| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#81 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
ey yasir herkes senin en iyi okuduğu biliyor ama nazarmı değdi sana bilmem ama hayırlısı tabikii allah senin ve senin gibi hafzıların önün açsın ve ya bzim foruma heyacan getirdin bunu bir bilsen allah razı olsun kardeşlerimizden çok gayretleri var neklan haberler kayıtlarını eklemeri gibi foruma gzüellik kattılar
|
|
|
#82 |
|
Guest
|
Yasirin yeni bir kıraatı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#83 | |
|
Kardeş
Alıntı:
ezher camisinde cuma iç ezanı videosu [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 01:32 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (17.10.07 Saat 05:26 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Tesekkür: 55
8 Mesajına 12 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Kardeş
mustafa ismailin süriye ezanı ve türkiye ezanı zatan meşhur
yasir şarkavide şuan türkiye ezanına çok çalışıyor ama kendisi mustafa ismailin en zor ezanı diyor onuda dinleirz inşallah bir gün ondan birde o gün yasirin ezher camisinde okudğu ilk tilavetti biraz heycanda vardı inşallah bügün veya yarın kuranı keriminide ekliyeceğim
|
|
|
#87 | |
|
Guest
|
Alıntı:
kardeşim ben nereye gidiyorum sen nereye gidiyorsun... tevafuk bu gece kayıtları kontrol ederken yasire denk geldin final okuyuşunu yeniden dinledim aslında çokta kötü değil dedim... final için kötü ama... ezanın mp3 hali varsa makbule gecer... birde aradan tartışmaları silelim
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
([Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ölmüstu kaldırdım aynı kaydı 121. mesajda bulabılırsınız SİPAHİ) Konu Sipahi tarafından (23.03.08 Saat 07:14 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Kardeş
yasirn ezher camisde ilk okyuşu azda olsa heyacan vardı ahmetmustafa kamilde önünde ona ses variyordu b zaman darlığından çok istediği gibi okuyamadı
ama genede süperdii entersan olan o ezherde okurken biraz ilerideki hüsyin mescidinden ahmet nainaın sesiinn gelmesi oda ortama hoş bir hava kattı ama ben hele hangine gitsem diye kendi kendime iki arda bir derede kaldım keşke art artda okusalarmışda ikinide dinlerdik yasir ilk okyuşu olunca onu seçtik ahmet mustafa kamil hocamızda bize kızardı zaten mısrda en zorlandığımız bu çünkü cumdan önce: mahmut minşevi immamı şafie mescidnde fethi melici sevr mescdinde ahmed nainada hüsyin mescidnde hepsine gitsek olmaz her hafta birnde gitsek ozmanda ahmet naianın hangi hafta geleceği ve daha güzel okuycağı belli olmuyordu mahmut minşeviye gidemedim o yüzden HAYIRLISI allah razı olsun sipahi kardeşten benim ekleyemediğimi o ekliyor
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (22.10.07 Saat 09:57 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#90 | |||
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
telefon kaydını olarak vermişti yine onun arşivinden orjınal kayıt (kuculmuş) buyrun: ([Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ölmüstu kaldırdım aynı kaydı 121. mesajda bulabılırsınız SİPAHİ) Alıntı:
Alıntı:
Enes abinin cektigi telefon kaydı verilmişti buyrun kamera kaydı....... ([Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ölmüstu kaldırdım aynı kaydı 121. mesajda bulabılırsınız SİPAHİ) Konu Sipahi tarafından (23.03.08 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
|
#91 |
|
Guest
|
yasir şarkavinin videoları:
تفضل الحاقة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الغاشية [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الفاتحة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] النجم [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] مقطع [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] من ايران [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] الكهف [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] في تركيا [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] video: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] sesli bir kıraatı: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] اذانه في الازهر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (08.11.07 Saat 02:38 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#92 |
|
Guest
|
Yabancı bir Kuran sitesinde Enes abiyi görmek ne güzel bir duygu...
|
|
|
#93 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
Evet maşaallah.....
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Kardeş
Alıntı:
ayna progrmaında verilen ezan nerde kimse bilmiyor yasir şarkavi o ezanı dinlemedi bile mustafa ismailin başka türkiye ezanı var meşhur onu herkes biliyorda bunun nerde oluğunu kimse bilmiyor ve ben mısırdaki bir kaç abiye dinlettim sümeyye eddebin abilerine de dinlettim bu ezan için(ayna programında verilen) mustafa ismail olmayada bilir diyorlar ama zannımca o mustafa ismail çünkü onun sesine çok benziyor kurdi makamında okumuş inşaalalh o ezanın tamamını buluruz çünkü mustafa ismail olmasa bile şahane bir ezan mısırdaki türk kaarleirmizden formumuzdaki hubbulhüseyin abi mustafa ismail olmaya bilir ama bir araştıyım demiştii bakalımm
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (24.11.07 Saat 01:49 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Guest
|
Kahire kardes velev bu ezan üstada ait degilse bile, gercekten dinleyenlerin gönüllerinde öyle bir yer etmiski, insan tamamini dinlemek istiyor, sizlerde bilirsiniz bu baska bir haz, nebileyim anlatamiyorum.
Ama zannimca böyle usta bir tarz ve ses olsa olsa üstada ait olabilir. Sabirdan baska bir caremiz yok, elimize gecersede ilk firsatta yayinlamaya calisiriz insaallah. Buralardan tüm forum kardeslerimize ve özellikle misirdaki sizlere selamlarimi sunarim. |
|
|
|
#97 |
|
Erkek Üye
|
Yasirin Youtube Eklenmıs yenı vıdeoları.....
kesınlıkle bakın tek kelımeyle mukemmel Sharqawi Shabaab maqam 1 Qaf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sharqawi Shabaab maqam 2 Qaf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sharqawi Tarıq [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sharqawi Tahreem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Yasir Sarkavi Amenerrasulü [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Ahmet Mustafa Kamil i elestiriyorduk fakat bakin bu iste bir ekol baslatti.. Bir arkadas 4 shared olarak verebilirmi acaba..Kaf1 ve 2 Parcalari da birlestirilebilir ise enfes olur..Allah razi olsun.. Konu ensar demirkan tarafından (09.01.08 Saat 10:03 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#100 |
|
Guest
|
Bu kayıtlar tek dosya olarak kahire abide var...Bende de var, bana özelden göndermişti ama ondan izinsiz eklemek istemem şahsen...Kendisi en kısa zamanda ekler inşallah...
|
|
![]() |
| Tags |
| 1985, kari, kayıtları, yasir, Şarkavi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|