| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Guest
|
LİNK ÖLMÜŞ,KALDIRDIM(Alpparslan)
forumankebut.net - Mahmud Muhammed Ramazan Kayıtları(1927-1981) Ben bu hocamı çok seviyorum.. Çok farklı ve etkileyici okuyuşları var. Eğer konu sabitlenirse elimdeki 42 dosyayı paylaşabilirim. Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 07:44 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Sesi güzel, rutini sevmediği için radyoya girmeyen bu kari'nin değeri iyi bilinmeli.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Erkek Üye
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (25.09.08 Saat 07:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
çok şükür bu kurranın kadrini bilen ağabeylerimizde var
|
|
|
|
#5 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Allah razi olsun Omeros kardesim.. Keske kayitlari pekcok indirenler olsa idi. Kardesimiz onca ugrasip yukluyor. Ben indirirken bakiyorum sadece 2 veya 1 defa indirilmis dosyalar. Selametle ensar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ensar Ağabey inan aynı şeyi ben yazacaktım, yalnız düşündüm de "bir kişi de indirse uğraşmaya değmez mi?" dedim sonra yazmaktan vazgeçtim.
|
|
|
|
#7 | |
|
Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
Ama çok yavaş oluyor benim indirmem. İmkanlar yüzünden... Tevafuk olmuş ki ben de şu sıralar Abdussamed kayıtlarını indiriyorum. Fedaiyan abinin eklediklerini. Bir de öncelik meselesi... Mesela bu başlığa geçmeden önce Abdulaziz Hassan ve Hamdi Zamil'inkileri indiririm herhalde... Neyse... Yine saded harici girdi, kusura bakılmasın. omeros abiden de Allah razı olsun.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
aliimran:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 07:47 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#9 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
el kariu esseyh mahmut ramazanin takriben 100 yakin kaseti var oglundan naklen.seyh mahmut ramazandan istifade edilebilinir cok ince okumus kurdi makamini kuranda tek icra eden KARI MAHMUT RAMAZAN GAYRISINDA DUYMADIK muhammed imran bi icra ediyor kurdi makamni KURANDA mahmut ramazan. mahmut ramazan ali mahmudun talebesi kendisi muhammed imraninda hocasi esseh mahmut farkli bi ruha hitap eden bi okuyusu var kendisi garip gelmis garip gitmis dogustan ama kefif oglunu dugun gecesinde vefAT ETMIS OGLU KAYITLARINI YAVAS YAVAS INDIRIYOR YUZU TAMAMLAYACAK INSAALH
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
ben şimdiye kadar bu zaatı niye dinlememişsim dün msn de mısırdaki abdulaziz eddeble kardeşi muhammed eddeb (sümeyye eddebin abileri) dedi sen mahmud ramazanı dinliyormusun diye bende ismini dudum dedim bana bir kaç kaydını yolladı mest oldum bune dedim ya sonra baktımki bizim forumdda maşallah baya kayırtları varmış allah razı olsun ekleyenlerden
|
|
|
#11 |
|
Kardeş
mısırdan sümeyye edebin abisi fennan qaari muhammed eddeb dediki bu zaatın en iyi okuduğu nahl şuara ve en usta olanı yunus süresi dedi bu yunus süresini bir daha eklermisin
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 07:48 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
Alıntı:
LİNK ÖLMÜŞ,KALDIRDIM(Alpparslan) Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 07:49 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#13 |
|
Kardeş
allah razı olsun omeros kardeş
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
nur-harici:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Tarık-ala-ğaşiye-fecr
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
helbavi mahmud ramazanın ve muhammed imranın arkadaşıdır.Allah uzun ömür versin:
mahmud ramazan makta: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] helbavi makta: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (22.11.07 Saat 12:15 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#17 | |
|
Kardeş
mhammed ramazanın oğlundan bazı
kayıtlar aldım daha devamı gelecek hele şu kurdi makamında ezan çook nadir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kurdi ezan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] enam [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] enbiya hele enam süresini mısırlı ünlü muzisyen hafız abdulhalimin taziyesindee okumuş çok muhteşem Alıntı:
muahmed ramazanın oğlu muahmmed ramazanın her kaydı gzüeldir ama bu başkadır diyor LİNK ÖLMÜŞ,KALDIRDIM(Alpparslan) kamer rahman hadid dinleyin muhteşşem hele hadid süresi ve sonrakiler harika
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 07:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Alıntı:
allah allahh super bı kayıtmıs yaa allah razı olsun kahıre kardesım seyhı ılk defa dınledım ama kesınlıkle son olmayacak. bı de omeros abınını verıdgı lınklerın buyuk boılumu sılınmıs. tekrar paylasılırsa cok sevınırım..
Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 07:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
ewet abi hakikaten muhteşem, salih abimin kulağına güvendiğimden dinledim hakikaten raai bir kayıt..Şeyhi yeni keşf ediyorum, nadir kayıtları bize ulaştırmasından ötürü kahireye sonsuz teşekkürler..
|
|
|
|
|
#20 |
|
Kardeş
mısırda bazı arkadaşlar yunus süresinin kaydını çok övmüşlerdii hata bazıları en güzel okuyuşunu bu kaydı demişlerdii uzun zamandır bulamamıştım allah razı olsun çok cömert beyefendi bir oğlu var bu zaatın kayıtlarını cömertçe veriyor
hubbulhüseyin abinin dediğine göre muhammed ramazan kurdi ve bazı makamları kuranda ilk yapan nadir kaarilerden ustaz ali mahmudun talebesidir şuan ünlü kaarilerden bu zaatı dinlemeyen azdır işte yunus süresi mükemmel bir okuyuş çok raai bir okuyuş [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 07:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| kayıtları, mahmud, muhammed, ramazan, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|