| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#161 |
|
Guest
|
gençliğinde okuduğu stüdyo meryem
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ıraktan nadir kıraat: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:12 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#162 |
|
Guest
|
Abdulmunim Tuhi bölümüne yanlışlıkla eklediğim Şaişa'ya ait bir kıraatı radyodan kaydettik: İbrahim(31-48). LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:13 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#163 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
Alıntı:
sonsuz teşekkürler...
|
|
|
|
#164 |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Rakım abi sizin bu Cuma hediyeleri hakikaten çok hoş oluyor...
"Tereddütsüz indiriyoruz" dediğiniz gibi. Allah razı olsun. Ebu'l Ayneyn'i fazla dinleyemeyen, dinlemek içinse seçme kayıtlara muntazır olan benim gibilere çok makbule geçiyor. Devam ediniz!...
|
|
|
#165 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
gücümüz yettiğince devam etmeye çalışacağız, dua edin. selamlar saygılar...
|
|
|
|
#166 |
|
Guest
|
acaba ebulayneynin amme suresinin ahirini iranda okuduğu videonun youtube linkini verebilecek abi var mı.şimdiden ALLAH razı olsun
|
|
|
|
#167 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Tertil hocam buyrun. youtube de var mı bilmiyorum da bu link google video' dan.. Gerçekten şahane.. |
|
|
|
|
#168 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Guest
|
Alıntı:
işimi gördü elhamdulillah ALLAH razı olsun Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:14 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#170 |
|
Guest
|
Tertil abi 7. sayfada rakım abi vermiş...
LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:15 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#171 |
|
Guest
|
Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#172 |
|
Guest
|
akıllara hayret veren bir gençlik okuyuşu:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#173 | |
|
18 Mesajına 24 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
çok tatlı okuyor sanki başka bir alemden. gençlik okuyuşları bir başka şeyhin. maalesef yarıdan başlamış ve yarıda bitmiş. nereyi okuduğunu bir expert of Saisa olan Rakım hocama havale ediyorum.
Müminler ancak kardeştir.- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ Konu enderun tarafından (11.04.07 Saat 08:14 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Guest
|
bu, 60. yıl kutlamalarında okuduğu sureden bir makta.İçinde fen ve sanat icra edilmiş.
1959-camii emevi-müminun-kısar: LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:19 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#175 | |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
Alıntı:
muhibbi rifat hocam zaten aklımız yarım geriye kalanını sen zayi edeceksin. sanıyorum bu okuyuşu canlı dinleyenler fazla yaşamamıştır. allah razı olsun...
|
|
|
|
#176 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
üstüste kaç defa dinledim bu kaydı bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Erkek Üye
|
şeyhin 1959 emevi mescidinde okuduğu ezan
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] şeyhten başka bir ezan daha [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| eyüp Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | abdussamed (05.12.10) |
|
|
#179 |
|
Erkek Üye
selamun aleykum
küçük bir cuma hediyesi; 5 dk fakat makta değil euzu besmeleyle başlayıp sadakallahul-azimle bitiyor. geçen gün muhibbi-rifat hocamın gönderdiği okuyuş nahl 69'da bitiyordu. bu kayıt ise aynı surenin 75-77'nci ayetlerini ihtiva ediyor. bir nevi tamamlayıcı olsun diye takdim ediyorum, buyurun; LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) 75-Allah şunu mİsal getirdi: Bir yanda hiçbir şeye gücü yetmeyen bir köle, diğer yanda tarafımızdan güzel bir rızık verdiğimiz, ondan gizli, açık olarak harcayan hür bir insan, bunlar hiç eşit olur mu? Bütün hamd, Allah'a mahsustur, fakat çokları bilmezler. 76-Allah şunu da bir örnek veriyor: Birisi hiçbir şeye gücü yetmeyen, efendisine sadece bir ağırlık olan ve ne tarata gönderilse hiçbir işe yaramayan bir dilsizdir. Bu dilsiz hiç adaletle emreden ve doğru bir yolda giden kimse ile eşit olabilir mi? 77-Bütün göklerin ve yerin sırrını bilmek de Allah'a mahsustur. Kıyamet olayı da yalnız bir göz kırpması gibi veya daha yakındır. Şüphe yok ki, Allah, herşeye gücü yetendir. cumanızı tebrik ederim...
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (18.12.07 Saat 04:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#180 |
|
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Hemen aldık abi...
Ale'r re'si ve'l-ayn... Biz de "Nerede kaldı cuma hediyesi" diye geçiriyorduk içimizden emin olun. Allah razı olsun.
|
![]() |
| Tags |
| ebulayneyn, Şaişa1922, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|