| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Birkaçgündür Muhammed Sayfi rüzğarı esiyor.Tek Kelimeyle ifade edeyim:Bu halavetten mahrum kalmayın:
forumankebut.net - Şeyh Muhammed Sayfi Kayıtları(1885-1955) quran-voice'deki 10 suresi: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] sayfi sitesindeki sureler: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1950-isra-mescid-i hüseyin: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Sipahi tarafından (25.09.08 Saat 07:38 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
islamwebdeki sureleri:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 1885 de doğdu.Erker yaşta hafız oldu.Ezherde kıraat okudu.1911 de icazet aldı.1934 te radyoya girdi ve M. Rifatla münavebeten okudu.1949 dan sonra fatıma mescidi ve mescid-i hüseyinde karilik yaptı.1955 te vefat etti. Sayfiyi keşfetmeme sebeb olan bu kıraatı izaatül-kuran radyosunda dinledim.Cemaatli.kıyame-tekvir-tarık-fecr: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] izaat-ül-kuranda saat 23.15 24.00 arası Sayfinin bu nadir suresini dinledikten sonra sayfinin profesyonel bir mukri olduğunu anladık.Bu kaydı dinyeyin ve yorum yapın.kıyame-tekvir-tarık-fecr. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.01.08 Saat 01:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#3 |
|
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
gerçekten çok güzel bir paylaşım yapmışsınız...emeğinize ve yüreğinize sağlık...abiler..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
[quote=muhibbirifat;127744]izaat-ül-kuranda saat 23.15 24.00 arası Sayfinin bu nadir suresini dinledikten sonra sayfinin profesyonel bir mukri olduğunu anladık.Bu kaydı dinyeyin ve yorum yapın.kıyame-tekvir-tarık-fecr.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][/ selamun aleykum kaardeşşş. şeyh muhammed sayfi eski meşhur karilerden o muhammed sayfiki behtimi hocanın ismini duyuyor behtimi hoca o zaman gencecik yaşında behtim köyüne gidip küçük kariyi dinliyor ve çok beğeniyor onu köyünden alarak doğru kahireye götürüyor ve evinde misafir ediyor ve geniş kitlelerle tanışmasını sağlıyor C HAK nur içinde yatırsın amiiin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Selamun aleykum,
Ahzab suresi haric diger linkler calismiyor, mumkunse tekrar ekleyebilir miydiniz? Allah razi olsun. Ahmet |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
stüdyo okuyuşları:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]6 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Harici okuyuşları: isra-1933 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kısar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (24.10.07 Saat 09:37 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#7 |
|
Erkek Üye
|
Paylaşımlarınızdan dolayı teşekkur ederim Allah razı olsun...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Harici okuyuşları:
isra-1933 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kısar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][/quote] allah razı olsun hocam allah allah bu ne okyuş böyle mustafa ismaile ve ali mahmuta çok benziyor ne hoş nameler yapıyor 1933 kaydı olduğu halde çok etkilendim allah razı olsun hocam [quote=mutioglu;144945] Alıntı:
HAY MUBAREK
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (22.01.08 Saat 08:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kardeş
hubbulhüseyin kardeş onun muhammed sayfinin torunalrından çok nadir kayıtlar bulmuş
inşallah ondan aldığım zaman foruma ekliceğim ama bu zaata sabit başlık yapılması gerek birde bu 1933 yazan kayıta dikkat edin yukarıda verilmiş süpermi süper lakin hubbulhüseyin kardeş bundan daha süperleri var dedi inşallah en kısa zamnda ekleriz
|
|
|
#10 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Benim tarifinde gercekten cok zorlandigim bu kaydi Riza hocam vasitasi ile butun dunyaya armagan ediyorum... Iki gunden beri dunyam tersine dondu... Bu okuyucu sadece bu kaydi okumus olsa ve hayati boyunca baska birsey okumaydi bile bu kayit onu 20 yuzyilin en iyi okuyuculari arasina almaya yeter de artar, bir efsane olmasina kafi gelirdi diyorum... Kesinlikle pek cok okuyucuyu etkilemis oldugu hemen belli oluyor.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Ne demek istedigimi anlamak isteyenler 8:44 e gitsinler ve 10 dakika kadar bu kaydi dinlesinler.. sayet hala hayatta iseler burada yorum yazabilirler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ben yandim kul oldum.. ya derdime derman olup sondurun bu atesi.. yada gelin beraber yanalim
Konu Jerusalem tarafından (06.08.08 Saat 01:18 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
bu yazınızı ılk okudugumda ensar abı bıraz abartmıs dedım kendıme. ama kaydı dınleyınce az bıle soyledıgınızı anladım. kesınlıkle dınlenmesı gereken bı qari. allah tanımamıza vesıle olanlardan razı olsun.. hemen diger surelerini de indiriyorum. anlasılan bu gece uyku yok bıze
|
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Konu mecnunurifat tarafından (22.01.08 Saat 12:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#13 |
|
Kardeş
allah allah
heyacandan ne diyeceğimi bilmiyorum nekadar ihlaslı nekadar usta makamlarda ve kıraatlarda ben muhammed sayfiyi kuran hizmeyle kaari keşfederek onların önünü açmasıyla biliyordum demekki okuyuşuylada hizmetini yapmış örnek olmuş rıza abimiz ve ensar abimize sonsuz muteşekkirim ve duacıyım
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (22.01.08 Saat 04:45 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
#15 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Bu mubaregin 20 kadar canli kaydinin oldugunu duydum.. Insallah hepsine ulasiriz. Buyrun bu da ayni kasetten cikan Ali Imran.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Allaha emanet olun ensar SLM ALKM Bugun mubaregi dinlerken aklima soyle birsey geldi.. Merhum 1934 de radyoya Rif'at ile girmis ve onunla munavebeli okumus ise o zamanlar icin bile "agir siklet" kabul edilen bir okuyucu imis. En azindan 1950 ye kadar okudugunu dusunecek olur isek radyo nun arsivlerinde muthis bir kolleksiyon olmasi gerek. Misir radyosu malesef bir dipsiz kuyu gibi.. Ici dolu fakat kimseye faydasi yok Konu Jerusalem tarafından (06.08.08 Saat 01:24 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Tesekkür: 18
17 Mesajına 31 Teşekkür Aldı
Alıntı:
Kuran’ı talim eden dil, dudak ve ağız elbette kelamullah ile hem hal olduğu için Fem-i Muhsin olmaya hak kazanır, ancak mühim olan Kuran’ın mana ve hikmetini anlayarak Fem-i Muhsin’den Kalb-i Muhsin’e ve Aklı Muhsin’e terfi etmektir” Prof.Dr. Mehmet GÖRMEZ
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
aliimran makta-30 saniye:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] bir kardeş bu tilavetin fethi kandilin tilavetine benzedeğini ve fethi kandil olabileceğini söyleyerek karşılaştırılmasını istiyor Fethi kandilin tilaveti [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (27.01.08 Saat 05:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#18 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Biraz benziyorlar abi.. fakat bence farkli okuyucular.. Sayfi cok daha seri, musikiyi arka plana iten bir okuma stiline ve cok farkli (muthis bir kivrakligi olan) bir girtlaga sahip.. (Muhammed Rifat gibi).. Qandil in stili ise biraz Antar'a yakin gibi geliyor bana.. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kardeş
|
Salih29 abimizin büyük isteiği üzerine bu başlığı sabitliyorum..İnsh'allah şeyhe aitkayıtların çoğalır..
|
|
|
|
#20 | |
|
Tesekkür: 168
6 Mesajına 11 Teşekkür Aldı
Alıntı:
ensar abi Allah razı olsun.Mükemmel bir kıraat şeyhin rahmetullah.. |
|