| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#241 |
|
Sorumlu
|
Antari_Ali İmran
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Ali İmran 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Ali İmran (stüdyo) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
| Allahın nuru Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | a.samed571 (16.02.10) |
|
|
#242 |
|
Sorumlu
|
Antari_Araf 31-58
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Araf (Esmaü'l-hüsna) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Araf-Haşr [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Araf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
| Allahın nuru Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | a.samed571 (16.02.10) |
|
|
#243 |
|
Sorumlu
|
Antari_Bakara (1991)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Bakara 2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Bakara 269-283 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Bakara 3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Bakara 4 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Bakara-Hud-Kısar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Arkadaşlar Antari'nin 30 sene önce dinlediğimiz bir la yestevisi vardı; cemaat de kendiside coşuyordu. Emsalsiz bir okuyuştu bana göre. Çok aradım, bulamadım. Bilen varsa, paylaşırsa müteşekkir oluruz. Allah razı olsun.
|
|
|
|
|
| Zafer Aydın Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Allahın nuru (09.03.10) |
|
|
#245 | |
|
Sorumlu
|
Alıntı:
Dediğiniz kayıt sanırım bu. La yestevi den başlıyor ve sonunda da Naziat suresi ile bitiriyor... Evet bahsettiğiniz gibi cemaat burda Antariye "Anter Ya Mesih" diye iltifatta bulunuyor... Buyrun... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
| Allahın nuru Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ensar demirkan (10.03.10) |
|
|
#246 |
|
Hocam, evet buydu. Allah razı olsun.
|
|
|
|
|
| Zafer Aydın Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Allahın nuru (10.03.10) |
|
|
#247 |
|
Sorumlu
|
Rica ederim kardeşim, ne demek...
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Sorumlu
|
Antari_Casiye-Ahkaf
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Cinn-Müzemmil-Leyl [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Cinn-Müzemmil-Müddesir-Kıyamet [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Cumua-Hakka-Leyl-İhlas [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Antari_Cumu'a [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
| Allahın nuru Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ensar demirkan (12.04.10) |
|
|
#249 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Allah sizden razı olsun çok güzel bir çalışma
|
|
|
|
| bilkom Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Allahın nuru (12.04.10) |
|
|
#250 |
|
Sorumlu
|
Allah sizlerden de razı olsun kardeşim..
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Sorumlu
|
Antar Said Musellem...İbrahim suresini okuyor Google videoda.. video olarak yapmışlar..Çok güzel okuyor mübarel Şeyh Melik..Buyrun;
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]#
|
|
|
|
| Allahın nuru Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Rahmi (24.07.10) |
|
|
#252 |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Merhum Şeyhten güzel bir Ali İmran kaydı.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
| Rahmi Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Allahın nuru (25.07.10), ensar demirkan (25.07.10) |
|
|
#253 |
|
Sorumlu
|
Rahmi hocamın bana verdiği değerli ve mükemmel bir kayıt
Gençlik yıllarından değil ama gençlik yıllarına taş çıkartacak bir okuyuş Antari_Leyl Duha İnşirah Tin Alak Kadir Fatiha [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Kardeş
YENİ
Sebe' ve Fatır Sureleri mazameer.com. dan... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
| Rahmi Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Allahın nuru (31.08.10), ensar demirkan (10.10.10) |
|
|
#255 |
|
Kardeş
YENİ
Cuma Suresi 11 dakikalık temiz ve güzel bir kayıt... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
| Rahmi Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Allahın nuru (15.10.10), ensar demirkan (10.10.10) |
|
|
#256 |
|
Kardeş
Merhum Şeyhin gençlik yıllarına ait olduğunu düşündüğüm güzel bir kaydı.
İnşikak Suresi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bu da bir stüdyo kaydı.İnşikak Suresi yine.Temiz ,son derece güzel... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Rahmi tarafından (10.10.10 Saat 06:06 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| Rahmi Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Allahın nuru (15.10.10), ensar demirkan (25.12.10) |
|
|
#257 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
saffat
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yunus [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu visalinur tarafından (25.12.10 Saat 02:54 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| visalinur Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Allahın nuru (30.12.10), ensar demirkan (25.12.10) |
|
|
#258 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Bakara 1980
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Furkan 1977 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kasas Ankebut Hakka [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
| salih29 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | ensar demirkan (21.02.11), FurkanAhmet (18.05.11) |
|
|
#259 |
|
Tesekkür: 99
298 Mesajına 638 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
yusuf
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
| visalinur Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ensar demirkan (21.02.11) |
|
|
#260 |
|
Tesekkür: 4
8 Mesajına 9 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
| hasom Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Allahın nuru (10.04.11), Rahmi (22.02.11) |
![]() |
| Tags |
| anter, kayıtları, müsellem, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|