| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#61 | |
|
Erkek Üye
|
Alıntı:
3/1 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3/2 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3/3 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Mubarek kardesim.. Bu kayda dikkatimizi cektigin icin Allah razi olsun... birkac gundur belki 10-12 kere bastan sona dinledim..Servetler ile deger bicilemeyecek kiymette ve guzellikte bir okuyus.. (Meryem suresinin bu ayetleri cok nadir okunuyor... O bakimdan buyuk bir kazanim bu kayit...) Mubarek inanilmaz bir ihlas abidesiymis. Sesindeki huzun ise merhum Minsevi yi hic aratmiyor. Sesinin guzelligi ve gucu, nefesinin uzunlugu, girtlaginin kivrakligi ile cok ustun bir okuyucu imis Awad Al kusi. Yattigi yer nur olsun.. Son birkac yilin bize en buyuk kazandirimi bu muhtesem okuyucuyu tanimak oldu sanirim. Ayni kaydin son 10 dakikasi da muhtesem.. Bize bu kaydi kazandiran SIPAHI kardesimden Allah razi olsun... Insallah yeni kayitlari bulunur... Bahsekonu Meryem suresi buradan indirilebilir [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (21.08.09 Saat 08:59 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Guest
|
Şeyh Aliyyen'in kayıtları ulaştı mı acaba abi?
|
|
|
|
#64 |
|
Kardeş
|
slm alkm
Riza hocam kaytlari Turkiye ye getiriyor. Bu kisin Alacagim insallah kismet olur ise
|
|
|
#65 | |
|
Tesekkür: 620
394 Mesajına 778 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Alıntı:
fffg abimizin bir ara bahsettiği Meryem suresi kaydından kısa bir makta, 46-47. ayetler: İndirmek için: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
| Jerusalem Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | fffcg64 (02.09.10) |
|
|
#66 |
|
Kardeş
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 387
133 Mesajına 201 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Kasas 1958
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
| salih29 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: |
|
|
#67 | ||
|
Kardeş
|
Alıntı:
Bayramda Turkiyede idim.. Musvir kardesimize emanet edilen 700 kadar kaseti USA e getirmek nasip oldu.. dejitallestirmeye basladim.. bakalim neler cikacak.. ---------- Alıntı:
Kaydin orjinali cok iyi kalitedeymis.. fakat dijitallestiren mubarek tek kelime ile katletmis kaydi..
|
|
|
|
#68 |
|
Kardeş
Yusuf 1958 (nadir)
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fetih Hucurat [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Fussilet Haşr Kısa Sureler [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Hucurat Kaf 1958 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kamer Rahman Muzzemmil [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kısa Sureler 1961 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Meryem 1982 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Nur 1948 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Taha [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Zumer [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu salih29 tarafından (27.11.10 Saat 01:55 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| salih29 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: |
|
|
#69 | ||
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Salih29 kardesim.. Bu kayitlari bize ulastirip bizi bahtiyar ettin. Allah da seni iki cihanda mesut bahtiyar etsin.. Kayitlari tek tek inceledim.. Asagida gerekli notlari aldim.. yeni olanlari ses temizliginden sonra siteye koyarim insallah...Allah razi olsun senden... Alıntı:
Alıntı:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (28.11.10 Saat 06:09 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#70 |
|
Kardeş
Allahu nurus semavati vel ard dan başlıyor
Nur (35-45) 1981 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu salih29 tarafından (01.12.10 Saat 09:26 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| salih29 Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ensar demirkan (04.12.10) |
|
|
#71 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Salih kardesin verdigi kayitlardan 8 i yeni.. bunlarin 2 tanesinin arkasinda yarim olsada iki yeni kayit daha cikti.. Hepsi tek linkte temizlenmis olarak... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Bir iki gun icinde siteye de koyacagiz insallah.. Emegi gecenlerden, bize ulastiranlardan Allah razi olsun.. Allaha emanet olun..
|
|
|
#72 | ||
|
Fussilet-Hashr-qisar kaydında Fussilet ile Hashr ayrı kayıtlar herhalde, devamı değil...Kaydın açılımı: Fussilet(30-39)-Hashr(18-24)-Infitar(1-19) okuyor...Hashr-Infitar çok güzel...
Hucurat-Kaf kaydına dikkat, kalp krizi geçirebilirsiniz...Özellikle Hucurat 17'den sonra...Ensar abi bu kayıt biraz boğuk gibi, biraz netleştirilebilirmi? Kaydın açılımı: Hucurat(13-18)-Kaf(1-8cut)-1958 ---------- Kasas-1958 kaydı için diyecek kelime bulamıyorum...Aklımı başımdan aldı...Tarifi imkansız...Bu ne ses? Bu ne ciğer? Bu ne maneviyat? Maşallah... Lütfen bu en sevdiğim Kasas suresinden aldığım kısa maktayı dinleyin hak vereceksiniz: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Kaydın tamamının maktası alınsa yeridir... Kasas kaydı (cut5-28) şeklinde...47. dakikada Kasas bitiyor...Ondan sonra Necm(56-62)-Kamer(1-3cut) şeklinde...Kamer kaydının sonlara doğru kayıtta bozulma var...Necm-Kamer ayrı bir kayıt... Meryem-1982 yazan Meryem(1-36) şeklinde... Taha, (1-47) şeklinde... Zumer, (23-44cut) şeklinde...son kesik, kaydın son 1,5 dakikası boş... Fetih-Hucurat-1978, Fetih(27-29)-Hucurat(1-5cut)-1978 şeklinde...sonda sadakallahulazim ekleme, 5.ayet yarım kalıyor... ---------- Alıntı:
Alıntı:
Ensar abi sitede yer alan Hucurat(10)-Abese(24-42)-Tekvir kaydında bir sıkıntı var...İleri sarılmıyor, bir de Abese 32 gibi bitiyor...Yada ben açamıyorum...Convert edeyim dedim yapamadım...Buradaki Abese-Tekvir, Shura(49-53)-Abese(24-42)-Tekvir(1-9) deki ile aynı olabilir mi? Bana aynı gibi geldi...Her iki kayıtta da ekleme gibi Abese-Tekvir...Hucurattan sonra yer alanın sesi kötü, Şuradan sonra yer alanınki daha iyi... ---------- Buyrun nadir bir fotograf... ![]() Bu arada şeyhin 18 tane kaydını buldum, bir karşılaştırma yapıp yeni çıkan olursa buraya eklerim inşallah...
Konu Jerusalem tarafından (06.12.10 Saat 04:05 AM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
| Jerusalem Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | ensar demirkan (06.12.10), salih29 (07.12.10) |
|
|
#73 |
|
Kardeş
|
SLM ALKM
Bu kayitlarin hepsi gercekten elmas kiymetinde. dediginiz gibi kasas, hasr ve hucuray-kaf fevkal ade.. Aldiginiz kesit hakkaten cok guzel... Malesef Kasas ve Hucurat-kaf tabiri caiz ise teknik katliama ugramis. Cok yuksek ses inputu ile dijitallesterildigi icin tamiri mumkun olamayan bir sekilde ses bogulmus.. Ben yeni kayitlarin hepsini elimden geldigince temizleyip tek linkten yukarida 4shared den vermistim.. malesef bunun otesi elimden gelmiyor.. Size zahmet olmaz ise bu18 kaydin linkini alabilirmiyim. Elimizde olan bile olsa belki ses kaydi biraz daha iyi olabilir. tek tek mukayese etmek isterim...Ben bu mubarege bayiliyorum.. Allah razi olsun..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (06.12.10 Saat 10:16 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Buyur abi 18 kaydı:
|
|
| Jerusalem Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | ensar demirkan (06.12.10), salih29 (07.12.10) |
|
|
#75 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Lazer operasyonu ile gozlukleri atmama ragmen 4 gozle bekliyordum..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (06.12.10 Saat 09:09 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
| ensar demirkan Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Jerusalem (08.12.10) |
|
|
#76 |
|
Geçmiş olsun abi, Rabbim şifalar versin...
|
|
| Jerusalem Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ensar demirkan (07.12.10) |
|
|
#77 |
|
Kardeş
35 makta
|
|
| salih29 Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ensar demirkan (07.12.10) |
|
|
#78 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Dun tektek inceledim kayitlari.. 10 tane yeni kayit var... LapTop bilgisayarimi evde unuttugum icin detaylarini veremiyorum su anda.. Ses temizleme islemi tamam. Ayet numaralarini verip yarin sizinle paylasirim insallah.. Okuyandan, kayit edenlerden ve bizlere ulastiranlardan Allah razi olsun. Allah razi olsun.. Sayet gozluk numaraniz cok ileri degil ve gozluk kullanmak cok rahatsiz etmiyor ise uzak durun derim lazer operasyonundan. 4 hafta oldu fakat hala net bir goruse kavusamadim.. Cok basit gibi lanse ediyorlar fakat komplikasyonlar olabiliyor..
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu ensar demirkan tarafından (07.12.10 Saat 08:46 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Genel Sorumlu
Tesekkür: 712
434 Mesajına 725 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Alıntı:
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
|
| ÜSTAD Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ensar demirkan (08.12.10) |
|
|
#80 | |
|
Alıntı:
|
|
|
![]() |