| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Erkek Üye
|
Bakara suresi son ayetler:
forumankebut.net - Sabri Minşevi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Sıddık minşevinin bi akrabası oluyomu acaba...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Amcası çocugu diye hatırlıyorum... bu arada bu kaydın içinde olduğu vhs kasette üstad Ahmed Erruzeyki'nin de El Bakara tilaveti bulunmaktaydı.. ilk Ruzeyki ile tanıştığım okuyuşuydu gerçekten çokta güzel bir okuyuş yapmıştı... keşke videoyu kesip boyutunu düşürmeyi bilseydim o kaydı eklerdim.. çünkü üstad Ruzeyki orada baya genç... ve oturaklı okumuş. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Kardeş
Tesekkür: 12
7 Mesajına 8 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Alıntı:
Hüzünlü okuyuş Minşavi ailesinde ırsı galiba [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nur suresi baş kısmı Sabri Minşavi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Naziat Sabri Minşavi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Dünya seyyar bir ticaretgâhtır. Öyle ise alış-verişini yap, gel...[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Mücerred tarafından (11.10.07 Saat 05:38 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Sabbri'nin bende videosu vardi,isterseniz ekleyeyim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kardeş
Tesekkür: 11
139 Mesajına 236 Teşekkür Aldı
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kardeş
Bende şeyhin 60lık teyp kasetinde Yusuf suresi mevcut nil yayınlarından almıştım pc ortamına aktarmak için bazı aparatlar gerektirdiği için upload edemiyorum elinde olan varsa upload etsin lütfen. yine ankebut ta eskide linki verilmişti indirmiştim ancak yarım bir kayıt ancak ses olarak ne kadar da benzeşiyor amcazadesiyle
İsra Sabri Minşavi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Eyvallah bu kayıt çok güzel hem boyutu küçük hemde çok net.... Eyüp abi bir ara sabri minşevinin tevbe süresini eklemişti ve bu kim diye sormuştu. video. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kardeş
Abi evdeki pc deki Mücevved Hatimdeki Naziat suresi Sabri Minşavi ye diye hatırlıyordum belki sitedeki farklı olabilir yarin akşam bakıp bendeki farklıysa upload edeyim abi
|
|
|
#11 |
|
Erkek Üye
|
sıddık minşevi mukallidi videosu sabri minşevi olabilir her kimse sanki sıddık minşevi okuyor hissi veriyor insana bir taklid ancak bu kadar olur...............
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
Alıntı:
İşte Sabri Minşevi, Allah Razı olsun kendilerinden sayelerinde bir hizb ezberlemiştim... o kadar tatlı okuyordu ki kuran dinlemeye ilk başladığım yıllardı... ve Sayesinde ezber yaptım... tam türk tarzı bizim cemaati cemaatini namaz arkasından dinlemekten keyf aldığı arş-ı şeriflerin mısır versiyonu... |
|
|
|
|
#13 | |
|
Kardeş
Alıntı:
Naizat Sabri Minşavi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
#14 | |
|
Kardeş
Alıntı:
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Selamin Aleyküm
|
|
|
|
#16 | |
|
Tesekkür: 63
17 Mesajına 28 Teşekkür Aldı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
içiniz rahat olsun abi aynen "O" biz daha önceden tecvid ve kıraat bölümünde kuran nasıl okunmalı başlıgına da üstadın kaydını eklemiştik sanırım... kuran okurkenki duruşu ile diger karilere nazaran çok daha dikkatli ve edepli... gerçi hepsi öyle başımızın tacı ama sadece dizlerinin üstüne otururak kuran okuyan mısırlılar içinde gördüğüm tek insan sabri minşevi'dir...
|
|
|
|
#18 |
|
Kardeş
Muhlis Qari Sabri Minşavinin Amcasının oğlu Muhammed Sıddık Minşavi nin Mücevvet hatminin eksik kalan kısımları için okuduğu yerlerden bugün rastladığım ve dinlenmesi gerektiğini düşündüğüm Araf suresinde okuduğu kaydı.
Benzerliğe bakrmısınız. Araf-mücevvet hatiminden Sabri Minşavi (Bu qarinin iki video kaydında dizlerinin üzerinde oturmuş okuyordu) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
ahmed sıddık minşevinin torunu sabri minşeviden(amcasının oğlu değilmiş,torunuymuş) isra video (yukarıda mücerred abi vermiş.fakat değişiklik olabilir diye ekledim)-sesi muhammed sıddık minşevinin sesine benzer-huşuludur
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu mecnunurifat tarafından (09.05.08 Saat 05:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
| Tags |
| minşevi, sabri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|