| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#21 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Konu mecnunurifat tarafından (01.10.07 Saat 12:45 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#22 | |
|
Sorumlu
|
bilmiyordum kardeşler ama olduğunu.ama olmasına karşın çok iyi okuyor.
ya rabbim sana hamd ü senalar olsun ki bana böyle bir kariyi gösterdiğin için Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:16 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Ali İmran=185-195 Harici ( Kullu nefsin zaigatul-mevt...)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] __________________________________________________ _____ A'raf=31-58 Harici ( Ya beni ademe khuzu zinetekum...) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] __________________________________________________ _______ Hud=31-49 Harici ( Vela egulu lekum ındi khazeinullah...) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] __________________________________________________ ______ Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
rad-kısar-cemaatli:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] aliimran: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] araf: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hud: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#25 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
selamun aleykum
Alıntı:
üstadın farkına varmam da merhum muhammed el leysi'nin hayranı olmam'ın payı büyük oldu. allah ikisine de rahmet eylesin
|
|
|
|
#27 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 6
15 Mesajına 23 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
2-Fussilet-Kısar
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Murattal Hatim okuyuşu: 6.Bölüm [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alıntı:
İddia ediyorum böyle bir Naziat dinlememişsinizdir.Dinlemişseniz de yine bir Melik Anter okuyuşudur... Buyurun... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Melik Anter'den güzel bir ibtihal maktaı.Ne yazık ki tamamı yok.... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Saffat Suresi: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] _________________________________________________ Murselat-İnfitar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ___________________________________________ Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
üzerinde çok tartışmaların yaşandığı tekvir suresi:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
yunus-video-16 dakika(4shared linki)
|
|
|
#30 |
|
Tesekkür: 7
5 Mesajına 5 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Selamünaleykum. Tüm Ankebut ailesine hayırlı sabahlar diliyorum.Bu sabah interneti karıştırırken bide ne göreyim Şeyhin videosu. Nrkadar sevindim bi bilseniz. hemen bunu ankebutta paylaşmam lazım dedim ama ne göreyim forumun gayretli HİZMET ERLERİ önceden eklemişler. Bu defada neden bu kadar süre içerisinde görememişim diye kendime kızdım. Neyse bunada Şükür.
Rabbime Hamdolsun. Rabbim Şeyhin diğer video kayıtlarınada ulaşmayı bizlere nasip etsin. Cümleniz Allaha emanet Olunuz
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
selamun aleykum
şu anda dinliyorum; olağanüstü bir okuyuş. kendimi yazmaktan alıkoyamadım. bakara 249... 250-Calut ve ordusuna karsi meydana çiktiklarinda söyle dediler: "Ey bizleri yetistiren Rabbimiz, üzerimize sabir dök, ayaklarimiza sebat ve dayaniklilik ver ve bizi bu kafirler topluluguna karsi zafere ulastir." allaaaahh!!!
filistin kanıyor!!! Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 10:25 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Sorumlu
|
sağol karseş Allah razı olsun
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Guest
|
şuara-müddessir-naziat-ihlas-felak:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] casiye-ahkaf [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] haşr-kısar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:18 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#34 | ||||||
|
Guest
|
Buradaki kıraatın adı şaz mı oluyor yani bazı qarilerin hoş görmediği kıraat bumu
Anterinin bu okuyuşlarını eleştiriyorlar ama nedense benim kulağıma hoşgeliyor Alıntı:
Maşallah çok güzel okuyuşlar Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Evt kardeşimadam süper bir okuyucu kıraatne gelince kıraat alimi olmadığım için ona bişey diyemem ama yorumu süpper benim ilk dinlediğim halde hayranı olduğum nadir qarilerden birisidir Alıntı:
Alıntı:
Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:19 AM ) değiştirilmiştir. |
||||||
|
|
|
#35 |
|
Guest
|
Vakıa-Hadid-Kıyamet
|
|
|
#36 | |
|
Guest
|
Alıntı:
indirdim dinlerken yazıyorum bu mesajı..
|
|
|
|
|
#37 |
|
Guest
|
yusuf-1-halef an hamza kıraatı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (23.11.07 Saat 10:12 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#38 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#39 |
|
Guest
|
anter köyüne gelmeden saatler önce köylüleri karşılamak için yola çıkarlarmış.Eğer fırsat verilseymiş anter diğer karileri silecekmiş.Onun için onunla mücadele etmişler.Mazameerdeki mücadele-naziat kaydı çok nadirmiş, mısırdan gelmiş:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Şeyh 14 kıraat bildiği için hiç bir kurra onun ile boy ölçüşememiş.Şeyh hakkında bilgi almak isteyen için oğlu semir'in telefonu: 0020105058913 Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:19 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#40 |
|
Guest
|
ibrahim-hicr
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yasin-1-36 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 75 video [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:20 AM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| anter, kayıtları, müsellem, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|