri gelişmeye çok müsaittir. bir konuyu merak eder, yoğun bir ilgi duyarsa fevkalade gelişmeler olabilir hatta o konuda insanların hayranlığını kazanabilir. ama fıtri olan başkadır. benim adaletim beni bu tarafa çekiyor. geçen bir hadis okudum, diyor ki; imkan sahibi olup ta allah'ın aziz kıldığını zelil yapmaya, allah'ın zelil kıldığını aziz yapmaya uğraşanlara; adem aleyhisselamdan son peyğamber resulullah (sav)'e kadar bütün peyğamberler lanet eder. bu söz meclisten dışarı, hiç kimseyi kasdetmiyor. sadece adalet'in önemnine vurgu yapmak içindir. bütün okuyucular başımızın tacı, hepsinde nice güzellikler saklı. vesselam...
|
|
|
#858 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Cok dogru soylediniz hocam.. Gayret ve calismak bir Mustafa Ismail, bir Ebul Ayneyn ve bir Abdussamed olmaya yetmez.. Bunlara bir kac kisi daha eklenebilir.. Bazilarini Allah (CC) ismarlama olarak gondermis....
|
|
|
|
#859 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#860 |
|
Erkek Üye
|
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
يسعدني ان اقدم سورة الانفال للشيخ ابو العينين شعيشع وهي من التسجيلات التي قدمها الشيخ للاذاعة السعودية عام 1969 وبدعوة من الملك الراحل فيصل. التسجيل فية انقطاع بسبب انقطاع البث الاذاعي وبالمناسبة فانه على حد علمي فان الاذاعه لم تعد تذيع هذه التسجيلات ولذلك ارجو من الاخوه سكنة المملكه العربيه السعوديه بذل الجهود للحصول على هذه التسجيلات وشكرا. والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته باسل الهاشمي [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|