| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Unutulan karilerden...
forumankebut.net - Mansur Ahmed Hurri الشيخ منصور الله يرحمه من القراء المجيدين زى الشيخ شكرى البرعى والشيخ عبد الحق القاضى رحمهم الله جميعا الشيخ منصور حرى من مواليد مركز أبو حماد محافظة الشرقية والحقيقة انا لما اقعد مع السميعه اقول لهم انا من بلد الشيخ منصور توفى رحمه الله عام 1982 والغريب انه لما التحق بالإذاعة قالوا له غير النغم بتاعك وهو رفض تماما لأنه كان بيقرأ بطريقه غريبة جدا صدقنى حاولوا كتير يقلدوه لكنهم فشلوا لطول نفسه واتقانه التام للقراءات ![]() ![]() Çok ihlaslı okuyor... 1-Ahkaf(cut35)-Muhammed(1-38)-1973 [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-Ahzab(cut43-50) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3-Fatir(cut28-33cut) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4-Hadid(cut7)-Kiyamet(1-40) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5-Kamer(cut51-55)-Rahman(1-27)-Hashr(22-cut) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6-Kasas(cut6-22cut) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7-Sad(17-55) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 8-Tekvir(cut1-21cut) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (07.03.11 Saat 11:22 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bu şeyhin kayıtlarını dinlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar...Muhammed(s.a.v.) suresini daha dinlemedim ama Sad suresi çok tatlı...Çok güzel nağmeler yapıyor...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Şeyhin bir videosunu buldum...Müsait bir zamanda eklerim inşallah....Ayrıca Tekvir, Yusuf ve Kamer-Rahman kayıtlarını eklemişler ama link ölmüş...Elinde olan varsa eklesin lütfen...Ben bulursam eklerim....
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Video
(Resimdeki şahsa benziyor ama tam bilmiyorum-belki de oğludur) [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Cennetin yamaçlarında gezmek isteyen, Muhammed(s.a.v.) suresini dinlesin...Ama sesten anlayan, duygudan anlayan, histen anlayan dinlesin...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Muhammed suresinin üstteki linkinde problem var herhalde...Yeniledim:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|