| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#141 |
|
Guest
|
Subhanallah
|
|
|
|
#142 |
|
Guest
|
sa arkadaslar bende seyhın cok guzel bır kasıdesı var 5 dakıkalık fılan
|
|
|
|
#143 | ||
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
rahmanlar farklı. Alıntı:
selamun aleykum şeyh'in kasidesini ilk defa duydum gönderebilirseniz seviniriz...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:50 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Guest
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] gençliğindeki 5 okuyuş için başka liik: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Birinci okuyuş isra suresi,dimeşk stüdyo İkinci Sure Ali Hazinin taziyesinde nisa suresi üçüncü okuuş 1953-Irak-kasas-şems-tin Dördüncü okuyuş 1965 kısa sureler Beşinci okuyuş müminun suresinin başı-Ali Hazinin taziyesinde okunmuş Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:52 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#145 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
daha önce verilmişmi diye baktım fakat bazı linkler öldüğü için tam olarak tedkik edemedim. ahmet hocam mescid-i aksa ibrahim diye bir okuyuş göndermiş fakat aksa'dan farklı ibrahim sureleri var onun gönderdiği hangisi bilmiyorum. önceden gönderilmiş bile olsa bin defa dinlenecek nitelikte bir kayıt allah'ın izniyle. şeyh bu defa sağ bırakmam, illede yere yapıştıracam demiş; 31-Söyle o iman etmiş kullarıma: "Namazı kılsınlar ve kendilerini rızıklandırdığımız şeylerden gizli ve açık harcasınlar, kendisinde alım-satım ve dostluğun bulunmayacağı gün gelmeden önce. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) cumanız mubarek olsun...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:52 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Guest
|
Allah razı olsun Rakım Hocam:Cuma hediyelerin çok mübarek oluyor.Allah Cümlemizi hamele-i kuran eylesin.Cezakellahü hayran kesira.
|
|
|
|
#147 |
|
Guest
|
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
ŞEMS-VERİLMİŞ OLABİLİR Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:53 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#148 |
|
Guest
|
İsra-bağdad-1950:
Nisa-bağdad-1950 meryem 1952 bağdad ve kısar 1959/mescidi emevi Necm-kamer-tin-1950-Irak: Kasas-kısar-1953-bağdad: Kasas-kısar-tin-1953-bağdad: Kasas-şems-1959-mescidi hüseyin: LİNKLER ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#149 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
allah razı olsun vesselam...
|
|
|
|
#150 |
|
Guest
|
Gençliğinde okuduğu Muhammed Rifat'ı hatırlatan Meryem Suresinden 8 Dakika:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 1987 de okuduğu en güzel yusuf: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#151 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
bu link bozuk galiba; indiriyor fakat boş indiriyor. malesef quran-voice' daki bu arkadaşın gönderdikleri arasında bunun gibi başka kayıtlarda var bir uyarsanız iyi olur. allah razı olsun, cumanız mubarek olsun...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Guest
|
1965 de taziyede okuduğu kısa sureler
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#153 |
|
Guest
|
Ahmet abi biraz üstteki kasir alak ile aynı mı bu?
|
|
|
|
#154 |
|
Guest
|
aynı fakat bunun indirilmesinde bir proplem var.8 dakikalık gençliğinde okuduğu meryem suresini (muhammed Rifatı hatırlatan) cuma hediyesi olarak aşık-ı şüeyşa rakım hocam ve onun şahsında diğer muhib ve aşıklarına arzediyorum.Linkler için Rakım Hocamdan hakkını helal etmesini istiyorum.Bazan böyle azizlikler olabiliyor.Bu meryemi dinledim.çok harika.M. Rifatı aratmaz.Bu cuma hediyelerini sizden bekliyoruz.Biz senin vazifeni kaldıramıyoruz.
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#155 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
hocam hakkınızı helal edin yazılarınızı daha yeni okuma fırsatı buluyorum. birkaç gündür internet'e giremedim. birde muhterem hocam bendeniz bilgisayarı sevmiyorum ve evde de bulundurmuyorum. dolayısıyle şirketten giriyorum. ancak malesef şirket'in bilgi işlemi mp3 ve bazı uzantıları açmamızı engelliyor; o yüzden mubarek hediyelerinizi mp3 formatında olduğu için indiremiyorum. fakat eminim ki sizin gönderdiğiniz bu cuma hediyesi olağanüstü bir okuyuştur, yoksa siz göndermezsiniz. selamlar saygılar...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 03:59 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Guest
|
Şüeyşa Maide:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1960 meryem LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Enbiya-nadir-yarım saat(mucize ses) LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Nadir kıraatları: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1950 de okuduğu necm-kamer-tin: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Aslında Kari'nin adı Şüeyşa.Şaşai'ler ayrı.Abdül-fettah Şaşai M. Rifat'ın akranı ve arkadaşı.Onun oğlu İbrahim şaşai var ki Türkiye'ye de gelmiş ve Abdurrahman Gürses Hocayla beraber okumuşlar. Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:08 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#157 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
şeyh-ul mukriin üstad ebulayneyn şaişa'dan kısa bir stüdyo kaydı (13 dakika) tarihini bilmiyorum, daha önce verilmedi; yunus 1-10 1-Elif, Lam, Ra. İşte bunlar, o hikmetli kitabın ayetleridir. LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) aşık-ı rıfat hocam'a ve diğer kardeşlerime hediye olarak... selamun aleykum Alıntı:
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) ben size resimle açıklayayım; ![]() resimdeki tilavet yapan yaşlı kişi merhum abdulfettah şaişai, yanındaki genç bu başlığın konusu olan üstad ebulayneyn şaişa. bu resim takribi olarak 1940'lı yıllar'a ait yani şu anda resimdeki genç şaişa 85 yaşında ve elhamdulillah aramızda ve mısır'ın reis-ul kurrası. soy isimleri arasındaki benzerlik yanıltmasın. birde abdulfettah şaişai'nin oğlu var; ibrahim şaişai o da meşhur bir kari, ebulayneyn'le akran sayılabilir fakat bildiğim kadarıyla yaşamıyor. selamlar saygılar...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:10 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Guest
|
aşık-ı şüeyşa Rakım hocamdan başgöz üstüne deyip aşık-ı minşevi tertil kardeşime dinlemesi için hediye ediyorum.
|
|
|
|
#159 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
nisa 76-81_1989 LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) cumanız mubarek olsun selamlar saygılar...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
sesi temizledim hocam.. insallah begenirsiniz Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:11 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|