| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#81 |
|
Guest
|
m.sıddık kardeşimizin hediyesi
1950 necm kamer tın LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#82 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
efendim birbirinden güzel üç tane stüdyo kaydı daha buyurun inşaallah; rad 35-43_ibrahim 1-10 LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) tevbe 19-34 LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) rum 1-27 LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:12 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Guest
|
Ebül-ayneyn şüeyşa M. Rifatın talebesi ve aşığı olduğunu okudum.Doğrumudur.Ayrıca Şeyhin genç iken sesinin iyi olup sonradan bozulduğu doğrumudur.?Aydınlatırsanız sevinirim.Alttaki arapça ibarede M. Rifatın halifesi olduğunu yazıyor.
Şeyhin quran-voice.com/forum ve qquran.com/forumda 78 sure, 3 ezan,10 video,3 televizyon programı, 2 radyo programı ve 22 resmi vardır. Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:12 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#84 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
bu başlığa daha öncede bazı kayıtlar göndermiştim. ancak şimdi öyle bir kayıt gönderiyorum ki şeyhul mukriin şaişa'dan gerçekten yüreğim titriyor. ebulayneyn sevenlere bir ay yetecek bir okuyuş. besmeleyle buyurun inşaallah; muhammed 33-38 fetih 1-11 LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:13 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Kardeş
|
RAKIM hocam.. Allah razi olsun... Lutfen ustadin arsivini iyi tutun..Tadina doyulmuyor mubaregin... ileride bende olmayanlar yonunde sizden cok destege ihtiyacim olacak..
|
|
|
#86 |
|
Guest
|
Rakım kardeş:Ebü-l- Ayneyn Şüeyşa Seyyidet-i Zeyneb camiinin karisidir.Ailesinin 12. çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.Anne ve babası tarafından geçim sıkıntısı sebebiyle arzulanmayan ve annesinin düşürmeye çalıştığı, kaderin sevkiyle muhafaza olunduğu, onun sebebiyle rızka nail olacakları bir çoçuk olarak dünyaya geldi.Dünyaya gelmesi istenmeyen, geldikten sonrada rağbet edilmeyen bir çocuk idi.Kaderin cilvesi onun sebebiyle bereket ve bolluğa nail oldular.
|
|
|
|
#87 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
allah (c.c) cümlemizden razı olsun, rakım'ın şaişa arşivi talep eden bütün kardeşlerimizin emrine amade inşaallah. ahmet ergenekon hocam'a sonsuz teşekkürler. verdiğiniz bilgilerle heyecenlanıyoruz efendim. selamlar saygılar...
|
|
|
#88 |
|
Guest
|
herkes 8 -9 yaşındaki çocukların okuyuşlarından bahsediyor .ya 85 yaşındaki ayneynin okyuşuna ne demeli
|
|
|
|
#89 | |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
Kıraatin en parlak döneminin dev karisi Ebul Ayneyn e Allah uzun ömür versin. Kendisini yaşarken görmek en büyük dileklerimden biri. Mısır a gittiğimde ilk ziyaret edeceğim insan olacak inşallah.
|
|
|
|
#90 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
muhterem tertil hocamın şahane soru/uyarısına enderun hocam'ın bu parlak belağatli cevabı pek güzel yakışmış allah kendilerinden razı olsun Alıntı:
allah kusurlarımızı affeylesin....
|
|
|
|
#91 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Şüeyşa'dan M. Aksa'da okuduğu İbrahim ve Kadr Sureleri: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#92 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
verdiğiniz linkler için allah razı olsun yalnız bu linkler ya bozuk yada benim makinadan kaynaklanan bir problem var, indirebilen arkadaşlar olursa lütfen buraya yazsınlar. çünkü bu linklerin sahibi olan arkadaşın linklerinin önemli bir kısmında aynı problemle karşılaşıyorum, arapcam olmadığı için bu arkadaşla yazışamıyorum da. eğer gerçekten linkler problemli ise arapça biler bir kardeşimiz bu arkadaşı uyarsın yoksa çok önemli şeyler kaçırabiliriz.
|
|
|
#93 |
|
Guest
|
aleykümselam:Kardeşim:linkleri yazdıktan sonra kontrol ediyorum.Açılırsa öyle bırakıyorum.
Şüeyşa Yusuf stüdyo dimeşk (nadir): [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] _- __- _-.html Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
| Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (05.12.10) |
|
|
#94 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
şeyh'ten çok önemli bir okuyuş enbiya 29-56; çok yakıcı ayetler var. "Her canlı ölümü tadacaktır." 35. ayet yarım saatlik bir kayıt, arada yabancı sesler de karışıyor ancak şaişa'nın sesi çok net anlaşılıyor. şeyh bu kayıtta tam anlamıyla kur'an okumuş mubarek. fakat 47'nci ayeti bence bir başka okumuş, allah ömrünü tezyid etsin inşaallah. 47-Biz ise, kıyamet günü içln dürüst teraziler koyarız; hiçbir kimseye zerre kadar zulmedilmez; bir hardal tanesi ağırlığınca da olsa,onu getirir koruz. Hesap gören olarak da Biz yeteriz. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:17 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Kardeş
|
Rakim Hocam... belki bu kayit duzgun kaset olarak bende vardir... insallah bakacagim... fakat bu arada sesi elimden geldigince temizledim.. Begenirsen hediyem olsun... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Erkek Üye
Alıntı:
vesselam...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Guest
|
Muhterem Şüeyşa hocamızın üzgün ve sesi hazin olduğu, sebebinin de oğlunun hasta olmasından kaynaklandığını haber aldık.Oğlu için dua isteniyor.
Şeyhin 1959' da mısır kayıtlı kasas ve şems suresi: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Nebe-Naziat(Seyyidet-i Zeyneb): LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:21 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#98 |
|
Tesekkür: 0
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Allah (C.C) şeyh Şaişanın oğluna acil şifalar nasib etsin. Amin
Tüm kuran dostlarına ve müminlere de sağlık ve afiyet versin. Hayırlı Cumalar
|
|
|
#99 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
şeyhin bildiğim kadarıyla iki oğlu bir kızı var, oğullarından birinin amerikada olması lazım ziraat muhendisi olabilir tam hatırlamıyorum, okuyalı uzun zaman oldu. amerikadaki oğlu ve kızı evli. kızı şaişa'yla aynı apartmanda, üst katta oturuyormuş. torunları da yetenekliymiş ama dedelerinin yanında hiç okumuyorlarmış. ancak küçük oğlu babasının karşı çıkmasına rağmen evlenmek istemiyormuş ve babasının yanında yaşıyormuş. tahmin edersem bekar olan oğlu hasta olabilir allah (c.c) hayırlı acil şifalar ona ve ümmetin tüm hastaların ihsan eylesin. gerçekten evlat üzüntüsü çok zordur. ama gene de şeyhin sesindeki hüzünün bu sebepten olması belki halk arasında yayılmış bir efsane olabilir. çünkü şeyhin çok erken yaşlardan itibaren meşhur bir kari olması ve aynı hüznün erken dönem kayıtlarında da bulunması bu ihtimali zorlaştırıyor. allahu alem bu yaratılıştan gelen bir özelliktir, herşeyin doğrusunu allah bilir. cumanız mubarek olsun...
|
|
|
#100 |
|
Guest
|
Şeyhin gençliğinde okuduğu İbrahim Suresi:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Meryem suresi: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|