| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Erkek Üye
|
mısırın resmi karilerinden hani rıdavanın türkiye ziyaretlerinde izmirde okuduğu kıraatten bir bölüm seyretmenizi tavsiye ederim çok güçlü bir sese sahip
forumankebut.net - Hasan Heni Rıdvan [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kardeş
|
gercekten hos Eyup hocam.. Allah razi olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Eyüp bey! HANİ RİDWAN'ın kıraatlerinin kalan bölümlerinde buluşmak üzere! Allah'a emanet ol!
|
|
|
|
#4 |
|
Tesekkür: 47
11 Mesajına 38 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
SA. Eyüp abi bu karinin diğer kıraatlerini de ekleyebilirseniz çok makbule geçer.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Erkek Üye
Tesekkür: 97
49 Mesajına 80 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
selamun aleykum
merhum muhammed el leysi'nin taziyesinde de bir okuyuşu vardı. fakat ne yazık ki elimde değil, teknik bir problemden dolayı silmiştim.
|
|
|
#6 |
|
Erkek Üye
|
izmir okuyuşunun devamı
girayhan (ali çetinkaya) hocamız kendisi kameraya almış bana dvd lerini ulaştırdı forumda yayınlamam için dvd deki boyutlar çok büyük olduğu için küçülttüm inşallah burda bölümler halinde yayınlayacağım [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Erkek Üye
|
videoların ses dosyası hali 20 dk.
videolarda baştaki 5 dakikalık kısım yok [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hani rıdvanı ben de İzmir kemalpaşa ilçesinde canlı dinlemiştim. cemaatte tek Allah diye bağıran bendim maalesef.. eyup abi bu kemalpaşa kaydı mı yoksa izmir merkez de mi okumuş.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Erkek Üye
|
eklediğim bu kayıtlar isabey camiinde okuduğu kıraatten
ata camisinde ve alirıza güven camisinde okuduğu tilavetler de mevcud onlarıda ekleyeceğim inşallah |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#11 |
|
Erkek Üye
|
Abim Burdakilerin Dışında Bi İki Wideo Kaydı war Elimde...Müsait Bi Wakitte Ekliyeyim İnşaAllah Abim...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Erkek Üye
|
Abdulwehab Tantai İle
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (21.07.09 Saat 12:59 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Erkek Üye
|
Hasan Heni Rıdvan - Mısır Kanalı
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Erkek Üye
|
Hasan Heni Rıdvan - Türkiye
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Erkek Üye
|
Mısırda Turk Nil Kitap evinde...
Çok Sıcak Bi Ortam...MaşaAllah.. [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Sipahi tarafından (12.08.09 Saat 01:17 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Afyonkarahisardaki kıraatından bir görünüm:
![]() ![]() ![]() ![]() Balıkesir-Burhaniyedeki Kuran ziyafeti sonrası Müftü Ali Efe ile:
Konu Jerusalem tarafından (15.10.09 Saat 11:54 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
Evet Abdullah Yeğin abi...
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Eski Said tarafından (19.12.09 Saat 09:27 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#20 |
|
Abiler Hani Rıdvan şu an İzmir'de Elhamdulillah bu akşam arkasında teravih kılmak nasip oldu yanımda kayıt cihazı olmadığından namaz sonunda okuduğu kıraatı çekemedim İnşaallah Ramazanın sonuna kadar tekrar tekrar gitmeyi düşünüyorum kısmetse çeker koyarım buraya Allaha emanet olunuz.
|
|
![]() |
| Tags |
| hasan, heni, rıdvan, Şeyh |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|