| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#41 |
|
Erkek Üye
|
Alparslan abım ınsaallah bu vıdeo sayesınde seyhın gercek vıdeolarıda ortaya cıkar Allah razı olsun.....
Fakat abım bu sayfa goruntulenemıyor dedı...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (24.02.08 Saat 09:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Abiler ben ufak bir klip hazırladım biraz parazitlik yaparak ama onu (youtube)a eklemeyi beceremedim...Zahmet olmazsa bu işi bilen bir abi ekleyebilir...Memnun olurum...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
#44 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
seyh Muhammed Medyen'in studio okuyuslari yeni
Hicr-85-99 ayetleri Nahl suresi-1-35 ayetleri ve Meryem suresi-1-63 ayetleri [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] not:- Alparslan kardesin yapmis oldugu ve youtubeye vermis oldugu klip demekki misirlilari hareketlendirdi
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
selamunaleykum abiler ansılsınız iysinzidr inşaallah öncelikle bu yoldaki emeginiz icin allah hepinizden razı olsun gercektrne mutluluk v erici bir ugras sizlerden bir isteigim olacak bana seyyit mutevelli hakkında bilgi verirseniz hakikaten cok sevinirm ve onun neden gencliginde yani eski cd leri yok varsa nerden bulabilirm olanların hepsi budkarmı yani kastm buraya eklenenler mutevellinin tum okuysları videoalrı diyorum biraz bilgi veriseniz sevinirm ayrıca mısrda veya iranda varmdır cvb vrirseniz coks evirnim allah hepinizden razı olsun aeo
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 2
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
Ben de sevinmiştim, Muhammed Medyenden haber mi var diye. |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Genel Sorumlu
Haklisiniz...Forumankebut kari'lerinden Riza hocamizdan bir haber yok daha,seyh Muhammed Medyen ile görüseceklerdi.Seyh M.Medyen Riza hocamiza iskendiriyedeki evine davet etmisti.Gecen sene iskendiriye trenine kacirmisti riza hocamiz.
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Kardeş
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
30.03.2008 tarihinde İskenderiye'deki Abbas Mürsi Camiinde Salat-u Mağrib kıldırmış...Yani imamlık yapmış...Okuduğu yaklaşık 9 dakikalık
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#50 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
kayıt hakkındaki bilgi için de biz tesekkur ederiz abi.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Genel Sorumlu
insaallah ramazan hediyesi olarak hafiz riza kardesimiz iskendiriyedeki kardesini tlf ile aramis(msn'de riza hoca ile görüsürken aradi) iskendiriyede ikamet eden ve yasayan seyh muhammed medyen'in tlf nr vermis ve cok yakinda röportaj gerceklesek ve resimler ve kayitlar ins.alinacak.seyh muhammed medyen'in studio kayitlarida muhtesem misal meryem suresi.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Tesekkür: 21
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
S.A
Elimde bulunan bazı kayıtları.Ölmüş linlker için alternatif ve ( tekrarlar için özür) niyetiyle Buyrun Linkler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Hasir ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Kamer ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Meryem ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Alak ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Beled ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Furkan ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Gasiye ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Neml ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Rahman ) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ( Zumer ) Selametle |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
#54 | |
|
Guest
|
Alıntı:
1.Rekatta Fatiha-Tevbe(128-129) 2.Rekatta Fatiha-Yunus(9-10) Şeyh Tuhi'nin taziyesindeki kıraat malesef orada bile kesik kaydedilmiş...O 125 dakikalık kayıt vardı ya...94.13 dakika civarında kesik başlıyor...başladığı sureyi çıkartamadım ama sonra Hakka-Duha-İnşirah okuyor...Ordan kesip buraya ekleyeceğim inşallah... Şeyh Abdulcelil Benna'nın kuzenine ulaştım...Amcası Abdulcelil Benna'nın Muhammed Medyen ile iyi görüştüğünü söylüyor...Amcası ile görüşüp Şeyh ile ilgili malumat toplayacağını söyledi bana...Bakalım inşallah... |
|
|
|
|
#55 |
|
Erkek Üye
|
Kendimce şeyhe bi yapmacık video yaptım buyrun bakın:
Kamer (49-55) Rahman (1-4) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (20.01.09 Saat 11:40 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Genel Sorumlu
Gercekten muhtesem olmus Allah razi olsun sevgili sipahi kardesim.Jerusalem kardes'ten sonra'ki 2.ci yapit.Misirli ve iskendiriyeli kardeslerden hayranlarindan halen haber yok.Yaklasik 2 sene'dir sevgili Riza Günay hocamizdan sabirsizca bekliyoruz ve galiba bizlerin sabrini deniyor.Gecen gün'lerde msn'de tekrar rica ettim Riza hocamizdan,fazla vaktinin olmadigini ders'lerinin yogun oldugunu ama iskendiriyedeki kardesi ile beni tanistiracagina söylemisti,bende benim msn adresimi rahatlikla kardesine verebilirsiniz dedim(Riza hocanin kardesine).Cünkü Riza hoca'nin kardesinin iskendiriyede oturdugunu ve seyh Muhammed Medyen ile görüstügünü ve bize bilgilendirecegine dair bahsetmisti ama simdilik beklemekteyiz.
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Begendiğinize sevindim abim Rabbim sizdende razı olsun inşaallah... İnşaallah seyhin kayıtları ozelliklede video kayıtları cıkar ınsaallah... Şeyhin videosunu cok merak edıyorum 4 gozle beklıyorum cıkıcak ınsaallah...
|
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Guest
|
2009 için de bir mesaj yazalım...Offf offfff...İnnellahe meassabirin....
|
|
|
|
#59 |
|
Genel Sorumlu
Artik birsey diyemiyorum,cünkü ha bugün ha sugün ha yarin ha bayramda ha olacak ha simdi diye diye artik söz veremez oldum.Riza hocama bir daha rica ediyoruz.Artik bu beklemeler bitsin.
Konu ÜSTAD tarafından (09.02.09 Saat 02:06 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Guest
|
Kamer suresinden geçiş yapıyor, Rahman 1-29