| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#21 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
part 1
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] part2: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] part3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Surah Al- Zumer part 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] part 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Surah Al- Hujaraat part 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] part 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Surah An- Nasr part 1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] part 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] al- Haqqah [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] al- qiyama [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
2008
|
|
|
|
#26 |
|
Kardeş
Tesekkür: 26
1 Mesajına 5 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
S.a. kardeşlerim...bende abdussamed hayranı biriyim...eklemeyi bugun denedim...yaptımmı tam bilmiyorum ama inş. olmusutr...2004 te kendi çektiğim yasir abdussamed okuyuşunu eklemek istedim ilk baş...mg çok yüksek zorla böldüm...bu okuyuş elinizde yoksa hepsini eklemek isterim...özel mesaj atamıyorum..yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa benimle irtibata geçerse çok sevinirim...elimde başka video ve ses kayıtlarıda var...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Erkek Üye
|
Tarık Abdussamed - İbrahim suresinden
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| abdussamed, hişam, kari, tarık, yasir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|