| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Şeyhin Resmi
forumankebut.net - Muhammed Medyen Kayıtları [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kuran-ı Kerim okumak isteseydim bu hafız gibi okumak isterdim. Sesinin güzelliği, içtenliği, ciğerleri yakısı... Değerli kuran aşıkları bu hafızı bir dinleyin SURKENTLİ'YE KÜÇÜK AMA BÜYÜK HEDİYEM SELAMETLE DUA İLE [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1-Fatiha-Tevbe(128-129)-Fatiha-Yunus(9-10)-Abbas Mursi Camii-30-3-2008 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Furkan(58-77) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3-Ghashiye(8-26) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4-Hashr(21-24) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5-Hicr(85-99)-Nahl(1-35) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6-Ibrahim(23-52) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7-Kalem(49-52)-Hakka-Duha-İnshirah-2007 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 8-Kamer(49-55)-Rahman(1-29)-Tarik-Beled-Alak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9-Kasas(1-35) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 10-Kehf(1-28) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 11-Meryem(1-40) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 12-Meryem(1-63) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 13-Neml(15-44) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 14-Rad(1-17) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 15-Shuara(52-122) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 16-Yusuf(1-40) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 17-Yusuf(11-34) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 18-Zumer(1-7) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 19-Isra(10-15)-Republic of South Africa [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
ALLAH CC EZEL VE EBEDEN RAZI OLSUN !!! Konu Jerusalem tarafından (07.03.11 Saat 10:18 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
GÖÇGÜN kardeşim hediye için çok teşekkür ederim. Herhalde forumda aldığım ilk hediye oluyor bu. Allah razı olsun. Allah a emanet ol. |
|
|
|
#3 |
|
Kardeş hediyen Alerre'si wel ayn ... Allah razı olsun.. bende şeyhin resmini ekleyeyim sana hediye olsun...
![]() Kemal kardeş benden hızlı davranmış...
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 12:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Esselamu aleykum kardesım.ALLAH RAZI OLSUN
ibnus-Salah,^^F E T A V A^^adlı eserinde şöyle der:Kuran kıraati,Allahın insanlara ikram ettiği bir nimettir.rivayet edildiğine göre,meleklere bu nimet verilmemiştir.Bu bakımdan onlar Kuranı insanlardan dinlemeye oldukça haristirler. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
muhammed medyenin furkan suresinin kayıtları olan var mı?epeyidir arıyorum ancak bulamadım..yardımcı olabilir misiniz?
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Sevgili Ömer ve Göçgün kardeşim, ilginiz için teşekkür ederim..çok memnun oldum..Allah razı olsun..
|
|
|
|
#8 |
|
Allah razı olsun kardeş.Bu kayıtları daha önce duymamıştım.Yalnız Ahzab Suresi diye geçen sure aslında Kasas Suresi...Yanlışlık olmuş herhalde...
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
okuyuşu abdussaamedi andırıyo
görüntülü Kuran tilaveti yokmu bu kaarinin Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 12:08 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#10 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
seyh muhammed medyen'in hic'mi hic videosu yok arkadaslar ?duyanlara duyurulur!!!Bu Kuran üstad'in hic biyografi yokmudur?hayattamidir?nerelidir?kac yasindadir?hic'mi hic misir'dan diger ülkelere gitmemistir?bir bilene soralim!!!
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
selamun aleykum kardeslerım biliyosunuz muhammed medyen kasetleri cok azdı ama simdi maşşlah baya var fakat bu seyhın videosu yokmudur arkdaslarda yazmız bende daha oncelerı cok yazmıstım bu seyh aynen abdulbasit gibi okuyor seyhın baska cematlı okuyusları varmıdır az olması mumkun degıl bole guzel okuyan bir seyhın kasetlerı az olması dusundurucu olabilir bir ricam elinde olanlar varsa paylasabilirmi
|
|
|
|
#12 |
|
Tesekkür: 5
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Üstad kardeşin sorduğu gibi:
Eğer bu zatın hayatı hakkında bilgisi olan, yada bilgi alabileceğimiz kaynağı bilen kardeşler var ise lütfen bizimle patlaşsınlar.. Selametle.. Bişey sormuştuk ama cevaplayan olmamışş..Yok mu bilen kardeşler...??30/11/2006
Konu ÜSTAD tarafından (15.04.10 Saat 04:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Genel Sorumlu
Demekki bir bilen yokmuski cevablayamamislar...
Misir'da okuyan Türk kardeslerimiz oldugu muhakkak, onlara duyurulur... Acaba Arapca bilen bir kardesimiz aramizda bulunuyormu ??? Rica etsek'te Arapca yaziverse.arap kardeslerimiz mutlaka biliyorlardir saniyorum...
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
özellikle ses güxelliğine ehmmiyet verenler için bulunmaz bir gari
|
|
|
|
#15 |
|
Genel Sorumlu
Misir'da okuyan Kahire kardesimizi özel msj yazmstim eger seyh abdulmunim ve muhammed medyen'in kasetleri ve biyografisi ve video'lari varmi diye ?
Ne haber var ne'de soran !!! Arap'ca bilen ve yazan kardesimizlerden rica etsez ,buraya yaziverirse cok memnun oluruz. Bu iki üstad'in kasetleri ve video sunu ariyoruz diye.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Kardeşler Şeyhin kıraatini tekrar dinledim.Çok harika , çok hoş.Şeyhin hasta olduğunu ve kuran okuyamadığını biliyorum.Başka bilgim yok.
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Mısır'lı ve yaşıyor.Başka bilgi şimdilik yok.
islamwebdeki sureleri: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu aşık-ı rifat tarafından (02.03.07 Saat 03:43 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#18 |
|
Genel Sorumlu
asik-i rifat kardesim Allah razi olsun .bu üstad'in video'su hic mi hic yok ?
galiba piyasada görüntülü video su olmayan tek kari bu galiba hayret dir !
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
Üstadim:Muhammed Medyen Hastalığından dolayı okuyamaz durumda.Bu 10 sureyi biri koleksiyonundan verdi.Biz Audiyosunu zor buluyoruz inşaallah videosunu da buluruz.Hamele-i kuranı salih dualarınızdan eksik etmeyin.
Konu ÜSTAD tarafından (15.04.10 Saat 04:26 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#20 |
|
Genel Sorumlu
Gecmis olsun ve acil sifa'lar diliyorum
Ama okuyamaz olabilir ama , hastaligindan önce mutlaka bir görüntülü kasetleri mevcud'dur diye düsünüyorum. Cünkü Abdülhamit han hz.misirdan getirtdigi hafiz'in eger o ise ses kaydi var veya bircok eski kari'lerin ses kaydi var.Muhammed Medyen'in resmini bakilirsa daha 40 yasinda ,belki simdi 50 ile 60 yac civar arasinda.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, medyen, muhammed, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|