![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Kardeş
|
slm alaıkm mustafa ismailden esinlenerek okuyan mısırlı qarii sargawinin kayıtlarını ekleyebilirsiniz
ilk eklemede benden olsun bari bu yasirin ezher camınde okudğu ilk kuranıkerim ensar ağabey soruyordunuz ya kehf süresinin tamımını buyrun... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 12:14 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kardeş
|
Shukran..Allah razi olsun..
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 12:15 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Üye No: 7840
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 415 Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Yasir Şarkavi-video:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hakka suresi-video: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Radyo öyle büyük bir nimet-i ilahiyedir ki, ona mukabil şükür ise, o radyo milyonlar dilli bir hafız-ı kur'an olup zemin yüzündeki bütün insanlara Kur'anı dinlettirsin. Konu aşık-ı rifat tarafından (16.03.07 Saat 08:48 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Üye No: 1146
Tesekkür: 2 5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 496 Tesekkür: 2
5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
![]() |
Yasir şarkavi ezher'de
![]() Ahmet Mustafa Kamil, Yasir Şarkavi, Enes ![]() Enesten iki güzel hediye daha... Şarkavi den kıyame suresi..... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan) bu video da da şarkavi ahmet mustafa kamillle, mustafa ismail makamı çalışıyor.. ikisi de süper maktalar okuyor... LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (28.07.08 Saat 01:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kardeş
|
2.si zannedersem ezher camiine okumaya gitmeden evde aslitirma yapmislar. Cunku camide de kehf okuyor ve ahmet mustafa kamil de en onde oturup onun yonlendiriyordu.. Ahmet mustafa kamilin makamata ve mustafa ismailin okuyus stiline vakifiyeti cok etkileyici dogrusu.. adam niyet etse iyi bir kari olabilirmis Allahualem
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 12:16 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kardeş
|
allah samımıyet ıhlas nasip etsin ağabey bir qarii olmak için sadece musiki we maqamat bilğisi yeterli olmuyor.Dinlenirken samımıteti ihlası hissedilmek lazım.
yasir yine döktürmüş tabiri caiz ise masallah meryem tafdıluu LİNK ÖLMÜŞ KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 12:17 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Üye No: 11628
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 3 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 73 Tesekkür: 0
![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Esselamu aleykum. İlk mesajım. Şarkawi. Yanındaki zata dikkat .. Gülsem mi? Ağlasam mı? Yoksa hiç bir şey yokmuş gibi mi davransam bilmiyorum. Keşke Şarkaviyi tanıyanlar onun İslami şuuru hakkında bilgi verseler de biz de o zaviyeden incelesek ve dinlesek. Saygılar. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 415 Tesekkür: 0
![]() |
Hakka video:
|
|
|
|
#9 | ||||||||||
|
Kardeş
Üye No: 7197
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 24 [ ]Aktiflik: 59 / 595 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Alıntı:
kendi içinde bulunğu ortamda ben de çok bulundum aşık kişiler ama tabiki biraz aşırılık söz konusu mustafa ismailn daha çok müzik yönüne esinlenmişler o yanın daki ahmet mustafa kamil diye mustafa ismail aşığı hatta nerdeyse mustafa ismailden başka kaari tanımıyor makamat yönünü iyii kapmış ve kuranı kerim kanalı olanf fecr kanalında kuran kaarilerini ayarlayan kişi yasirde O kanalın en iyi kaarilerinden ve mustafa kamilde ona sebeb olan kişi yanındaki kişler islami yönden zayıf olabilirler amma en azından aşık kişiler YASİRE GELİNCE YUKARDA DEDİĞİM GİBİ AHLAKIYLA SAMİYETİYLE İYİ BİR ARKADAŞIMIZ HATTA NAMAZ VAKTİ GELİNCE HER ŞEYİ BIRAKIB NAMAZA DURMASI BENİ ETKİLEDİ inşallah bu ay sonu istanbula gelecek benide gelmeden mustafa kamil arayacak DAHA 21 YAŞINDA AMA OKUYUŞU MUTHİŞ DEMİ
asrın kuran dehası ve en iyi okuyucusu şeyh mustafa ismailin vefatının 30.yıl dönümünde rahmetle anıyoruz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
||||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Tesekkür: 2 5 Mesajina 6 Tesekkür Aldi Seviye: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 496 Tesekkür: 2
![]() |
Şarkavi bu tilaveti viyanada yaptı... nadiren gittiğim evde denk gelmişti tv5 ten canlı dinlemiştim bu okuyuşu... yasir tam ısındı tilavete ama vakit bitti... bu mısırlılara özellikle mustafa ismail takipçisi olanlara yarım saat yetmiyor... verecen 1-1,5 saat adam okusun..
Konu Jerusalem tarafından (01.01.08 Saat 12:17 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#11 | ||||||||||
|
Üye No: 6348
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ]Aktiflik: 0 / 404 Tesekkür: 0
![]() |
Alıntı:
Şimdiden söyleyeyim ben. Ay sonu da yaklaştı...
|
|
|
|
#12 | |||||||||
|
![]() |
Yasir Şarkaviden Fatiha ve Beled'den birer ayet
|
|
|
|
#13 |
|
sa arkdaslar arabsat 26 e uydusunda baya kanal var fakat fraknslar degısmış el fecr ve el majd ouran var burd aysır sargavıyı gunluk izleyebılırsınız hemde cok cıkıyor bır ara kanala kod getrdıler ben bakmammaıştım sımdı bılen varsa solesın
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||
|
Kardeş
Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi Seviye: 24 [ ]Aktiflik: 59 / 595 Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
fecr kanalı bir ara maddi imkansızlıktan kapanmıştı 2 ay oldu açıldı ben o sırlarda mısırdaydım yasirde zaten oranın zaten genç kaarilerin içinde baş kaari suudtan yayın yapan kanalı mısır iyi süslüyor zaten yasirin hocası ahmet mustafa kamil kurraaları ayarlıyan kişi kuranı kerim hafızlığa ve kıraata yönelik hizmet eden ve özendiren bir kuranı kerim kanalı
asrın kuran dehası ve en iyi okuyucusu şeyh mustafa ismailin vefatının 30.yıl dönümünde rahmetle anıyoruz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||
|
Tesekkür: 0 0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi Seviye: 17 [ ]Aktiflik: 0 / 404 Tesekkür: 0
![]() |
Enes kardeş, ay sonu geldi çattı...
Diyar-ı Nil'den bir haber yok mu? Merak ediyoruz da...
|
|
|
|
#16 |
|
Kardeş
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||
|
Kardeş
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
SEVGİLİ müştakı nur kardeşim VE diğer kuran dostları YASİR ŞARKAVİ VE HOCASI MUSTAFA KAMİL TÜRKİYEYE GELDİ PERŞEMBE GÜNÜ KONYADA OKUDULAR BÜGÜN İSE KASTONOMU ZONGULDAK ARKASINDAN AYIN SEKİZİNDE İSTANBUL İHŞAALLAH BENİ TELOFONLA ARADILAR MUSTAFA KAMİL VE YASİR ŞARKAVİYE sizi SEKİZİNDE İSTANBULA BEKLİYORUZ. DEDİM
|||||||||
|
|
|
|
|
#18 | |||||||||
|
![]() |
Kardeşler şarkavinin bu gittiği yerlerde kayıt alanlar varsa eklesinler... ayrıca enes abi söyle de eskişehir civarına da teşrif etsinler... malum bana yakın.... canlı dinleriz...inşaallah
|
|
|
|
|
#19 | |||||||||
|
![]() |
Abi tam bilgisayarın başından kalkarken...Kandil hediyesi gibi oldu...
Allah razı olsun. Ayrıntıları aktarırsın değil mi... Nerede okuyacaklar? Saat kaçta? gibi sualler terettüb ediyor buna biliyorsun. Surkentli abi; nasib olur da gidersek, Allah'tan da bir aksilik çıkmaz ise kayıt ederim inşaallah...
|
|
|
|
#20 | ||||||||||
|
Kardeş
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Alıntı:
asrın kuran dehası ve en iyi okuyucusu şeyh mustafa ismailin vefatının 30.yıl dönümünde rahmetle anıyoruz [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (30.03.07 Saat 07:23 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|