| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#941 |
|
Kardeş
|
Slm Alkm
Elimdeki butun Ali imran kayitlarini siteye ekledim... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ve [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rakim ve Alparslan hocam daha evvel mubaregin butun kayitlarini toparlamislardi..Onlari indirmis olanlar bile bence siteye yeni konanlari indirsinler. Ozellikle kulaklikla dinleyenler icin ses kalitesinde cok iyilesmeler var.. Allaha emanet olun _____________ _________________ SLM ALKM Luzumsuz yer kaplamasin diye bu mesaja ilave yapiyorum.. Elimdeki butun Nisa sureleri de yukaridaki linklerin oldugu sayfalara eklendi.. NOT: Yeri degil fakat baska nereye koyacagimi bilemedim.. Bir ay once ameliyat olan yegenimin durumu malesef iyiye gitmiyor. Cenabi Allahin Safi ismini sefaatci kilarak dua etmenizi istirham ediyorum. Ismi Esma, 2 yasinda..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (06.09.09 Saat 01:54 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Abi kayıtlara baktım da 1-Ali Imran(142-151) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Ali Imran(189-200)-Alak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3-Ali Imran(33-47)-1959-Mescidi Huseyin i [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] göremedim... Konu Jerusalem tarafından (06.09.09 Saat 03:20 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#943 |
|
Kardeş
|
1-Ali Imran(142-151) Bende yoktu Allah razi olsun.. Elden gecirilip siteye kondu.
2-Ali Imran(189-200)-Alak SitedeAal_Imran(189-200)_Tariq(1-8)_Kuwait_FI olarak geciyor. Fakat sizin versiyonun ses kalitesi birazcik daha iyi gibi. Elden gecirilip sitedeki ile yer degistirildi.. Tekrar indirmenizde fayda var 3-Ali Imran(33-47)-1959-Mescidi Huseyin Sitedeki Aal_Imran(033-047)_Rahman(1-29)_1959_MasjidImamAlHusayin_FC.wma ile ayni. Rahman suni olarak eklenmis. Fakat bir kac kaset elime bu sekilde gectigi icin oyle birakmak tercih edildi..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (06.09.09 Saat 08:39 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#944 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
rabbim bu mubarek günlerin hatrına yiğenimize acil şifalar ihsan etsin!!!
|
|
|
#945 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
meryem_qisar; [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] cümleten hayırlı iftarlar...
|
|
| RAKIM Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (11.12.10) |
|
|
#946 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
6 Mesajına 10 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
aleykum selam kardeşim... evet dediğim kayıt bu kayıt...meryem suresi yarıda kesiliyor...tamamı yok galiba...şeyhin başka cemaatli meryem kıraati varsa o da olabilir...bu arada araştırmalar devam ediyormu din krdeşim...yeni kayıtlar falan...
|
|
|
|
|
|
#947 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
buyurun kardeşim; size bir stüdyo okuyuşu, meryem kaydı. tabi stüdyo olduğuna inanabilirseniz. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] muhterem ensar hocam! bu kaydı tekrar dinlemeni tavsiye ederim. bu kadar net ve tesirli kuran okunur. maşaallah... (tam senin kalem üstadım!)
|
| RAKIM Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (11.12.10) |
|
|
#948 |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
6 Mesajına 10 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
sağol gardaş...birde şeyi rica edecem hakkını helal et ...şeyhin birkaç farklı ezanı vardı ..onlarıda gönderirsen sevinirim...kızmıyosun dimi rakım kardeş???senlemi uğraşcam gibi....ben arayıpta bulamıyorum...fazla vaktim yok...
|
|
|
|
|
|
#949 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#950 |
|
Erkek Üye
|
Resimde Benna , Tablavi ve Said Zenati yazıyor ama en soşdaki Şeyh Şaişa'ya benziyor gibi ?
صورة نادرة للشيخ محمود على البنا والشيخ الطبلاوى والشيخ السعيد الزنات
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#951 |
|
Guest
|
Daha önce dinlemeyenler için(muhteşem-açamazsanız wma olarak verebilirim)
Ezan-Sela: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#952 |
|
Kardeş
|
Slm Alkm
Elimde olan 4 Maide ve 5 Enam studyo kayitlarini siteye ekledim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Allaha Emanet olun
|
|
|
#953 |
|
Kardeş
|
Slm Alkm
Siteye 2 A'raf 7 adet de Tevbe eklendi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sanirim Tawbah(93-115cut)_FC daha evvel elde yoktu.. Yinede Rakim ve Alparslan hocalarim bir bakiversinler. Allaha emanet olun
|
|
|
#954 |
|
Guest
|
Allah razı olsun abi bu kaydın sadece 114-115. ayetleri vardı...Çok teşekkürler...
Abi Enam(127-144) sitede sehven 127-143 şeklinde yazılmış... Abi bende Tevbe(38-48)-Kuveyt-Kasr-ı Müşerref isimli bir kayıt var...Dosyayı indirdikten sonra rm olan uzantısını .ra yapınız: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (11.10.09 Saat 01:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#955 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
maşaallah eksiklikler tamamlanıyor. bendenize iranlı bir kimya profesörü ve tanıdığım en büyük şaişa hayranı olan bir abimizden kasetler geldi. içinde daha önce dinlemediğim bir isra (cemaatli) kaydı var. inşaallah dijitalleştirebilirsem paylaşacağım. allaha emanet olunuz...
|
|
|
#956 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Ben bunu canli kayitlar icinde tutuyordum..
|
|
|
|
#957 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Henuz sadece Nisa ya kadar ekleyebildim canli kayitlari.. Allah razi olsun kardesim.. Takibatin cok iyi masallah..
|
|
|
|
#959 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Elimde olan birer adet canli Tevbe ve Enfal kayitlari temizlenmi olarak siteye eklendi.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Iki adet canli Hud kaydini ise sanirim yarin ekleyebilirim. Merak edenler icin.. Kayitlarin sonuna ekledigim FI-from internet, FC ise from cassette anlaminda. Boylece hangi kaydin nereden temin edildigini takip edebileceksiniz. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ Yeni mesaj yazip yer kaplamak istemedim.. Elimdeki iki Hud da siteye eklendi.. Fakat bana ikiside ayni gibi geldi. Sayet sizde ayni fikirde iseniz Bagdat olarak geceni cikarayim siteden...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (17.10.09 Saat 04:03 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#960 |
|
Guest
|
Evet abi ikisi de aynı...Bağdad mı Seyyide Zeyneb mi? Bana sorarsanız Bağdad(cemaatten dolayı)...Ses kalitesi olarak bir de benim eklediğime bakın abi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Özel bir nedenden dolayı Seyyide Zeyneb kaydı daha iyi...Özel nedeni size özel mesaj ile yazıyorum abi.... |
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|