![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#21 | |||||||||
|
Üye No: 6348
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ]Aktiflik: 0 / 404 Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Geçen programlarda hep organizasyon eksikliği oldu "Ankebutlular" arasında...Bir türlü istenilen olmadı.
Bu sefer şöyle yapsak; Bir kişiye -bu kişi ben de olabilirim ya da abilerimizden biri de olabilir- özelden ya da mail adresinden gelecek olanlar telefonlarını verseler... Yoksa telefon olmadan, bir yerde buluşalım dendiğinde kimse birbirini tanımadığından çok zorlanılır. Hatta Çemberlitaş'ta bir türlü görüşemedik musvir ve enderun ağabeylerle. Programdan önce bu şekilde haberleşilse, bir yerde buluşulsa... Beraber dinlenilse, beraber coşulsa... Nasıl olur? Fikri olan abilerden alalım... Daha biraz önce aldığım habere göre Yasir, ikindide Süleymaniye'de okuyacak... Vaktim o kadar kısıtlı ki anca bu kadar yazabildim. Dinlemek isteyenlere duyurulur...
NEFİS CÜMLEDEN EDNÂ, VAZİFE CÜMLEDEN ÂLÂ... Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 12:28 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#22 | |||||||||
|
Kardeş
Üye No: 7197
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 24 [ ]Aktiflik: 59 / 595 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
süleymaniyeye gelecekler ama okuyacakları kesin değil ama büyük ihtimal okuyacaklar inşallah
asrın kuran dehası ve en iyi okuyucusu şeyh mustafa ismailin vefatının 30.yıl dönümünde rahmetle anıyoruz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#23 | |||||||||
|
Üye No: 7840
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 415 Tesekkür: 0
![]() |
maşaalah şarkavi kastamonuda m. ismail gibi okumuş.Süleymaniyeyi bekliyoruz.
|
|
|
|
#24 | |||||||||
|
Üye No: 1698
Tesekkür: 7 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 18 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 441 Tesekkür: 7
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Süleymaniye' de okudular. İnanın tadı damağımda kaldı. Bir de ezan var. Hazine Enes abide. Hepsinin videoları mevcut.
|
|
|
|
#25 | |||||||||
|
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ]Aktiflik: 0 / 404 Tesekkür: 0
![]() |
Buradan yapılanları yazalım da umumî ilanat olsun, duaya vesile olsun...
Süleymaniye'yi musvir ağabey, Yasir'i de Enes ağabey ayarladı. Onlar olmasa olmazdı Allahu a'lem. İkisine de hususî teşekkürümüzü yaptık zaten. Biz de maatteessüf geç kaldık. Kadere iman imdada yetişmese; hakikaten çok üzülmüştüm. "Nasib..." dedik. Son 10 dakikasını kaydettim, eğer Enes abideki kayıtların ses kalitesinden daha iyi ise eklerim. Ğaşiye'nin ortasından başlamış, Fecr'i okudu ve Alak'ın ortasında bitirdi. Ezanı dinleyemediğime de nasıl hayıflandım... Nasib...
|
|
|
|
#26 | |||||||||
|
Üye No: 1296
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 538 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
hafta içi hemde ikindi vakti süleymaniye ye gitmemiz nasıl mümkün olsun ?
hafta sonu olmasını bekliyrordum.
|
|
|
|
#27 | |||||||||
|
Üye No: 1252
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 173 Tesekkür: 0
![]() |
Zamanlama nedeniyle bir aydır hayal ettiğimiz programa gidemedik...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#28 | |||||||||
|
![]() |
Aslında İstanbul'a Kur'an okumaya değil, başka bir şey için gelmişler Enes abinin dediğine göre...
Enes abi çok rica etti,ısrar etti, ikindi namazını Süleymaniye'de kılmaları için. musvir ağabey de sağolsun Süleymaniye'yi ayarladı. Bütün bu gelişmeler öğle namazı sularında oldu. Haber gelince de buraya hemen yazmıştık. Zaten okuma da müezzin mahfelinden, "tesbihat sonrası okunan aşir" kıvamında oldu. Biraz uzun sürdü o kadar. Hatta okuyanın kim olduğundan habersiz cami cemaatinin bir kısmı, bir sure bitip diğerine besmele ile başlandığında "Amma uzun sürdü, bitmedi." diyerek ayakkabıyı alıp çıktılar. Ne diyelim... Nasib...
|
|
|
|
#29 | |||||||||
|
Kardeş
Üye No: 7197
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 24 [ ]Aktiflik: 59 / 595 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
süleymaniyedeki okyuşu beliki en müthiş okuyuşlarından biriydi bana nakadar okuyum dedi ben cemaate belki ağır geleceğini düşünerek 15 dakka dedim ama allah razı olsun müezzin mehmed duman hocaefendi istediği kadar okusun dedi 20 dakka dedik bizde süleymaniyeyi inletti adeta Ekrem Nalbant hocanında çok hoşuna giderek tebrik etti ben dedimki Mustafa ismailde burada okumuş dedim biliyom dedi ondan dolayıda sevinç duydu ve bereber 2 gün geçirdik evimize götürdük misafir ettik hepsini arada evde kuran okudular sümmayyde maşşalla h kuran ziyafetinden bizi mahrum etmedi abisi yanındaydı oda baya maharetli hepsini aileden gelen müzik kabileyeti var maşaallah bizm ve onlarında hocaları olan kanatül fecrin kuran bölümü başkanı mustafa kamil hocada ayrı bir renk kattı gördüğü hocaya kuran okuttu herkese mustafa ismaili dinleyin diye tenbih etti çamlıca tepesine götürdük yasira dikkattim durmadan benim telofonu alıb mustafa ismail kayıtlarını dinliyor maşşallah çok azimli uçağa kadar uğurladık onları İNŞALLAH O GÜZEL KAYITLARI EZANI BAZI RESİMLERİ EKLENECEK
asrın kuran dehası ve en iyi okuyucusu şeyh mustafa ismailin vefatının 30.yıl dönümünde rahmetle anıyoruz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#30 | |||||||||
|
![]() |
Pek anlam veremedim açıkçası...
Şurada okudu, burada okudu Şu okudu, bu okudu... 2 gün kaldı, şöyle yaptı, böyle yaptı Kimsenin haberi yok. Hadi hususî ortamlarda okudukları neyse de... Camilerde okuduklarından bari haberimiz olsaydı... "Bir aydır hayal eden" abiler vardı burada. Kur'an aşkına işini gücünü bırakan abiler... Diğer taraftan, daha Mısır'da okuduğu gün, birkaç saat içerisinde buraya ulaştırmak için, haber vermek için uğraşıp didinen abiler... Eline geçen kayıtları daha kendi bile dinlemeden paylaşan abiler... Ne olurdu acaba birkaç dakika ayırıp buradakilere de haber verilse? Kızmamak, su-i zan etmemek istiyor insan ama... Hepsi Kur'an aşkına...Kızmak da , gücenmek de... Neyse... Biz yine "Nasib..." diyelim. Kayıtları bekleyelim...
|
|
|
|
#31 | |||||||||
|
Üye No: 12621
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 16 [ ]Aktiflik: 0 / 397 Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
abi, kayıtları dört gözle bekliyoruz.Sabrımız kalmadı.Mihmandarlığınızdan dolayı Allah razı olsun.Güle güle gitsinler.İnşaallah memnun kalmışlardır.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#32 | |||||||||
|
![]() |
Allah razı olsun abi...
Su-i zan yapmak istemediğimizi söylediğimden, buna mahal olacak sebebleri izale ettiğiniz için. Şimdi biraz daha müsbet bakıyorum meseleye, biraz daha içim rahat. Zaten musvir ve kahire ağabeylerin hakkı ödenemez. Bunu daha önce de yazmıştım. Yalnız atladığınız bir nokta var. Makama dair o suali sormadan önce "Türk müsünüz?" diye sormuştum ki anlaşabilelim. Hatta bunları sorduğum zaman acem yaptı kısacık... Siz de bana "Sen imam mısın?" diye soran ağabeysiniz o zaman Allah razı olsun tekrardan...
|
|
|
|
#33 | |||||||||
|
Guest
Üye No:
Seviye: -INF [ ]Aktiflik: NAN / -INF |
iyi okuyucu ama bana dinleyenler mübalağa yapıyor gibi geliyor
haklısın kardeşim Konu Jerusalem tarafından (28.07.08 Saat 01:23 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
#34 | |||||||||
|
Üye No: 11943
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 2 Tesekkür: 0
![]() |
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#35 | |||||||||
|
Üye No: 11628
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 3 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 73 Tesekkür: 0
![]() |
Büyük bir organizasyon yetersizliği olduğunu düşünüyorum.
Geleceğin büyük okuyucalarından biri burada ilgili iltifata tabi tutulmalıydı. 3.sınıf -tabiri mazur görün-okuyuculara bile 10.000 ler koşarkeb bu ülkede,yasir kardeşi dinlemeye gelecek bir 5000 kişi,yasiri daha da şevklendirecek ve hem de yasir vesilesiyle şeyh Mustafa daha da iyi tanıtılacaktı. Kuran tilavetinin Abdussamed merhum ve Sadienden ibaret olmadığı,ve manaya göre okumanın ve makam hakimiyetinin de önemli olduğu belki ilan edilecekti. Olmadı. İstikbalin yıldızı,bütün gece ışık saçacakkken,10 dakika göründü ve söndü, memleketine gitti. Artık onun yıldızını uzaktan temaşa edecek,tekrar doğacağı günü bekleyeceğiz. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#36 | ||||||||||
|
Üye No: 2028
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 8 [ ]Aktiflik: 0 / 189 Tesekkür: 0
![]() |
Alıntı:
Ancak quran recites sitesindeki video görüntüleri bir anlam veremiyorum sank, çok lakayt gibi...
|
|
|
|
#37 | ||||||||||
|
Guest
Üye No:
Seviye: -INF [ ]Aktiflik: NAN / -INF |
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
#38 | |||||||||
|
Üye No: 1296
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 538 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
O tarz sevilmiyor bu tarz sevilmiyor diye birşey yok. siz insanlara güzeli sunarsanız insanlar teveccüh eder.
Ahmet Naina mesela .dinleyen bayılıyor.
|
|
|
|
#39 |
|
Kardeş
|
![]() soldan sağa abdul aziz(sümeyyenin abisi) kahire yani enes acar we yasir sahargawi
Konu Mustafa tarafından (13.04.07 Saat 06:32 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Kardeş
|
we yasir ile birlikte sitemizin müeddeb mudawimlerinden muswir sülaymanıyede
|