| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#41 |
|
Erkek Üye
|
Yasir - Ahmed Mustafa - Sümeyye
![]() Eddeblerin Babaları
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ****Net'teki Kur'an Arşivim**** [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Kardeş
Tesekkür: 16
31 Mesajına 58 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
dün muhammed eddeble muhammed harbi şahane bir tilavet sundular
ankarada ses kaydı ilk önce muhamed eddeb taha süresinden makammdaki üslüptaki ve kıraattaki ustalığıyla muhteşem bir okuyuş yaptı ondan sonarada merhum fethi melicin ustazın genç talebesi muhammed harbi yanık sesiyel muhteşem bir ali imran süresinin sonundan okudu ama ne okudu mükemmelmi mükemmel hatta şunu diyebilirm şimdiye kadar muhammed eddeble muhammed harbinin en mükemmel okuyuşunu dinledim işte muhammed harbi ve muhammed eddebin kaydı kendileri biraz uzaktan çekmiş ses kalitesi normel işte kayıt [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...][Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu kahire tarafından (15.09.09 Saat 04:06 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
slam aleykum
abileirm malum eddebler bu ramazan türkiyedelerdi. ramazan boyunca bi cok proğrama katılmışar. 08.09.2009 tarihinde allaha hamd olsun kütahyada buluştuk onlarla.. ahmed mustafayla yapptığımız sohbette bugüne kadar türkiyede 150 proğram oldu dedi elimde kütahaya cektiğim bi görüntü war onu paylamak istiyorum izninizle... ![]() gerçekten abdulaziz ve harbi cok usta insanlar cokda candan dost canlısı insanlar azıcık türkçeleriyle türk insanını cok sevdiklerinden bahsediyolar sürekli.. 8 eylülde kütahyadan ayrıldıktan sonra istanbula gideceklerini söylemişlerdi. ama ayın 15 inde ankara daki bi proğramdaki görüntüleri geçti elime insallah en kısa zaman da kayıtlarıda gelir. (gerçi eddebler kendi seslerini kendi ceptelllerine kaydediyolar orası ayrı.... ![]() ![]() ![]() ![]() geleceğin mustafa ismailllerine maşallah boy boylar allah selamet wersin ahmed mustafa kamilde mustafa ismail medresesi için makamat calışmasıyla bu konuda yeni bi ekol oluşturmuş durumda... |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Kardeş
Tesekkür: 28
17 Mesajına 32 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Alıntı:
Abiler bu mesajı Kahire abimiz ta 2007 yılında yazmış epey gerilerde kalmış bir mesaj hubbulhüseyin abimizin okumuş olduğu Hucurat Kaf sureleri dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim Vallahi aklımı başımdan aldı günde en az 3-4 defa dinliyorum sizlerinde tekrar dinlemesi için mesaj yazarak öne aldım 4shared'de 8-9 dakikası görünüyor normalde 25 dakika civarında tamamını dinlemek için hepsini indirmek gerekiyor galiba ben öyle yaptım çünkü. Lütfen dinleyiniz
|
|
|
|
#46 |
|
Tesekkür: 9
5 Mesajına 6 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
S.A. geçenlerde facebookta takip ettiğim bir sitede Sakarya da Kur'an ziyafeti olduğu ve Hüseyin Türkan abininde orada okuyuculardan biri olduğu ile ilgili bir ilan okudum ancak hiç bir bilgi alamadım, eğer bilgisi olan abilerimiz bizi bilgilendirebilirler mi?
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| abdulaziz, eddeb, genç, kaariler, muhammed, mısırlı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|