| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (29.12.07 Saat 02:43 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Başlığı sabitledim efendim.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Allah razı olsun
|
|
|
|
#4 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Sevgili Kemal ruhavi Ağabeyim : Ben bur tarzdan ziyade cemaatli okuyuşlar hoşuma gittiği için bu qari'nin 23 kaydı olmasına rağmen senin dediğin tarzı bende yok... ama benim hoşuma giden amener resulü de ekleyeyim bir dinleyin devam et derseniz sizin için feda olsun hepsini yüklerim saygılarımla... Abi özür dilerim hemenpaylasa birşeyler oldu 15 defa denedim olmadı yükleme yapmıyor
|
|
|
#5 |
|
Erkek Üye
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Bu son video nun (murattal-Ali imran suresinin) goruntu ve ses kalitesi cok guzel.. Allah razi olsun. Zannedersem mubaragin bu sekilde bir video hatmi olabilir..
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
abi bana hediye eden arkadaş Mahmut El Benna oldugunu söylemişti. Demekki o da yanlış biliyormuş. Ama gerçekten farklı bir ses tonu ve tarz var bu okuyuşta bana göre. İnşaAllah bayramdan sonra internet bağlatınca M.Halil Husary nin kayıtlarını indirip dinleriz. Alakanız için teşekkür ederim Allah a emanet olun. |
|
|
|
#9 |
|
Erkek Üye
|
MAHMUD EL BENNA NİSA SURESİ
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mescid-i Hüseyin camiinin imamlığını yapmış olup Ezherde okumuş, aynı zamanda alimdir.İhlaslı ve güzel sesli bir kari'dir
Nihavend+şuri makta: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (29.12.07 Saat 02:46 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
1926-1985 arası yaşamış.Akrabalığını yazmıyor.
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
Şeyh Benna'dan İnfitar Suresi Videosu(ilk sayfada dailymotion sitesinden link vermiştim izlenmesi için bu direk indirme, farklı kaydet yapın)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Enbiya suresi 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Enbiya suresi 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Furkan suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Vakıa Suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Necm-Kamer [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hac suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Duhan Suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kaf suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamer-Rahman-Kısa Sureler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem(mescid-i hüseyin) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İsra suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fetih suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sa'd-Zumer [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bakara 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 8 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 10 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 11 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 12 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 13 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İbrahim [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nahl [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İsra 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 8 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hac 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Neml [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kaf-Kısa Sureler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (29.12.07 Saat 02:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
bu adamın eli öpülür diyorum yaww
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Nisa Suresi(video)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rahman [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nebe [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Vakıa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Cin Suresi-Ürdün Radyosundan-NADİR [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] İnfitar-70ler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (29.12.07 Saat 02:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
vakıa-dimyat-1966:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (29.12.07 Saat 02:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Gördüğüm en eski Benna kaydı...Allah razı olsun Ahmet hocam...Ben Benna'nın okuyuşlarına bayılıyorum...Hele eski kayıtları süper...
Konu Jerusalem tarafından (29.12.07 Saat 02:56 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#18 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|