|
|
#181 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
yasir zaten gür ve kadife sesiyle çok ince nameleriyle doğal okuyuşuyla çook kaliteli bir okuyucu
lakin muhammed eddebteki makam ve kıraat ustalığı mükemmel mustafaismail kamil yusuf behtimi muahmmed rıfat abdussamed muahmmed imran ve hele ali mahmut gibi eski dönemdeki kaarileri tam dinlyen biri muhammeddeki ustalığı çok iyi keşfeder bu ikisininde pakistanda ilk ve birazda yol yorgunluğuyla okudğu kayıtlar kendileirde dedi ve başka pakistanlı kardeşlerde dedi diğer başka günkü okuyuşları daha muhteşemmmiş inşaallah onlarda eklenecek en kısa zamanda
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (25.03.09 Saat 12:19 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#182 |
|
Erkek Üye
|
Enes Abım beklıyoruz sabırsızlıkla... Youtube dusmus kayıtlar 3 part halınde buları ındırdım ama bılgısayarda calısmadı... Beklıyoruz sabırsızlıkla ınsaallah: القارئ الشيخ ياسر الشرقاوي-سورة فاطر - 2009 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Tesekkür: 17
7 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Maşa Allah.Yasir ortalığı söndürmüş lakin şeyh mustafa ismailin ekolundan ayrılamıyor.Ben ilk defa pakistan cemaatinin bu kadar sessiz olduğunu gördüm(Allahu A'lem).
|
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Dün indirememiştim ama biraz ugrasınca baska programlarla felan ındı hamdolsun...3 videoydun bırlestırdım... 30 kusur dk buyrun: Pakistan cemaatinde iş yok ama yasir agzına saglık dokturmus... Rabbım sesını nefesını acsın maşaallah barekallah subhanaallah Yasir - Fatır Pakistan 2009 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (28.03.09 Saat 01:52 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Kardeş
yasir okuyasıya kadar en az 5 veya kişi okudu
yasirde zaten bu okuyuşu ilk olunca alıştırma ve ısınma okuyuşu bir nevi pakistanlı arkadaşlar diyor diğer günler bundan daha muhteşem okuyuşlar yapmış çoşturmuş herkesi muhammed eddebinin ustalığda dillere destan
|
|
|
#186 |
|
Pakistan cemaatinde iş yok ama yasir agzına saglık dokturmus...
Allah razı olsun.Enes abiciğim aslında bazen böyle cemaatler daha iyi.Ben Şeyh Mahmud Şehhatın En'am-Şems pakistandan okutuğu tilaveti izledim.Yani havaya kalkıyorlar ne bilim tuhaf tuhaf hareketlerde bulunuyorlar koymuyorlar ki çocuktan adam akılllı Kur'an dinliyelim.Bence en güzel Ku'an dinleme adabı bağırmak yok garip garip hareketler etmek değil evet o da olucak çünkü burda allahın ayetleri konuşuyor etkilenicez illaki ama bunu yaparken çok mübalağaya kaçıyoruz ben şahsen kabul etmiyorum en güzel çoşma orta temboyla hem okuyucu hemde ortamı güzelleştirmek için "ALLAHIN AYETLERİ ÖVÜLÜR VE OKUYUCUYA DUADA BULUNULUR"......Yasir şarkaviye geldiğimmiz zaman ben yasiri çok beğeniyom çok kıvrık ve hoş tilaveti var.Allah yolunu açık eylesin.Lakin alttada belirtiğim gib kendi uslubuyla okumuş olsaydı daha çok güzel olurdu.Kendi okuyuşu daha yakışıyor.Lakin ben yasir şarkaviye laf atamm haddim değil.Lakin ben kendime bakmadan da başkasına bakamam sonuçta hepimiz taklit ediyoz o bu kurradan taklitler yapıyoruz.Lakin yasir makam dersi almış kendi uslubunda olmuş olsaydı belki ortalığı fennan ederdi... vesselam |
|
|
|
|
|
#187 |
|
Bu arada yasir kur'an okurken arkasında bulunan muhammed eddebi mahmud şehhat sanmıştım.Sonra baktım ki mahmud değil.Keşke o da olsaydı bi güzellik daha katılırdı sayezde onun bi videosunu bulmuş olurduk.Duyduğuma göre mahmud şehatta pakistana çağrılmış 1 aylığına mart ayını orda geçirmiş..... eğer ustadın kayıtlarını bulursanız ricamla ustadın kısmına atarsanız çok makbule geçer.vesselam
|
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Kardeş
Alıntı:
yasir kendi uslubuyla okuyor aslında kendi uslubuyla okuyan muahmmed eddebdir hata yasirden bile usta bazı yönlerde bu işte iyi dinleyici olanlar kamil yusufu muhammed rıfatı mustafa ismaili ve ali mahmutu gibi eski kaarileri yakndan tanıyanalr muhammed eddebin ustalığını iyi anlar lakin kendileri pakkistan halkı tize ve nefese çook öenem veriyor fennanlıktan anlıyan çok az dedi aslında pakistana yasir muahmmed eddeb le beraber rıza gunay abi ve hüseyin türkanda olsaydı birde ahmed naina bu dördü muhteşem olurdu
|
|
|
|
#189 | |
|
Alıntı:
İsterdim ki Yasir Şarkaviyi Muhammed sıdıkın ekolundan okumasını.Öğrendiğim kadarıyla onu da taklit edebiliyormuş.Eğer öyle kaydı varsa atsanız çok sevinirim.O zaman daha çok dikkatimi çeker. |
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Kardeş
muhammedin nadir bir videosu
bir odada bir kaç kişiye özel okuyor kariah ve kevser sürelerini okuyor muhteşem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#191 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Allah razı olsun Enes Abım Aynı kalıtede vıdeo boyutunu kuculttum buyrun: 22 mb'dan ------ 5 mb'a buyrun inşaallah... Muhammed Eddeb - Karia Kevser - Pakistan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
بارك الله فيكم اخوتي الافاضل على هاته الفيديوهات المباركة
للشيخ ياسر الشرقاوي حياكم الله جميييييعا ![]() |
|
|
|
|
|
#193 |
|
Kardeş
Tesekkür: 77
13 Mesajına 17 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Esselamü Aleyküm...Bu siteye kaydolmam Şeyh Yasir'i araştırırken oldu...Daha çokta bu sebeple kaydoldum
|
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Kardeş
Alıntı:
yasir 1985 temmuz doğumlu küçük yaşta hafız oldu babasıda kamil yusuf behtimi ve mustafa ismail aşığı kuran okuyucusu tabiki yasirde babasındanda istifade etti asrın kuran dehası mustafa ismilden çok etkilendi ve mustafa ismailin talebesi olan ustaz ahmet mustafadan istifade etti ve kadife güçlü ve kıvrak sesiyle mustafa ismaili çok başarıyla taklit ediyor ve kendi tavrınıda oluşturmak üzere maşaallah hatta oluşturdu çok efendi sevimli ciddi ve bilhassa çok doğal birisi bu doğallığı okuyuşuna haline yansımış ve özellikle çok dindar ve islami hassasiyeti çok iyi birisi haytımda taklit yeteneğinde nadir görüğüm kimselerden biri mesala minşeviyi dinlesin aynısı okur yada başka kaariyi
|
|
|
|
#195 |
|
Kardeş
yasirden pakisitanda okuduğu muhteşem birvideo kayıtı daha
hucurat kaf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] devamı [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] pakistanlı kuran dostları sağolsunlar hemen gönderiyorlar diğer muhteşem okuyuşlarına bakınca normal bir okuyuş sergilemiş biraz keyifsiz ve yorgun gibi selam ve dua ile
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (05.04.09 Saat 12:20 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Allah Razı Olsun Abimm... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Kardeş
Tesekkür: 77
13 Mesajına 17 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Allah razı olsun peki kahire hocam yanlış anlaşılmasın ama arap ülkelerinde hak olmayan mezhepler falan çok yaygınmış duyduğuma göre...Böyle birşey söz konusu değildir değilmi?((yanlış bir soru olmuşta olabilir öncelikle af diliyorum..cevap vermessenizde anlarım..Yalnız bunu çok merak ediyorum.Ve kötü bir maksatlada sormadım,lakin usülde hata olabilir))...Mesela türkiyedeki kayıtların birinde kolunda ((belki kaplamada olabilir, )) altın saat vardı..Bizde bunu konuşmuştuk arkadaşlarla.. .Bizde soralım dedik..Muhammedi ((s.a.v.)) muhabbetle...
|
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Allah Razı Olsun Abım... Enes abım yankı cokmu var sankı ? 80 Mb ' Tan 20 Mb ' a Buyrun Kalite cok dusmedı hatta hıc dencek gıbı buyrun Yasir - Hucurat (13-18) Kaf (1-15) Alak (1-5) Pakistan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Kardeş
Alıntı:
yasir zaten ezherde fıkıh bölümünde okuyor kolundaki altın değil altın kaplama galiba şafi mezhebinde çok hassas değil altın kaplama caiz olduğunu duymuştum
|
|
|
|
#200 |
|
Kardeş
yasirden çok muhteşem bir kesit elime geçti
pakistanda okumuş çok tatlı bir okuyuş başındaki hicaz ve nihaventler hele in şallah videosunun tamamıyla elimeize geçer ama bu kesiti bir dinleyin çok harika [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
![]() |
| Tags |
| 1985, kari, kayıtları, yasir, Şarkavi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|