| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#41 |
|
Guest
|
Bencede kıraat ilminin tek üstadı bu adamdır bu konuda abdussamed ve mustafa ismailden önce gelir ..Tabi kendi görüşümdür kjesin doğrudur anlamında sölemiyorum gerçeği hocalarım abilerim daha iyi bilir
|
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
anter'in islamophile.org'daki sureleri:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#43 |
|
Sorumlu
|
arkadaşla selamun aleykum.makam analiz köşesi vardı ya ben göremiyorum ya da yok. yardımcı olursanız sevinirim.
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
bakara-aliimran
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yusuf-2-halef an hamza kıraati [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kısar-halef an hamza [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] meryem [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hac-müminun [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hucurat [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:20 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#45 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#46 |
|
Sorumlu
|
allahın selamları üzerinize olsun arkadaşlar.anter said musellemin yusuf suresi(elif lam ra)dan başlayan kaydı olan varsa verebilirmi.yusuf kayıtları var ama yarıdan başlıyor.
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Guest
|
sad-kısar:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hicr-nahl [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hicr-makta [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] taha-1-82-halef an hamza [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kasas-ankebut-harici(mazameer'den üsame salih'in hediyesi-rahmi kardeşin verdiği yusuf suresini hediye eden) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] inşikak [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] nuh-tekvir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (07.01.08 Saat 11:21 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#48 |
|
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Allah Razi Olsun Kardeşler Indirme Imkani Yokmu
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Sorumlu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Guest
|
tekvir
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] insan-kısar [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (24.12.07 Saat 03:16 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#51 |
|
Sorumlu
|
anter hicr nahl kaydından sonra kısa sureler olarak ihlas ve felak okuyordu.kesmişler herhalde.hem bu kaset senelerin kasetidir.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Guest
|
kehf
|
|
|
#53 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#54 |
|
Guest
|
casiye-inşikak-alak
|
|
|
#55 |
|
Sorumlu
|
gözünü sevdimin anter i
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
anter i bize dinleten kardeşimize rabbim kuranın harfleri adetince sevap ihsan eylesin..
|
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#58 |
|
ANTER i dinledikten sonra inanın başka Qaari dinleyemez oldum..O ne hüzünlü okuyuş, o ne eda... kardeşlerden birisi ANTER için İmparator demiş..Sonuna kadar katılıyorum....
Kayıtlarını bizimle paylaşan kardeşlere sonsuz teşekkürler..... Konu bi-karar tarafından (07.01.08 Saat 08:51 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Guest
|
meryem-nefesin kuvvetine bakınız:
|
|
|
#60 |
|
insanin yüregini parcalayan bi okuyus.. iddia ediyorum kalbi olanlar ANTER den naziati dinlemesinler....askla ve korkuyla dile gelen, hissiyati saha kaldiran bi tilavet.....
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| anter, kayıtları, müsellem, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|